Dommer omgjorde kjennelse som gjør at Covington katolske skoles Nick Sandmann likevel kan saksøke Washington Post for ærekrenkelse

En rettslig kjennelse har nå omgjort en tidligere beslutning om at den katolske eleven Nick Sandmann ikke kunne saksøke Washington Post for ærekrenkelse. Det er den amerikanske nyhetssiden Breitbart som melder dette. Nick Sandmann som hadde deltatt under en “ja til livet markering” i Washington, da en venstrevridd aktivist besluttet å sjikanere 15 åringen som bar en MAGA caps på hodet med tromming.

Den unge katolske gutten møtte den trommende aktivisten med et smil, men ble av flere store medier hengt ut som en Trump tilhenger som forsøkte å hindre den venstreradikale aktivisten Nathan Phillips fra å utføre sine ritualer. I ettertid er det blitt kjent at situasjonen var en helt annen enn hva media hevdet, og den siste rettslige kjennelsen betyr at Sandmann som i ettertid har blitt utsatt for drapstrusler, nå kan saksøke og kreve erstatning av medier som Washington Post som helt klar har brutt alle presseetiske regler med å omtale et ungt menneske på en slik måte. Kjennelsen kan også åpne opp for at flere andre medier kan bli saksøkt på lignende måte. Den Donald Trump fiendtlige pressen har gjentatte ganger demonstrert at disse ikke tar fem flate cent for å henge ut og sverte en ungdom som møtte den Nathan Phillips med et smil. Imidlertid lever vi nå i en verden hvor fake news media og representanter for det stadig mer antisemittiske demokratiske partiet, aldri blir stilt til ansvar for sitt sykelige og besettende hatet mot Donald Trump. Hans  seier over Clinton i 2016 ble et stort sjokk for disse, og i ettertid har media gjort alt for å demonisere alle som støtter Donald Trump -som riktignok ikke er feilfri, men som likevel ser ut til å ha brakt velsignelse til både til amerikanere og ikke mist landets allierte i Israel. Søkelys har fra dag en støttet unge Nick Sandmann og vi håper at hans sak vil vinne frem. I hvert fall har den troende ungdommen fått en plass i mitt bønneliv, for å utsette en ungdom for slikt som media gjorde er en grov krenkelse av en ungdoms liv og engasjement. Å møte denne aktivisten med et smil, noe som utløste massiv rede blant Trump hatere, avslører med all tydelighet hvor hatefulle media er mot folk som har et legitimt politisk standpunkt. Donald Trump er det beste som  har hendt for USA på flere tiår.

Tekst Kjell Andersen

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *