Dette er en av zoombiene som snakker verden inn i den tredje verdenskrig

USA, det moderne Sodoma og Gomorra ledes av gamle menn som Joe Biden og figurer som denne klovnen. Addison Mitchell «Mitch» McConnell jr. som vi alle forstår er en parodi av en senatsledere. Det er slike menn som befinner seg nærmest på randen av grava -som nå fører tonen i den pågående proxykrigen mellom USA og Russland i Ukraina. McConnells hjerne ser rett og slett ut til å fryse til eller oppføre å fungere. Disse forvirrede klovner leder verden mot avgrunnen. TDS og Russofobi finnes det ingen medisin for. Ikke rart at Tucker Carlson frykter en “hot” krig mellom USA og Russland i løpet av et år.

Hjelpe oss alle! Vi må be Gud reise opp skarer av kristne som fordømmer vår krig mot Russland og ber om fred i stedet for krigen disse fører ann i.

7 tanker om “Dette er en av zoombiene som snakker verden inn i den tredje verdenskrig

 1. Jer 17,5 Så sier Herren: Forbannet er den mann som stoler på mennesker og søker sin styrke i kjøtt og blod, og vender hjertet bort fra Herren.

  Men tross alt er det bedre med Trump, en zombier og demente.

  3
  8
  • Vi ser åpenbart at det sittende “lederskap” i USA består av sjelløse klovner hvor presidenten er dement og McConnell som er den ledende figuren i det republikanske partiet og en krigshisser av dimensjoner har en hjerne som tilter ut.
   Dette man ser skje i USA er rene klovneshowet.
   Under Trump skjedde det mest bare gode ting, ingen nye kriger ble startet. Trump ville endog snakke med den nord-koreanske lederen.
   Og til Putin hadde han et respektfullt forhold.
   Men så overtok “de voksne” i rommet -og krig er resultatet. Disse klovnene leder verden mot tredje verdenskrig.
   Både verden og USA trenger Donald Trump.
   Trump er ingen frelser. Det er bare Jesus som kan frelse, men under Trump ble det skapt fredsavtaler i Midtøsten.
   Ingen nye kriger ble startet. Økonomien blomstret. Det var lav rente og ingen inflasjon.
   Men så slapp klovnene til og alt går til helvete.
   Den som ikke ser dette er blinde dårer og kaklende høns full av TDS og russofobi.

   2
   2
 2. Det som er ekstra morsomt med innlegg og kommentarer på Søkelys, er sammenblandingen av politiske spekulasjoner og religiøse fantasier.

  De fleste her, ksnskje alle, har liten forutsetning for å bedømme verdens gang og aktuelle forhold bedre enn profesjonelle analytikere og skolerte eksperter som selv sliter med å forstå og forutsi. Men det er selvsagt greit å tenke høyt.

  Det er et mål for de fleste å spekulere fornuftig og komme med faktabaserte analyser. Da blir det latterlig å blande inn mytologiske fantasier og religiøse profetier uten bevis og belegg i virkeligheten.

  Overnaturlige guddommer, usynlige dødsriker, udokumenterte åndsmakter og fabeldyr og oldtidens ville gjetninger om sjeler, synd, regler og krefter som ikke finnes, forklarer ingenting annet enn et fiktivt litterært univers.

  Det er en morsom lek å delta i, men den forstyrrer analyser og konklusjoner.

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.