Det store frafall: Metodistkirken kan bli det første religiøse frikirkesamfunnet som åpner for likekjønnet vigsel

Metodistkirken i Norge ser ut til å følge etter den norske folkekirken i sitt frafall. Fra avisen Dagens Facebook-post. Det er vel ingen som er overrasket?

10 tanker om “Det store frafall: Metodistkirken kan bli det første religiøse frikirkesamfunnet som åpner for likekjønnet vigsel

 1. Kristenheten i alle varianter er den store skjøgen – åndelige hore – omtalt i Åpenbaringen. Når Dyret gjennom Dyrets bilde FN knuser og ødelegger henne vil det “ikke lenger høres lyden av brud og brudgom i henne”. Det nærmer seg.

  “Menn som ligger med menn skal IKKE arve Gud Jehovahs rike under Kristus”.

  3
  8
 2. Godt den meningsløse galskapen fra jernalderens ørkenmytologi viker for fornuften. At kristenheten velger fred, frihet, toleranse og kjærlighet nå kan sammenlignes med da flertallet i kirken på 1800-tallet brøt med Jehovas regler for slaveri.

  Overtro er og blir overtro. Uansett om JV og andre lengter etter terrorgudens angivelige endetidslag og gleder seg til å tråkke på knoklene av motstanderne.

  😘😘😘

  7
  8
  • Blir det ikke deilig når du får en atombombe i hodet Aril ? Så slipper du å plages av ørken guden din mer !

   3
   5
  • Aril kan simpelthen ikke forstå det som snart frir ham fra hans plagede sinn. Jesus sa nemlig: “Ingen kommer til meg uten at Faderen drar ham”.Og uten hellig ånd er ikke mennesket annet enn dyr som lever en kort tid før de dør.”Ser du etter ham så er han borte”.

   Ethvert oppegående sinn skjønner at Aril innerst inne er redd og usikker og prøver å overdøve sine indre demoner ved å oppsøke troende med med uartikulerte hese skrik. Når så dagen snart viser seg forteller Bibelen at han vil pisse i buksa av redsel.Slik oppfyller han profetiene.

   4
   7
  • Min nærmeste familie er leger av utdannelse. Og hva psykiatri angår kan de bekrefte at frykt ikke sjelden får entiteter til nettopp å overdøve sin indre usikkerhet og angst ved å oppsøke det de frykter i håp om å “skrike og skråle” så høyt at de undertrykker angsten. Det er ikke vanlig at normale personer har et adferdsmønster ala Aril. Det kan derfor ikke utelukkes at “hans” heseblesende aktivitetsnivå avdekker en hjelpeløs stakkar som egentlig roper om hjelp i sitt indre.

   Nå skal det også sies at det også kan være en troende som genererer “Aril” for å “hjelpe Gud å oppfylle profetiene om motstand, hån og spott i de siste dager. “Aril” er jo i så måte en “gave” for Søkelys og oppfyller også denne bibelske forutsigelsen.

   2
   7
  • Flott menneske du JV…
   Skriver som du har vett til.
   Og full av Guds godhet….

   For meg fremstår du som en som har stort behov for hjelp nå.

   5
   2
 3. Kjære JV & Co!

  Jo, jeg er demonbesatt og livredd “ørken guden”. Innerst inne og egentlig. Jeg er bare for dum til ikke å fatte den hellige algebra, gudommens abrakadra i det høyeste! Uansett: jeg gleder meg på deres vegne til den allmektige Jehova sender en “atombombe i hodet” på meg og jeg “pisser i buksa av redsel” 🥰 Slike vidsynte og kloke apologeter, slike omsorgsfulle menneskevenner, som dere, det vil gamle Jehova ha ha!

  PS. Håper for Guds skyld at de våte buksene mine tørker slik at JV, den beåndede profet og antikrists antikrist, frydefullt kan betråkke mine benpiper uten å få urin på jesus-sandalettene sine. Halleluja! Lyden av apokalypsens ryttere, englers basuner, ekkoet fra Valdres, Lebesbymannens jamren, og knokler som knuser under føtter av gull! Allah er den største, men JV er større! Hat i høysetet! Overtro på tronen! I All Evighet! Amen!

  😘😘😘

  10
  1
 4. Jeg er ikke overrasket over at dette skjer. Når man leser i Guds ord forstår vi at dette må skje. Det store frafall pågår for full maskin i kristenheten. Gamle kirkesamfunn som ble grunnlagt av genuine kristne er kuppet av satans tjenere i religiøs forkledning. Både Martin Luther og John Wesley hadde vridd seg i grava dersom de viste hvordan kirkesamfunnene de grunnla har gått bort fra de gamle helliges tro og overbevisning.
  Både lutherdom og metodisme var genuine i sin begynnelse, men ettersom tiden gikk, ble kjærligheten til Jesus borte. De har ikke tålt endetidens lutring av kristenheten. Tilslutt når Jesus henter sine vil det bare være en liten rest, en liten hjord -som er tro mot Jesus.
  Disse “kirkesamfunn” er blitt ugress i Guds rike.
  Alt som skjer i disse siste tider medvirker til å skille hveten og ugresset fra hverandre. Dette er en nødvendig prosess slik at den brud Herren henter er ren og lutret og blitt som gull glødet i ilden.
  Kirkesamfunn som bøyer seg for pride-demonen har ikke tålt denne lutringen av brudet. Klarer de ikke stå fast på Guds Ord i Norge mens det ennå er forholdsvis lite offentlig forfølgelse av troende. Hvordan vil de stå seg når de antikristelige trengsler kommer under den store trengsel?
  Holdt ut til enden!
  Åp 19,9 Og han sier til mig: Skriv: Salige er de som er innbudt til Lammets bryllups-nattverd! Og han sier til mig: Dette er Guds sanne ord.
  Åp 22,14 Salige er de som tvetter sine kjortler, så de må få rett til livsens tre og gjennem portene komme inn i staden.

  2
  12
 5. Utviklingen går mot at pinsebevegelsen og andre utenom DnK, i løpet av kort tid omfavner Sodoma- Gomorras synder.

Det er stengt for kommentarer.