Det russiske luftvåpenet avfyrer 30 missiler mot NATOs treningssenter på den ukrainsk-polske grensen – 35 døde og 134 sårede

Det russiske luftvåpenet har avfyrt 30 missiler mot Yavoriv Training Center” også kjent som “International Centre for Peace and Security”. Dette er et treningssenter hvor Nato har trent ukrainske soldater og er således et legitimt mål for Russland. Treningssenteret ligger nær den ukrainsk/polske grensen og ligger nå i ruiner etter at de tretti missilene traff sine mål. Ifølge russiske kilder var «Yavoriv Training Center» vertskap for militære tjenestemenn fra USA, Polen, Tyskland og Frankrike som trente den ukrainske nasjonalgarden i bruk av anti-tank- og luftvernvåpen. Det er uklart hvorvidt personell fra noen av de fire Natolandene er drept eller skadd i angrepet. Dette er første gang under den 16 dager lange krigen at Russland har angrepet så langt vest i Ukraina som nå.

Angrepet mot dette Nato-styrte treningssenteret nær den polsk/ukrainske grensen er en opptrapping av krigen. Etter først å ha slitt med å oppnå sine mål, er Russland er den russiske krigsmaskinen nå i ferd med å knuse all ukrainsk motstand. Ukraina ser nå ut til å være tapt for Vesten. Tidlig søndag morgen kom det meldinger om flere eksplosjoner i utkanten av Lviv vest i Ukraina. De skyldtes antiluftskyts mot russiske raketter, ifølge lokale myndigheter. CNNs korrespondenter i byen melder at de hørte eksplosjoner like før klokka 06.00 lokal tid i utkanten av byen. Også The Guardian-korrespondent Lorenzo Tondo melder om flyalarm og lyden av eksplosjoner i samme tidsrom.  Basen  som ble angrepet driver blant annet med opplæring i fredsbevarende oppdrag for soldater. USA har regelmessig sendt instruktører dit for å trene opp Ukrainas militære. Også Nato har brukt basen til internasjonale øvelser, ifølge NTB.

Gregory Mannarino tror Vesten planlegger en falsk flagg operasjon ved bruk av kjemiske eller biologiske våpen

Tror krefter i Vesten vil bruke kjemiske våpen i en falsk flagg operasjon for å utvide krigen

Polens president, Andrzej Duda, sier søndag formiddag til BBC at Nato kan komme til å måtte gjøre nye vurderinger dersom Russland bruker kjemiske våpen i Ukraina. På spørsmål fra journalist Sophie Raworth om en slik utvikling vil kunne utløse en direkte inngripen fra Nato, svarer Duda:- Hvis han bruker masseødeleggelsesvåpen, vil det være en «gamechanger» i det hele, sier han med henvisning til Russlands president Vladimir Putin. Sterke krefter jobber hardt for å trekke flere land inn i krigen mot Russland og det er ikke utenkelig at noen tar et grep som er så alvorlig at Nato tvinges inn i krigen. I følge den polske presidenten vil et kjemisk angrep være noe som endrer spillets gang, og man skal ikke se bort fra at det går troll i ord. Hvem som eventuelt skulle ta i bruk kjemiske våpen er uintressant, poenget er at Russland og Vladimir Putin vil få skylden uansett og bilder av døde barn og kvinner vil skape sinne og sterke følelser i et Europa som er sterkt rammet av Russlands-hat. Massemedia har skremmende stor makt over befolkningen og det er bare er mindretall som ikke helt og holdent er i massemedias jerngrep. Vi så det under pandemien hvordan media og politiske myndigheter manipulerte millioner av mennesker til å la seg bli forsøkskaniner for legemiddelindustriens utprøvning av et genmanipulerende medikament for å manipulere kroppens eget immunitetsforsvar.

Én tanke om “Det russiske luftvåpenet avfyrer 30 missiler mot NATOs treningssenter på den ukrainsk-polske grensen – 35 døde og 134 sårede

  1. Norge har også hatt offiserer inne i Ukraina for å lære opp ukrainske offiserer i krigføring. Men om det er nordmenn der nå ; vites ikke av meg. Det er nok store lager av våpen , ammunisjon og spreng-midler i dette militære området – mottatt fra Vesten. De russiske rakettene har trolig truffet disse lagrene – og ført til enda kraftigere eksplosjoner.
    Men : Jeg undres på vurderingsevnen til de tilstedeværende offiserene på denne militær-basen – de måtte regne med at russerne ville angripe der. Dette er noe å tenke på for NATO-sjefen : Som var ihuga motstander av NATO da han var ungdom i AUF. Da han var statsminister ; solgte han den stein-dyre ubåtbasen i Tromsø for slikk og ingenting til private – som visstnok har leiet den ut til russere.

Det er stengt for kommentarer.