Det er i ferd med å gå fra ille til verre…mot krig mellom Russland og NATO?

Når vi ser på situasjonen som nå råder mellom Russland og NATO landene er det ikke tvil om at situasjonen stadig blir mer betent og forsteinet. Avgjørelsen fra ICC den internasjonale straffedomstolen i Haag om å utstede arrestordre på president Putin er nok en handling som vil forsteine konflikten og gjøre relasjonene dårligere mellom Øst og Vest. Til uken skal den kinesiske presidenten gjennomføre ett tredagersbesøk hos Putin i Moskva. Det er litt av et signal Kina sender Europa og USA ved å gjennomføre et omfattende statsbesøk hos en statsleder Vesten mener er en ettersøkt krigsforbryter.

Det tegner seg et bilde av to maktblokker som er på kollisjonskurs med hverandre og det er bare et tidsspørsmål før marerittet bryter ut. USA og Europa er på randen av økonomisk kollaps og resesjon og ser ut til å målrettet styre for krig med både Kina og Russland. Fra mange plasser på jordkloden kan vi høre drønn av hovslag og de ulike aktørene gjør sine forberedelser for krigen som ser ut til å krype stadig nærmere. De fleste europere krysser fingrene, håper det beste -og skyver fra seg de ubehagelige tankene. Andre igjen gjør sine forberedelser og lager seg lagre av mat, vann, medisiner og det de trenger for å komme seg gjennom krisen som ligger foran oss. Fra hele verden kommer det melding om krigsforberedelser, militære øvelser. Fra Nord-Korea meldes det at mer enn 800  000 unge frivillig har meldt seg til militærtjeneste for den kommende krigen mot USA. I Moskva har man utplassert S-400 systemet for å beskytte luftrommet over Moskva.

Utplasseringen av S-400 systemet finner sted bare dager før den kinesiske presidenten vil møte president Putin i Moskva og signaliserer at Moskva tar omfattende militære grep for å beskytte de to presidentene fra angrep. Utplasseringen kan også være et signal om at Moskva forbereder seg på full militær konfrontasjon med NATO. “Bildene som kommer fra Moskva avslører det rådende klima. Russland forbereder seg på total krig med NATO,” skriver det greske nyhetsstedet WarNews 24/7. I prepper-miljøet har Nate Polson, Canadian Prepper en stor posisjon. Han følger nøye begivenhetenes gang og advarer sine en million følgere på YouTube med oppdatert informasjon om de mange kriser og verdenskrigen som er under utvikling. Hans råd er å gjøre seg best mulig forberedt for konsekvensene av tredje verdenskrig.

9 tanker om “Det er i ferd med å gå fra ille til verre…mot krig mellom Russland og NATO?

 1. Jeg tror at det går mot atomkrig – og at Russland angriper USA og gjerne detonerer en Poseidon -.torpedo eller to i Nordsjø-bassenget samtidig. Dette angrepet blir nok koordinert med Kina – kan hende angriper kineserne Taiwan samtidig. En annen ting : Finland er nå i ferd med å bli NATO-medlem – dette skal vel avgjøres i Tyrkias parlament i april ( jeg har ikke datoen ). Således er det fare for at Putin kan gå til konvensjonelt angrep på Finland og Sverige før disse blir medlemmer av NATO. Her vil ikke Putin bruke A-våpen siden radioaktivt nedfall kan komme inn over Russland. Sveriges forsvar er helt elendig – finnene er langt bedre rustet.
  Tenk hva Russland har av kjernefysisk kapasitet. Bare EN av deres store ubåter har sprengkraft om bord større enn alle stridsmidler som ble avfyrt på begge sider under 2.verdenskrig.
  Et slikt angrep krever forberedelser og D-dagen blir snart bestemt – tror jeg. Den kommer helt plutselig på verden – trolig før daggry.
  Lebesbymannen så luftkamp over Sør-Norge og Sør-Sverige mellom Russland og Frankrike. Om USA er slått ut av et atom-angrep : Så er det naturlig at Frankrike stiller opp for Norden – de har et meget sterkt forsvar som inkluderer atomvåpen.

  1
  1
  • Ture : I følge Lebesbymannen så står Russland sammen med Frankrike og angriper Sverige og de sørlige deler av Norge. Dette er en merkelig allianse som knapt er mulig i tiden vi befinner oss nå, så jeg vet ikke helt disse profetiene. Det må i alle fall være en helt annen tid dersom dette skal stemme.
   Men tiden vi lever i er dramatisk nok. Vi vet ikke hva vi kan våkne opp til neste morgen, det er situasjonen! Det kan gå begge veier, ingen har enda sett slutten på dette!

  • Olamann
   En eventuell fransk bombing av Norge under et eventuelt russisk angrep på Norge -kan være for å påføre norsk infrastuktur så mye skade at russerne ikke kan bruke dem.
   Sett nå at Russland går inn i Finmark og begynner å spise seg sørover i Norge. Dersom Europa ser at Norge ikke vil kunne vinne vil de kanskje føle at det er klokt av Vesten og bombe norsk infrastuktur, havner, flyplasser osv slik at russerne ikke så lett kan ta dem i bruk i en krigssituasjon. Det er bare en tanke fra min side

  • Søkelys : Ikke umulig, i krig skjer det mye. Men menneskelige profetier skal «prøves», og vi forstår nok ikke alle sammenhengene før tingene faktisk skjer.

  • Olamann :
   I 1907 visste knapt noen i Norge hva et fly var. Lebesbymannen visste heller ikke noe om NATO – som ble opprettet rett etter 2. verdenskrig. Anton Johansen sa selv at han ikke skjønte noe av det som foregikk i luften. Således KAN han ha misforstått og trodd at disse flyene fra Frankrike og Russland samarbeidet – noe de trolig ikke kommer til å gjøre.
   Ingen av oss vet hva som kommer til å skje i fremtiden – vi prøver bare å tyde tidens tegn.
   Jeg er nå 81 år og husker flere glimt fra 2.verdenskrig. Men den situasjonen som verden nå har kommet i : Har jeg aldri opplevd før. Men jeg skjønner ikke hva Vesten holder på med. De opptrer som om Russland IKKE har A-våpen. De er nå i gang med å sende jagerfly til Ukraina. Det er utstedt arrest-ordre på president Putin. Således er det bare få land i verden han kan reise til uten å bli arrestert. En oberstløytnant i KGB lar seg ikke tas til fange for å råtne i et fengsel i Haag : Han bruker sine atomvåpen – tror jeg.
   Norge skal nå sende Kripos-etterforskere til Ukraina for å avdekke lovbrudd begått av russere. Dette har nok Putin fått med seg !

  • Det er en annen svakhet ved NATO : Skal denne forsvarsalliansen gå til krig ; så må alle de 30 medlemsland være enige om det. Vi vet ikke hva herskeren i Tyrkia finner på. Han får ikke kjøpt kampfly fra USA og har kjøpt bakke-til luft raketter ( S-400 ) fra Russland.

 2. Det er noe som ikke stemmer her.
  Hvorfor skal frankrike angripe sverige og sør norge mens russerne angriper nord norge?
  Og hvordan skal frankrike gå sammen med russerne, det vil være uaktuelt i uoverskuelig framtid.

 3. Putin er galen nok til å bruke Atomvåpen. Han kommer til å få et dårlig etter ettermæle På nivå med historiske diktatorer

  « Bevisene tårner seg opp mot Putin
  Fredag utstedte Den internasjonale straffedomstolen en arrestordre mot Vladimir Putin. Mandag legger FN-kommisjonen frem en rapport som avdekker grove krigsforbrytelser i Ukraina.»

Det er stengt for kommentarer.