Det er dette Trump profetiene bygger på

I 2014 fremførte den kristne profet-røsten Kim Clement et budskap som mange forstår dithen at det gjelder Donald Trump. i sine profetiske ord fremsier Kim Clement ordet  “impeach, impeach” to ganger -og enkelte tolker nå dette som at Trump ville bli stilt for riksrett to ganger. Kim Clement som døde i 2016 har på mange måter preget det karismatisk-profetiske miljøet i USA i årene etter hans død. Enkelte av dem som har gransket Kim Clements profetiske utsagn sier rett ut at det ligger mer i hans utsagn enn vi hittil har forstått.

Men hvem vet, er det kanskje Joe Biden og Kamala Harris han her snakker om eller er Kim Clement en falsk profet som talte av seg selv? Her er i hvertfall hans budskap fra 22 februar 2014. Mange trodde at ordene ville bli helt oppfylt i 2016, da “heksa” ble kastet ut -men kan hans profetiske ord peke på “Kamala Devi Harris” som “heksa” som må kastes ut etter at hun må ta over for en aldersdement Joe Biden?

Facebook Comments

4 tanker om “Det er dette Trump profetiene bygger på

 1. Kan du underbygge at Obama eller Clinton er hekser, slik du påstår? Hva bygger du påstanden om at Biden er dement?
  Det er intet som tyder på det.

  Løgnene fortsetter i Kjells rottereir🤦
  Ser at Trump har benådet en lang rekke kjeltringer, som den dømte svindleren og bedrageren Bannon. Her skrubber de onde hverandre rygger🤮

  1
  1
  • Du har ikke hørt videoen forstår jeg. “heksa” sikter til enten Hillary Clinton eller den åndsmakt obama administrasjonen representerte, eller mulig kamala harris administrasjonen når den demente biden må gå av. Det er lett å se at Biden er i ferd med å bli dement.
   Støtter benådningen av Bannon men savner en benådning av Assagne

   2
   2
 2. Dyret er i ferd med å reise seg. Trump var den siste Trompet, den siste verdenslederen for frihet og vekst. Fra nå av blir bakken mye brattere. Mørket i denne verden vil senke seg enda mer over oss.
  Det har tidligere vært litt sånn uvirkelig at man ikke kunne kjøpe å selge uten dyrets merke, slik Bibelen beskriver.
  I løpet av det siste året, ser man hvordan dette blir. Vi her i Norge har blitt forskånet fra skikkelige drakoniske covid tiltak enn så lenge. Men ser man på en del andre land, er demokratiet og friheten en saga blott. I England, Spania, Canada og spesielt Australia har det blitt formidable politistater.
  I Australia kan må få kjempebøter på opp mot 38000 dollar eller fengsel uten lov og dom for å bryte smittevernregler. Det kan være å gå til postkassen utenfor huset ditt.
  Økonomisk ruin av folk og samfunn har NULL betydning. Myndigheter over hele verden kjører en synkron nedstengning selv i områder uten smitte. De kan kjøre landenes realøkonomier i grus uten å blunke. I bakhånd har de en plan om “The Great Reset”, der de kan komme til å transformere økonomien slik vi kjenner den til noe helt annet. Det ender opp med at myndigheter tar over alle verdier i verden slik at ingen private vil eie noe som helst. Det blir Nord Koreansk diktatur World Wide. De kommer til å ta fra deg alt. Du vil måtte leve på statens og myndighetenes nåde der du får utdelt penger, en slags borgerlønn til mat og nødvendigheter.

  Det er her dyrets merke kommer inn. I denne drakoniske postapokalyptiske WOKE verdenen, vil det dra seg til der man vil ende opp med å miste muligheten til å kjøpe seg mat, viss man har feil tro. Viss du bekjenner Jesus som frelser, vil du bli utstøtt og til slutt drept.

  Dette tror jeg kommer til å skje om ikke alt for langt inn i fremtiden.

  8
  2
  • At noen prøvde å kjøre verdensøkonomien i grøfta for å tvinge frem et nytt økonomisk system var noe jeg ble overbevist om i 2008. Clintonadministrasjonen var direkte ansvarlig for eiendomsbobbla som skapte bankkrisen. Men antagelig var meningen å skape et totalt sammenbrudd i verdensøkonomien. Spekulasjonene som drev oljeprisene rekkordhøyt i det mest kritiske øyeblikket indikerer det.

   I ettertid hadde verdens finannsministre et møte for å planlegge hvordan den neste økonomiske katastrofen skulle håndteres. Lite ble kjent om disse planene men noen reiste fra møtet i protest.

   Det er en viss mulighet for at alle børsnoterte valuttaer kan bli konvertert til noe som ligner bitcoin. I en overgangsperiode kan disse betalingssystemene eksistere paralellt. Og den vil måtte bli administrert fra en verdensbank. De nyeste superdatamaskinene kan enkelt ha kontrollen med økomomien til ti milliarder mennesker. Men for å kunne bruke en slik valutta som vanlig betalingsmiddel i det sivile livet må den kunne identifiseres med eieren. Og her kommer kanskje merket inn i bildet. Muligens kan det handle om noe som registrerer det levende nervesystemet i huden på et spesiellt område.

   I mitt stille sinn har jeg prøve å tenke meg hva jeg vil gjøre hvis dette skjer. Bli en tigger? Neppe. Sulte i hel? Muligens? Det er ikke så ille som man skulle tro.

   Noen vil nok mene at dette er helt sprø tanker. Men jeg er ikke så sikker. Det kan nemlig forklare den voldsomme globale hatkampanjen mot Trump. Jeg har spurt mange hvorfor de hater Trump. Ingen vet egentlig hvorfor. “Han er bare sååå fæl”.

   Forklaringen kan være enkel. Han måtte bare bort, for han var igang med å bygge opp den frie kapitalistiske markedsøkonomien igjen.

   Alle revolusjoner bygger på et ganske enkel prinsipp. For å kunne påtvinge folk noe nytt må man først rive ned det gamle så grundig at ingen lenger har noe håp om at det blir et alternativ igjen.

   8
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *