“Det er dette jeg føler Gud vil jeg skal gjøre” -tenåring gav sine egne sko til en hjemløs -video går viral

Et foto av en tenåring fra Kentucky som gir sine egne sko til en hjemløs mann er nå gått purp-compressed-300x300viral og blir delt på internett, etter at en farget 14 åring under mandagens “Labour-day” gav sine egne sko til en hvit hjemløs mann. Le Ron Tunstill som er 14 år gammel, er med i en kristen misjon blant hjemløse drevet av en gruppe som kaller seg Purpme (People Uplifting Real People) en veldedig organisasjon som søker å hjelpe og støtte mennesker i en vanskelig livssituasjon. Den kristne misjonen brukte “Labour day” til å dele ut varm suppe, ferske brød og hamburgere, til det stadig høyere tallet på amerikanere som bor på gata. (Foto Purpme-Facebook) Som kjent har andelen av fattige amerikanere og hjemløse økt betraktelig de siste åtte årene -og gjennom sitt virke søker Purp å gjøre hverdagen litt lysere for noen av disse.

På et tidspunkt under utdelingen av mat oppdaget 14 åringen en mann som satt på hjørnet og begynte å snakke med ham. “Man kunne nesten se at han hadde blitt såret så mange ganger,” fortalte gutten til den lokale tv stasjonen WAVE. Den hjemløse mannen forklarte at han hadde gått gjennom mye sorg og smerte i livet, og Ron ble veldig rørt av hans historie,” kunne Purp grunnlegger Jason Reynolds fortelle til ABS News. Mens Tunstill snakket med mannen så han at sålene på skoene var så slitt at han praktisk talt ikke hadde noe på beina. Derfor bestemte 14 åringen seg for å ta av seg sine egne sko og gi til mannen. Han hadde dagen før fått tak i et par Air Jordans sko. Først ville ikke mannen ta i mot skoene fordi han syntes de var for dyre, men jeg sa, “bare ta de, det er det Gud vil at jeg skal gjøre,” og den fargede gutten og den hvite hjemløse ba også i sammen

https://www.youtube.com/watch?v=TSJ7x1zIKzc

Purp grunnlegger Reynolds som var vitne til det hele, begynte så å filme og lastet deretter opp videoen og delte den på gruppens Facebookside for å inspirere andre. På Facebook skrev han: “I dag en 14 åring fra West Loisville, gav sine sko til en hjemløs mann. Mens andre 14 åringer er ute blant kriminelle gjenger lever Ron ut det som er meningen med livet. Løft opp andre og elsk din neste som deg selv. “Det var en velsignelse å se Tunstill nå andre med ekte omsorg. Tenåringen har selv gått gjennom en tøff sti de forgående tre år før han Reynolds selv nådde frem til ham i Jesu navn. Ron Tunstill var et vanskelig barn. Han vokste opp i et tøft nabolag hvor folk nærmest blir skutt hver eneste dag. Han var allerede påvirket av miljøet på gate, og på et punkt var han stadig i bråk og slagsmål,” fortalte Reynolds til ABC news. Imidlertid er 14 åringen nå opptatt av nå andre mennesker. Det er mulig å støtte den kristne organisasjonen via å besøke gruppens Facebookside samt en Gofundme nettside som er satt opp for å støtte den kristne organisasjonen arbeid.