Derfor er media så fiendtlig innstilt til Donald Trump

jornalister-for-hillaryAmerikansk aviser og nyhetskanaler kan ikke akkurat sies å være objektive i sin dekning av valgkampen. Eposter lekket av Wikileaks forteller sitt tydelige språk, en rekke journalister både i CNN, populært omtalt som Clinton News Network, ABC, New York Times, Bloomberg, CBS og flere andre større medier skal være hyret inn for å hjelpe Hillary til å vinne valget ved hjelp av manipulering og sin evne til å påvirke og fakta er at disse mediene er de som også blir gjengitt av norsk og europeisk presse. Det faktum at store amerikanske mediahus nær sagt er kjøpt og betalt av Clinton

Wikileaks fortsetter å publisere såkalte “Podesta mail som involverer Hillary Clintons tildels skitne og korrupte spill. Imidlertid ser Hillary ut til å slippe billig unna de til nå ni lekkasjene fra Wikileaks, noe den norske avisen Aftenposten i dag kan konstatere. Stadig flere skjønner at oktober-overraskelsen som kom til å ramme Donald Trump, ikke var noe annet enn et vel regissert og nøye planlagt angrep fra den politiske elite som heller foretrekker insideren Hillary Clinton fremfor en Donald Trump som sier han vil røske opp i makteliten og globalistenes skitne maktspill. I videoen under forteller  taler og forfatter Steve Cioccolanti i Discovery Ministry om en drøm han skal ha hatt om årets valgkamp og den frittalende taleren sier tingene som de er.

9 tanker om “Derfor er media så fiendtlig innstilt til Donald Trump

 1. Tull og atter tøys.

  Trump har selv sagt hva han har sagt. Og det har han selv innrømmet.

  Kjell Andersen og Søkelys er av den mening at det å misbruke, voldta samt håne kvinner er helt OK slik de her unnskylder en mann som er en eksponent for dette.

  Det sier alt om kvinnesynet til Søkelys.

  De av oss som har et kristent syn på ekteskap, kvinner og umoral er i mot det kvinnesynet som Trump og hans tilhenger blogg Søkelys er for. Faktisk ser vi kristne med forferdelse på et slik kvinnesyn.

  Så får Søkelys stå for en annen mening enn den kristnes mening om kvinner.

  • Enig Bernt, vi ser tydelig at Trump er alt annet enn kristen, på nær sagt alle områder.
   Han står for pur ondskap! Og heldigvis blir han aldri president:-)
   (selv om jeg ville foretrukket et annet alternativ enn Hillary)

  • Det er sant!
   Men bibelen er også veldig klar på spørsmålene om homofili, ekteskap, fosterdrap osv.. Vil ikke si at Hillary er noe særlig bedre!

 2. Hillary gjør meg skremt. Hun er fullstendig korrupt. Hun vil bli en Jesabel i det hvite hus dersom hun vinner.

 3. Andre; Trumps holdning til abort er av liten betydning, all den tid det er milevis unna et flertall i kongressen til å gjøre endringer. Det gjelder faktisk også blant de republikanske kongressmedlemmene isolert sett.

  Derfor er Trumps(eller en annen presidents)personlige syn av samme symbolske verdi som at KRF flagger sitt syn her hjemme!

  Kristne verdier er imidlertid langt mer enn de tingene du nevner her, og der knuser Hillary Trump!
  Alt sett under ett, er det hevet over enhver tvil at ut fra et kristent ståsted, er det udiskutabelt at Hillary er å foretrekke.(når det er sagt, så skulle jeg virkelig ønske at det var to andre kandidater…)

  • Mente nedenfor at Hillary ikke er bra for USA.. Hun står for de abortklinikkene i USA, forherliggjør homofili og Transskjønnede osv.. Hun vil videreføre den lovløse politikken til Obama!
   Etter min mening kan ikke kristne støtte Hillary! Er så mye med den damen som ikke er bra!

   Sier ikke Trump er feilfri.. Masse skandaler med han også!

  • Trump har allerede erklært at han er for abort klinikker (han eier endel av dem og tjener penger på abort), homofili livsstil og transer. Så jeg forstår ikke helt dette argumentet, Andre.

   Men hvor mange abort klinikker eier og driver Hillary igjen ?

   Jeg kan ikke se at det er mulig å dra det kristne kortet for Trump. Det med mindre man vil sette kvinner på plass og vil at disse bare skal være til behag for oss menn, herunder voldtas uten at det blir noen (politi)sak ut av det.

Det er stengt for kommentarer.