Norge i Dag vil fornye sin nettavis og bli langt mer aktiv på nett

norge-i-dagAvisen Norge i Dag som blir ledet av tidligere Dagen redaktør Finn Jarle Sæle vil snart komme i en ny, utvidet og oppdatert drakt heter det i et svært kort oppslag i den kristne avisen. Etter planen vil en ny og utvidet Norge i Dag foreligge i løpet av oktober måned. For øyeblikket er det svært laber aktivitet på nettsiden til Norge i Dag. Dersom det går som avisen ønsker, vil Norge i Dag etter denne fornyelsen være sterkere til stede på nett enn noen gang før. Avisen som har en svak ranking vil da inneholde nyheter, inspirasjonsartikler, debattstoff om kristenliv og samfunn samt utenriksstoff med særskilt fokus på Israel. Vi vil med dette ønske Norge i Dag lykke til med sin fornyelse!

 

4 tanker om “Norge i Dag vil fornye sin nettavis og bli langt mer aktiv på nett

 1. Norge Idag har utviklet seg i en svært negativ retning. Snakket med min 89 år gamle morfar om dette.
  Han har sagt den opp, med begrunnelse i at:”alt er godt og fint”. “de kritiserer ingenting, men sluker alt rått”.
  Vi har jo sett bla hvordan de omfavner Hanvold og alle de tvilsomme utenlandske typene han drar inn i fjernsynet.

  • Det er ikke alltid jeg er enig med deg, men her har du nok rett. Det finnes knapt noe kritikk i den redaksjonen mot tros-bevegelsens vranglære. Hva hjelper det å være et verdi-konservativt alternativ i den kristne mediebransjen, når man samtidig promoterer en teologi som kan føre brøkdelen av leserne til et falskt håp og fortapelse?

  • Der er vi enig alle tror jeg. Norge i dag er en avis som skal være positiv til alt. Det gjennomsyrer hele Norge i dag og trekker ned. Vi får håpe at en fornyelse av avisen også betyr en fornyelse av innholdet.

  • Nettopp på grunn av det Norge idag holder på med, er grunnen til at jeg sa opp abonnementet for en del år siden.

Det er stengt for kommentarer.