Den norske kirkes biskoper fornekter seg ikke – men fortsetter å videreformidle hatet og løgnene mot jødene.

“Den norske kirkes biskoper fornekter seg ikke – men fortsetter å videreformidle hatet og løgnene mot jødene. Også biskop Solveig Fikse videreformilder hatet og løgnene. Hun har delt et innlegg fra det antisemittiske kirkesamfunnet Den evangelisk-lutherske kirken i Jordan og Det hellige land (ELCJHL): “Shireen ble drept av en kule avfyrt fra den israelske okkupasjonsmakten i Jenin, en by på nordre del av Vestbredden, mens hun var på jobb. Hun er ikke den første og vil heller ikke være den siste stemmen som blir taus av volden fra den israelske okkupasjonen,” skriver den internasjonale kristne ambassaden i Jerusalem på sin facebookvegg.

Og IKAJ fortsetter: “Palestinerne gravla journalisten før det var foretatt en obduksjon. Palestinske myndigheter forkastet Israels forslag om en felles etterforskning av det tragiske dødsfallet, og hevdet umiddelbart, uten noe bevis, at journalisten ble henrettet av israelske soldater.
Israelske myndigheter har uttalt at palestinske terrorister angrep israelske sikkerhetsstyrker som forsvarte seg og besvarte kuleregnet, og at journalisten befant seg imellom dem. Det er derfor ikke mulig å fastslå om hun ble truffet av palestinske terroristene som angrep eller israelske soldatene som forsvarte seg. Ikke overraskende legger palestinerne alt ansvar og all skyld på Israel.
Desverre er det heller ingen overaskelse at Den norske kirke viderefører og legitimerer deres hat og løgner. Vi minner kort om at ingen menneskeliv i noen leire er truet på noen måte uten palestinsk terrorisme – terrorismen de legitimerer som frigjøringskamp og hellig krig for allah. Når skal Den norske kirke fordømme den palestinske terrorismen?
I de siste ukene er flere sivile jøder slaktet av palestinske terrorister på åpen gate, titallas av barn har mistet en far eller mor. Disse mordene er den eneste årsaken til at israelske sikkerhetsstyrker befant seg i Jenin da journalisten døde. Den norske kirke kommenterer det ikke. Dette er antisemittisme.
Den palestinske terrorismen startet flere tiår før noen anklaget Israel for okkupasjon, apartheid eller forbrytelser mot menneskeheten. Ved å legitimere terrorismen kommuniserer palestinerne tydelig at de forkaster alt som lukter av Folkerett og Menneskerettigheter. Det vet Den norske kirke, som gjør seg til en del av problemet, ikke løsningen.
I disse dager forsker historikere på antisemittismen i Den norske kirke før, under og etter folkemordet på jødene under andre verdenskrig. Det er en grusom tragedie at biskoper i Kirken viderefører denne hjerteløse og bestilaske nærmere 2000 år gamle “kristne” tradisjonen – antisemittismen.

Skrevet av Den Internasjonale Kristne Ambassade i Jerusalem

5 tanker om “Den norske kirkes biskoper fornekter seg ikke – men fortsetter å videreformidle hatet og løgnene mot jødene.

 1. Kvinner skal i følge Jehovah Guds Ord i Bibelen TIE når menigheten samles. De skal da ta imot læren i all taushet, ikke tale, men i stedet spørre sine egne menn hjemme om det er noe de lurer på. Kvinner og barn er underordnet sine menn/fedre.

  Mannen ble skapt først og har en lederrolle alle kvinner må bøye seg for FULLSTENDIG!

  3
  1
 2. Ja , dette er ihht Skriften. Så her er jeg enig med deg – JV. Man må ta Guds ord på ramme alvor – vår Gud er uhyre streng. Tenk bare på ” naskeriet ” ( ikke tyveri engang ) som Adama og Eva utførte og hvilke konsekvenser dette fikk for menneskeheten i alle år etter at de spiste av et eple. Vi må alle ” siles ” gjennom et filter – Yeshua – for å kunne nå inn i Paradiset.

  • Det var ikke et eple som Adam og Eva spiste, men av frukten av treet de brukte bladene for å dekket seg til med.

  • Ingen nålevende mennesker kan gi noe sikkert svar på typen frukt. Epleliknende e.a. type. Lendekledene var fikenblader de bandt sammen om livet da de hadde syndet og ble klar over sin nakenhet. Jehovah Gud laget også klær av skinn til dem etterpå.

Det er stengt for kommentarer.