Den kristne sang artisten Carman er død

Den folkekjære amerikanske sangeren og evangelisten Carmelo Domenic Licciardello ble 65 år gammel. Carman døde på sykehus etter komplikasjoner i etterkant av en brokkoperasjon. Carman har tidligere måtte kjempe med kreft. “Carman var berømt for sine dramatiske tolkninger av bibelhistorier, som «The Champion» (kan sees nederst i saken), «Lazarus Come Forth» og «The Courtroom». Han solgte mer enn 10 mill. albumer, og satte i 1993 rekorden for verdens best besøkte kristne konsert med over 80.000 deltakere i Chattanooga, Tennessee.

Facebook Comments

3 tanker om “Den kristne sang artisten Carman er død

  1. Trist å lese at han nå er gått bort. Tror Gud har brukt han i sin tid til å formidle evangeliet på en måte som har nådd mennesker på en annen måte enn mange andre kunne gjort..

  2. Jeg husker godt Carman fra min tid i nær-radioen, “Radio Lys i Sør.” Vi hadde noen LP plater med han, og sangene vi spilte mye, er av disse du nevnte.
    Det var dramatiske effekter og følelser involvert i hans sanger, en strak motsetninger til de religiøse sangene i “Ønskekonserten” på NRK.
    Jeg minnes Carman med glede, og må han få en flott plass i himmelen!
    Hans sanger finnes nok på YouTube…
    http://www.evangeliekirken-arendal.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *