Bill Gates vil ha deg vekk fra naturlig kjøtt og over på syntetisk kjøtt

Krigen mot naturlig kjøtt fortsetter. En som nå kaster seg inn i elitens kampanje for å omskolere forbrukere fra å spise naturlig kjøtt til å spise kunstig fremkalt “kjøtt” er Bill Gates, også omtalt som “Kill Gates” på grunn av sin kampanje for befolkningsreduksjon. “De rike landene i Vesten burde skifte fra naturlig kjøtt og over på syntetisk kjøtt fremkalt i labratorium,” syntes å være budskapet fra den omstridte Covid-19 vaksine pusheren.

Transformasjonen fra naturlig produserte matvarer til kunstig produsert kjøtt og matvarer laget av insekter, gresshopper og snegler fortsetter. Den globale elite som har Bill Gates med på laget, har hastverk med å innføre agenda2030 og “The Great Reset” som er underveis og i ferd med å bli implantert verden over. “Tradisjonellt jordbruk med dyr og naturlige planter er skittent, ekkelt og ikke minst  farlig for spredning av Covid-19.” Prisene på naturlige råvarer og viktige matvareprodukter fortsetter å stige på verdensmarkedet og var opp nærmere 5 prosent i januar. Alt peker i retning av et prishopp på mat til forbrukere i løpet av 2021. Det er også ventet at det vil oppstå regelrett mangel på flere typer råvarer i løpet av 2021. En mangelsituasjon vil drive prisene videre opp på verdensmarkedet hvor forbrukerne i siste instans vil være dem som betaler for globalistenes drøm om Agenda2030 og den grønne skiftet.

Tekst: Kjell Andersen

Facebook Comments

4 tanker om “Bill Gates vil ha deg vekk fra naturlig kjøtt og over på syntetisk kjøtt

  • Verden er helt på trynet men slik skulle det bli. Alt er som det skal i følge Bibelen og Gud har kontroll 🙂

   Jeg gleder meg i Herren hver dag. Det er intet å frykte. Når menigheten som «holder igjen» er bortrykket snart, kan den lovløse tre frem.

   Vi venter på Jesus mens verden venter på en som kan fikse alt med corona, nedstengning, vaksiner og gjøre så «alt blir bra igjen». Han er klar for å tre frem, heter antikrist, og gir inntrykk av at heretter skal ting gå bra, men lurer hele verden. Det blir uutholdelig for de som nekter å ta hans merke, og de kommer ikke til å leve her nede for Jesus, men i stedet kommer de til å måtte dø for Jesus.

   Må jeg få med meg flere så de slipper gå gjennom dette for å komme til himmelen.

   Trengselen har ikke startet ennå. Den starter når vi drar og varer i 7 år. De 3 1/2 siste år blir grusomme.

   Savner siste nytt ang. Damaskus her på profetiske søkelys selv om jeg sjekker Behold Israel daglig.

 1. Den eklingen skal ikke servere oss muterte kjøttceller fra en labratorieskål. Han prøver på alle måter å frata mennesker god helse, så flest mulig skal dø tidlig. Begynner virkelig å lure på om denne mannen har en avsvidd samvittighet, og at det ikke er håp for ham lenger.

  Etisk kjøtt kan lett produseres med å ha beitedyr som i gamle dager. Den moderne måten er jeg enig i at ikke er bra, men gamle måten er det ikke noe feil med. Dyr er en gave til glede for oss, og det er ikke uetisk å spise kjøtt. Hele denne veganer agendaen er rett og slett satanisk.

  • Ekkelt at den mannen har så mye makt.
   Intet kan måle seg med ekte kjøtt.
   Jeg så på tv at de nå pusher på oss for å ete tang og tare.
   Kunstig kjøtt og insekter er det neste.
   Du har rett. Satanisk agenda og vi skjønner deres mål.
   Takk til Søkelys som er den eneste som faktisk omtaler dette i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *