Den komplette galskap i Jesu navn -usunn praksis i regi av T B Joshua

Den kontroversielle og svært omstridte TB Joshua er en nigeriansk “profet” som samler eksorsismestore skarer i spesielt fattige land. Tvilsomme demonutdrivelser i kombinasjon med med personlig rikdom og et liv som rik playboy i et land hvor millioner lider av fattigdom, men en selvutnevnt “Gudsmann” plyndrer de fra før fattige til å gi penger til en mann som blir beskyldt for løgn, bedrag, bestikkelser samt å dekke over seksuelle overgrep begått av pastorer i hans tvilsomme “Minestries” som bærer navnet “The Synagogue, Church Of All Nations,” “SCOAN) samt å svikte ofre for overgrep -hindrer ikke titusenvis av mennesker fra å oppsøke hans møter som avdekker en skremmende praksis med masseutdrivelse av “onde ånder”

-Kastet ut av en “profet” med et svært tvilsomt rykte, fascinerer kanskje noen troende –demon-spymens andre igjen vil reagere med avsky på det som utspiller seg når TB Joshua arrangerer sine masse-utdrivelse av onde ånder. Se klippet som skal være fra TB Joshua’s korstog i Mexico. Med bakgrunn av et stort bilde av “profeten” ble seansen avsluttet med salmen “O store Gud” -men man kan egentlig lure på om det er T B Joshua som i denne virkeligheten er tilhengernes gud. I møte med den “store profeten” som gjerne vil tiltales “Guds mann”…møter vi en virkelighet det er grunn til å være skeptisk til og advare mot. (Foto: her kastes det opp onde ånder)

Tvilsom og potensiell farlig praksis

TB Joshua er et stort religiøst navn spesielt i Nigeria hvor han både er populær men også svært omdiskutert. TB Joshua som mange i Nigeria tror er en stor profet, har gjort tisset-i-buksatvilsomme demonutdrivelser til sitt varemerke og titusener på titusener samler seg om denne figuren som kritikere hevder er en stor bedrager og sjarlatan. (Foto: Tisset i buksen under seanse)  Andre mener kraften han besitter kommer fra en okkult kilde, og kritiske røster har hevdet at Joshua henter sin kraft fra heksekunst og tradisjonell afrikansk trolldom. Scenene vi ser fra TB Joshua’s korstog i Mexico viser så avgjort at det virkelig nødvendig å ha et kritisk søkelys på usunn praksis som også kan oppstå når lignende figurer er invitert til Norge. I møte med slikt vi ser fra TB Joshua’s korstog -er det ikke nok å “prøve alt og holde fast på det gode,” for dette er tvers igjen forførerisk og kan påføre mennesker ubotelig skade. Se selv..og vemmes…og husk..ikke alle som sier Herre Herre..

https://www.youtube.com/watch?v=_VfdnvBcY8Y

“Ikke enhver som sier til meg: Herre, Herre! skal komme inn i himmelriket, men den som gjør min himmelske Fars vilje.  Mange skal si til meg på den dag: Herre, Herre! Har vi ikke profetert ved ditt navn, og drevet ut onde ånder ved ditt navn, og gjort mange mektige gjerninger ved ditt navn?  Men da skal jeg si dem rett ut: Jeg har aldri kjent dere. Bort fra meg, dere som gjør urett!” Matteus 7,20-23

Én tanke om “Den komplette galskap i Jesu navn -usunn praksis i regi av T B Joshua

  1. Slik søppel er destruktiv og en skam for den kristne kirke. Mer er det ikke si til slikt.

Det er stengt for kommentarer.