Hva Hillary Clinton svarte da hun ble spurt om barnet i mors liv skal ha rettigheter

Under et valgmøte i en amerikansk by tidligere denne uken og under press fra anti-abort grupper som bakteppe, spurte FOX news Bret Baier Hillary Cllinton og Bernie Sanders et skjermdump-hillaryav de mest viktigste spørsmål den kvelden. “:Mener du at et barn skal ha noen som helst form for juridiske rettigheter eller rettsbeskyttelse før det er født, og mener du at det ikke skal være noen restriksjoner på abort (fosterdrap) på noe stadige under graviditeten? Clinton nærmest neglisjerte spørsmålet og sa at Høyesterett vurder en Texas lov, som i følge hennes ord, ville lukke muligheten for mange kvinner. Den liberale demokraten sa videre at Roe versus Wade (høyesterettsdommen som åpnet for fosterdrap i USA) er grunnlagt på grunnloven -og at denne (konstitusjonen) gir kvinner en universell rett til å avbryte et svangerskap.

Svaret hun videre gav fikk mange til å bli målløse.  “Det er ikke mye til rett dersom denne retten blir begrenset. -Vi må fortsette å stå opp for kvinnenes rett til å bestemme og ta valgene,” sa Hillary som oppfordret alle til å stå opp for Planned Parenthood, -som i følge den demokratiske kandidaten gjør et enormt viktig og godt arbeid over hele USA. Som kjent har en amerikansk anti-abort organisasjon i hemmelighet og med skjult kamera filmet samtaler med ledere og ansatte i Planned Parenthood som har fortalt at de har for salg organ som lunger, nyrer og andre kroppsdeler og organer fra aborterte fostre. Organ skal endog ha blitt høstet mens fosteret ennå hadde hjerteslag, -og kristne over hele USA reagerte med avsky når den kyniske omsettingen med kroppsdeler fra myrdede fostre ble kjent.

Clinton sa videre, at hun tidligere hadde vært for å regulere sen-aborter med unntak av dersom liv og helse stod på spill for den gravide kvinnen. Hun sa videre at hun hadde motsatt seg tidligere forsøk i Kongressen på å forby abort etter tjuende uke -uten unntak. Responsen fra hennes utfordrer var bare hjerteskjærende. “Jeg er av den oppfatning at det er galt av regjeringen og fortelle en kvinne hva hun skal gjøre med sin egen kropp,” sa Sanders. Jeg tror det finnes ærlige mennesker som har et annet synspunkt, og jeg respekterer det, men dette er mitt syn. Sanders fortsatte med å si at republikanerne “sier at regjering er forferdelig -og vil skjære ned på sosialhjelp, helsehjelp og utdanning..mens de samtidig vil fortelle hver eneste kvinne i Amerika hva hun skal med sin egen kropp. Også på et gjentatt spørsmål svarte Sanders at det ikke skal være noen restriksjoner på abort. Jeg er veldig for at kvinner kan bestemme selv om de skal avrette sine ufødte barn. Det må være opp til kvinnen selv å avgjøre hvorvidt hun skal fjerne fosteret, hennes lege og hennes familie. Det er mitt synspunkt, sa Sanders som i likhet med Hillary Clinton mener at barna i mors liv skal være rettsløse. Dermed er ingen av de to kandidatene som søker å overta etter Barack Obama, en annen varm forkjemper for fosterdrap -villige til å erkjenne at barn i mors liv skal kunne ha formelle juridiske rettigheter -og dersom noen av disse to velger, -vil Amerika fortsette å utslette hundretusener av ufødte barn, -og slikt fortsatt gjøre nasjonen til gjenstand for Guds vrede. På republikansk side er kanskje Ted Cruz den kandidaten som har uttalt seg sterkest for det ufødte barns rett til liv.

Tekst: Sang: Ray Boltz Tekst artikkel: Bob Eschliman/Søkelys

 

 

 

 

Én tanke om “Hva Hillary Clinton svarte da hun ble spurt om barnet i mors liv skal ha rettigheter

  1. Det er interessant å merke seg at i profeten William Branhams syv visjoner fra 1933 omhandlet en av visjonene en kvinne som kom til makten i USA.
    “Det reiste seg en svært vakker kvinne i USA, kledd i overdådighet, og stor makt ble gitt henne. Hun var vakker å se til, men det var noe ubeskrivelig hardt ved henne. Så vakker som hun var, var hun likevel ond og intelligent. Hun dominerte landet med sin autoritet og hadde fullstendig kontroll over folket.”

    Tiden vil vise om dette er Hillary Clinton. Jeg vil ikke kalle henne vakker, men kanskje hun var det i Branhams øyne.

Det er stengt for kommentarer.