Den internasjonale straffedomstolen innleder etterforskning mot Israel -Hamas feirer

Den internasjonale straffedomstolen starter etterforskning av angivelige forbrytelser i israelsk okkuperte områder. Terrorist og Islamistgruppen Hamas som har makten på Gazastripen ønsket ifølge nyhetsbyråer denne avgjørelsen velkommen. De forsvarte samtidig deres egen krigføring mot Israel som «legitim motstandskamp».Den internasjonale straffedomstolen (ICC) opplyser at den har innledet en etterforskning av angivelige forbrytelser begått i okkuperte palestinske områder, melder NTB. Den internasjonale straffedomstolen i Haag har selvfølgelig ingen planer om å etterforske palestinske terrorister for noe som helst.

Med andre ord, intet nytt her. De internasjonale organisasjonene som Erna og co støtter fortsetter å demonstrere hvor antisemittiske og israel-fiendtlige de er. «Og LO ,AP ,SV ,Høyre med Ine Eriksen ,Erna jubler enstemmig med terroristene i Hamas ,
som er for boikott av Israel og der Ine -Eriksen i FNs sikkerhetsråd vil fore disse arabiske terroristene Hamas med enda flere millioner av kr som kan velte seg i enda mer luksus,» skriver en sint leser.

Facebook Comments

4 tanker om “Den internasjonale straffedomstolen innleder etterforskning mot Israel -Hamas feirer

 1. Det er i disse dager at Israel feirer Purim, høytiden, til minne om dronning Ester som klarte å hindre at hele den jødiske befolkningen ble utryddet i henhold til dekret fra kong Ahasverus. Alt dette oppsto på grunn av den mektige og onde Haman, som var en slags statsminister. Når et dekret var sendt ut, var det umulig å trekke dette tilbake. Kongen måtte derfor få til en ordning så Jødebefolkningen ble spart.

  Esters bok

 2. Jødehat er et underlig fenomen – som er vanskelig å forstå. Rett blir galt og galt blir rett. Her i Norge viser det seg at den ytterste høyrefløyen og den ytterste venstrefløyen er ihuga jødehatere. DER finner de sammen.

  • Det er sant det Ture. Har sett at det er slik jeg også. Venstresidens aviser fordømmer jevnlig Israel, men det samme formørkede hatet mot jøder og Israel finner vi også i kommentarfeltet i Resett.
   Som kristne støtter vi jødene og Israel og ber for landet og folket.

 3. Det jødehatet som er synlig i dag kan være bagatellmessig i forhold til det som ligger like under overflaten hos en stor del av befolkningen. Dette så man et tydelig eksempel på da Østrike plutselig ble avviklet som stat. I dagene før tyskerne tok over kunne vanlige folk la sin undertrykte sadisme få fritt utløp. Hitler syntes dette var veldig possitivt og tok det som et tegn på at han var på rett spor. Litt på samme måte som når nazistene ble innspirert av svenskenes institusjonaliserte likvideringer av mindreverdige mennesker.

  Jeg tror ikke jødehat eller annen ondskap kan kobles til visse politiske rettninger. Jødehat har eksistert i alle sammenhenger. Muligens kan økende jødehat være et signal på et forestående sammenbrudd av lov, orden og moralske normer. Både i regi av statlige administrasjoner og som folkelige bevegelser. Jeg tror dette henger sammen.

  Det jeg tror mange i dag ikke forstår er at sivilisert adferd er som et tynt belegg over en avgrunn av bestialsk ondskap. Det har man sett over hele verden til alle tider men likevel har folk veldig vanskelig for å ta det til seg. Og ingen innser at det kan ramme dem selv. Det eneste som trengs er at den sadistiske ondskapen får status som «riktig». Slik som f. eks når Koranen beskriver jøder som avskylige dyr.

  Det står i Bibelen at de kristne er jordens salt. Og sannsynligivis vil et forfall i samfunnet skje paralellt med at evangelisk kristne mister sin åndskraft. Troslivet blir nedprioritert og menighetslivet reduseres til et formelt oppmøte en gang i blandt. Pliktskyldigst. Og det åndelige tomrommet som oppstår blir fylt av noe ganske annet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *