LGBTQ bevegelsen og venstresiden hjernevasker barna ved å la dem resitere utsagn fra omstridt The GayBCs bok

Den homoseksuelle agenda har fått en skikkelig boost etter at Joe Biden kom til makten i USA. En video som viser hvordan LGBTQ aktivster forkledd som “lærere” vekker nå reaksjoner og bekymring. “Den urovekkende videoen som har dukket opp på nettet, gjør foreldre bekymret over den økende seksualiseringen overfor små barn utført av dem som promoterer den homofile agenda. I videoen som er blitt delt på sosiale medier ser vi en liten gutt som sitter på fanget til en kvinne og leser fra en bok kalt “The GayBCs” mens gutten resiterer bokstaver fra alfabetet som er knyttet opp mot seksuelle termer som brukes av LGBTQ aktivster, melder Christian News Network. Under det nye regimet som har tatt makten i Washington har formelig alle avgrunnens krefter blitt sluppet løs.

Å overlate barna til statlige inndoktrineringsleirer kalt “offentlig skole” eller “offentlig barnehage” er neppe det klokeste valget forreldre gjør i disse siste tider. I følge Christian News Network er det uklart hvor videoen ble tatt opp og hvem kvinnen er. Gutten som vi ser sittende å resitere fra boka blir oppmuntret av den uidentifiserbare kvinnen han sitter på fanget til mens han blar i boka og leser. “B er for biseksuelle” messer barnet, “C er for å komme ut”, “I er for intersex” og “Q er for skeiv” resiterer gutten i videoen. “The GayBCs,” er en barnebok forfattet av Matt Webb i 2019. Webb som også er en grafisk designer og illustratør, forfattet boka med seksuelle tema og er laget for barn i alderen mellom 4 og 8 år for å skape en dialig om seksuell legning og kjønnsidentitet så tidlig som mulig i barna, het det i en artikkel om boka iavisen Chicago Tribune da boka kom ut. Videoen ble delt av den konservative katolske bloggeren Matt Walsh som sier at Venstresidens LGBTQ aktivister hjernevasker barna -med LTBTQ, Joe Bidens og demokratenes perverse agenda. Offentlige skoler og barnehager er i den vestlige verden helt eller delvis kontrollert av svært homovennlige og venstrevridde krefter som dermed får fri tilgang til å forme barna i tråd med deres egen agenda og formørkede sinn. Hvordan kristne foreldre kan overlate barna store deler av dagen til aktivister forkledd som lærere og pedagoger -og forvente at disse skal forbli upåvirket av oppdragelsen og tankekontrollen de blir utsatt for gjennom 12-15 år, er en gåte. Kristne foreldre bør sende barna til kristne skoler og barnehager, i hvert fall dersom de ønsker at barna skal vokse opp med en trygg og god bibelsk tro.

Facebook Comments

6 tanker om “LGBTQ bevegelsen og venstresiden hjernevasker barna ved å la dem resitere utsagn fra omstridt The GayBCs bok

 1. Enig! Det er trist at så perverse styrer infilterer flere samfunnsgrener! Det gjelder ikke bare USA, Kjell! LGBTQ aktivster sammen med Feminister har et stort nettverk & vanskelig å dempe ned disse! Den Heterofile mannen blir fremstilt som uhyre av feminister, men de homofile & Transer…nei da er det lissom greit! Den Norske Kirke miljøet som jeg er vokst opp er full av Feminister, LGBTQ aktivster & Sosialister! Merkelig at DNK ikke raser sammen en dag! KFUM-KFUK er også infiltert av samme type folk! Beklager dette var ikke som det sto i Leserinnlegget! Utvilikngen er sånn i alle vestelige land! Ikke noe vi får gjort noe med!

  • Dette er hva Selbekk og mange norske kristenledere egentlig står for. Ta en titt på den norske kristenheten med menigheter og organisasjoner. Hvor er vekkelsen? Hvor er velsignelsen? Hvor er ilden? Kristenhetens menigheter er døende, og årsaken tror jeg vi ser.
   Gud holder tilbake av sine velsignelser fordi Han vet hva som bor i hjertene på lederskapet.
   Dette er mennesker som er livende redde for å stikke seg ut. Dette er mennesker som gjerne har tatt seg til posjoner enten på grunn av arv eller på grunn av det riktige etternavn og slektskap til tidligere tiders storheter. Jeg tror mange av de norske kristenledere egentlig aldri har vært kalt til det de holder på med.
   De er ledere for menneskelige organisasjoner og har fått oppdraget fordi noen ikke har bedt og søkt Gud.
   Derfor ender vi opp med å ha kristenledere og en “kristen” redaktør i Dagen som med munnen sier at de er i mot abort og den homoseksuelle agenda -men i praksis viser at de egentlig mener det stikk motsatte.
   Når Selbekk ville støtte både Clinton og nå Biden mistet han all tillit. Ingen bør la seg påvirke av Vebjørn Selbekk og Dagen.
   Lytt til de få røster som kompromissløst støtter bibeltroende nådesøsken i USA. Vi vet at mer enn 85 prosent av evangeliske kristne stemte Trump -fordi han støttet kristne hjertesaker.
   Når Selbekk og kristenledere ender opp med å støtte barnemordere som Clinton og Biden -forteller det hvilken side Selbekk og hans likesinnede står på i åndskampen.

  • hva mener du: Gud holder tilbake av sine velsignelser fordi Han vet hva som bor i hjertene på lederskapet.

   Vi bor i et av verdens rikeste land, har mat og bolig, et av de beste land å bo i. Hvordan tolker du dette i lys av Guds velsignelse?

 2. Noe så satanisk! Æsj!

  Barn dette er pornografi og seksualisering av barnesinnet. De læres opp til at det unaturlige er naturlig, og motsatt. Oppgulp fra jævelen selv, disse bøkene her. Beste foreldre kan gjøre, er å ta barna ut av skolene. Ingen er bedre omsorgspersoner enn mor og far.

  Dessuten skal ikke barn lære om sex. Helt motbydelig. Jeg blir sint.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *