Den falske profeten Brian Carn hardt presset etter avsløringene om at han hentet Herrens Ord fra et medium og sannsiger

Den karismatiske “profeten” Brian Carn som ble avslørt for å ha kopiert donald-trump“spådommer” fra en kvinnelig sannsiger og medium har så langt ikke beklaget å ha fremført en “profeti” fra Gud som var kopiert av en okkult sannsiger og medium som opererer på You Tube. Flere kristne You Tube profiler har oppfordret Carn til å gjøre bot og beklage, noe han så langt ikke har gjort. Imidlertid har han både på  periscope og i klipp på You Tube adressert temaet uten å være villig til å beklage. Den falske profeten som er opplært av Benny Hinn og nærer samfunn med en rekke kjente karismatiske størrelser spådde i fjor at Donald Trump kom til “å fade ut” av valgkampen -samtidig som han ba troende følge med på Mark Rubio. Brian Carns spådom om Trump har så langt slått fullstendig feil, og Donald Trump er nå den eneste gjenværende republikanske kandidaten. Høstens valg står med dermed mellom den frittalende og ukontrollerbare Donald Trump, og den kriminelle løgneren Hillary Clinton.

Det er Luke Rudkowski i “We are Change” som bruker sterke ord om den ledende demokratiske kandidaten i en video. Clinton er som kjent under etterforskning etter brian-carn-periscopeat sensitive e-poster kan ha blitt sendt fra hennes personlige datamaskin. Clinton har under etterforskningen forandret historie flere ganger og blir av mange ansett som en notorisk løgner som ikke skyr noen midler. I forkant av årets valgkamp har en rekke kristne profeter kommet med sine spådommer om hvem som ville vinne høstens valg. Blant dem som var tydeligst på at det ikke ville bli Donald Trump, var Brian Carn som spådde at Trump gradvis ville “fade” ut av valget, men etter avsløringen om at “profeten” Brian Carn hentet sine “profetord” fra en sannsiger på You Tube, ser det ut som om det blir Brian Carn som gradvis “fader out” som profet. En rekke kristne personligheter, deriblant Perry Stone har oppfordret Carn til å omvende seg og bekjenne sin brøde og en hardt presset Carn gikk har flere ganger berørt kritikken som blir rettet mot ham uten at det har tilfredsstilt kritikerne. (link til You Tube) I videoen benekter Carn blant annet å ha lyttet på den okkulte sannsigeren. Carn som jevnlig besøker Guillermo Maldonados kirke i Miami gikk tidligere ute på Periscope og sutret over den massive kritikken som var rettet mot ham. Også Benny Hinn   På hele 15 punkter plagierte Carn ordene til en velkjent synsk kvinne som opererer i det okkulte. Selv Benny Hinn som blir ansett som Brian Carn åndelige far har tatt et oppgjør med den praksis blant annet Brian Carn bedriver. Hinns irettesettelse av dem som spår over ikketroende mennesker begynner 4 minutter og ti sekunder ute i videoen.

https://www.youtube.com/watch?v=wxd3bvDjIbE

Har ikke vend om

På tross av avsløringene om hvordan Carn plagierte forutsigelsene til en synsk kvinne, og på tross av en rekke formaninger har Carn så langt ikke tatt inn over seg alvoret i å bli avslørt som en som plagierer spådommer fra en synsk. Brian Carns “profetiske” seanser ender alltid opp med at han i slutten av møtene profeterer at Gud vil velsigne givere med store pengesummer. I videoen under går Carn hardt i rette med dem som kritiserer ham. Dette er et angrep fra selve avgrunnen, sier Carn om dem som nå kritiserer ham og fremmet anklagene om at han plagierte budskapet fra en synsk. “Jeg skal adressere dette angrepet fra helvetes dyp, hver eneste løgner, du skal brenne. Gud skal ta seg av deg. Jeg har aldri fulgt en heks, hekser følger meg. Jeg skal si det som det er: Dette er et angrep fra helvetes dyp for å distrahere Kristi kropp,” sier en tydelig rasende Carn i videoen.

En annen som offentlig har irettesatt Brian Carns praksis er Perry Stone som riktignok ikke sier Carns navn, men man det kreves ikke særlig høy IQ for å forstå at Stone omtaler Brian Carn.

 

 

3 tanker om “Den falske profeten Brian Carn hardt presset etter avsløringene om at han hentet Herrens Ord fra et medium og sannsiger

 1. http://www.breakingisraelnews.com/68859/the-mystery-of-the-lost-jubilee-part-xx-6000-years-old-opinion/#BJ8yxGxLeWtx21Rr.97

  The Mystery of the Lost Jubilee: Part XX – 6000 Years Old?

  This verse in Genesis, however, has another famous interpretation, this time within the context of the Jubilee, as setting the lifespan of the earth at 6000 years. 120 Jubilees at 50 years each is exactly 6000 years: 120 x 50 = 6000.

  The idea that man should reside on the earth for 6000 years prior to the end of the age was not originally a Christian idea for the Messiah’s return, but was long woven into Jewish thinking for the Messiah’s first arrival. We can see this, for instance, in the Talmud, in tractate Avoda Zara, where we learn that Rabbi Anan passed down from the house of the great prophet Elijah himself that the world was divided into three main periods of time:

  One. The first 2000 years were null and void. This was the period of years before the Torah (essentially before Abraham as well).

  Two. The second 2000 years of the Torah. Essentially from Abraham to the destruction of the second temple.

  However, this does not mean that the Messiah would need to arrive exactly at year 6000. Jewish historian Rabbi Ken Spiro points out that “Jewish tradition is that the Messiah must not just arrive by the year 6000, but he must complete the job of restoring order to the world by the year 6000.”

  http://www.hebrew4christians.com/Scripture/Parashah/Summaries/Mishpatim/Eved-Ivri/eschatology2.gif

  Tida nærmar seg raskt – berre 12 år igjen.

  http://bki.net/6000/clip_image014.jpg

  • Torstein; Matteus 24,36: “men dagen og timen kjenner ingen, ikke englene i himmelen, men kun min Fader”.

   Men, da er det altså to som kjenner “dagen og timen”; Gud og Torstein Langesæter?:-)

 2. Godtfred Lund.

  https://www.nrk.no/nyheter/brende-i-paris-mote-om-midtosten-1.12980736

  Litt tid går det enno før konflikten mellom Israel og verdssamfunnet når sitt klimaks.

  Guds rike kjem.

  “De skal rømma slik de rømde for jordskjelvet i dei dagane då Ussia var konge i Juda. Då skal Herren min Gud koma, og alle dei heilage med han.
  6 Den dagen skal det ikkje vera lys, berre kulde og frost. 7 Det skal vera éin lang dag – HERREN KJENNER HAN – ikkje dag og natt, ved kveldstid skal det vera lyst. 8 Den dagen skal det renna levande vatn ut frå Jerusalem, halvparten til havet i aust, halvparten til havet i vest. Slik skal det vera både sommar og vinter.
  9 Då skal Herren vera konge over heile jorda. Den dagen skal Herren vera éin og namnet hans eitt.”

  Kven er Herren i denne teksten?

  Det står at Herren kjenner denne lange dagen.

  Om Jesus sine ord er riktige kjenner ikkje han dagen det skjer.
  Så då er vel Herren i denne teksten Gud sjølv.
  Det stemmer og med dei andre tekstane i GT.

  Det fyrste bodet forbyr å tilbe gudebilete.

  “Eg er Herren, det er mitt namn.
  Mi ære gjev eg ikkje til andre,
  min lovsong ikkje til GUDEBILETE”. Esaias 42

  “Eg, eg er Herren,
  det finst ingen annan frelsar enn eg.” Esaias 43
  Så seier Herren,
  kongen som løyser ut Israel,
  Herren over hærskarane:
  Eg er den FØRSTE , og eg er DEN SISTE,
  det finst ingen annan gud enn eg.” Esaias 44

  Kva er eit gudebilete eller ei etterlikning av Gud ?

  “Ver ikkje redd! Eg er den FYRSTE og den SISTE og den levande. Eg var død, men sjå, eg lever i all æve og har nøklane til døden og dødsriket.”

Det er stengt for kommentarer.