“Den allmektige viste oss veien med Sodoma og Gomorra”

“NATOs atombevæpnede land, Storbritannia, USA og Frankrike, er i permanent atomberedskap etter den siste bekymringsfulle utviklingen i Russland. Ifølge rapporter har Putin «oppgradert» Sergei Karaganov, hans rådgiver som tar til orde for et forebyggende og begrenset atomangrep mot Russlands fiender som et middel til å forhindre en global atomapokalypse,” skriver WarNews.

Paul Mills kommenterer her den siste utviklingen i konflikten mellom NATO og Russland basert på oppslaget i WarNews 24/7. Artikkelen i WarNews kan leses her. 

8 tanker om ““Den allmektige viste oss veien med Sodoma og Gomorra”

 1. «Den allmektige viste oss veien med Sodoma og Gomorra!» De koko-kristne slår til igjen! 😅😜😇 Gjentar det vanvittig umoralske og latterlig dobbeltmoralske at ørkenfolkenes storm- og krigsgud fullstendig utslettet to byer fordi folk var ulydige, og at den eneste rettferdige var han som tilbød døtrene sine som gratis sexleketøy til «sodomittene»… Verre er at det finnes folk som faktisk tror dette er en virkelig historisk hendelse. Tilsvarende overtro får gode folk til å foreta meningsløse ugjerninger i lengselen etter dommedag og å bli forent med sin terrorgud… 🤪🤪🤪

  5
  3
  • Du kan jo ta deg en tur til Gomorrah og plukke med deg noen svovelkuler som du finner i asken der, putte de på et glass med lokk.
   Så kan du skru av lokket og kjenne på svovel-dampen hver gang du skriver en kommentar på søkelys!
   Her har du «adressen» til det som trolig er restene (asken) av Gomorrah :
   31°18’27″N 35°22’28″E

   Ha en fin kveld😉

   5
   2
 2. Olemann!

  …mener du altså at lukten av «fis» beviser at Jahve noensinne har eksistert – og at han i sin hellige vrede jevnet to byer med jorden fordi Den allmektige ikke kunne rydde opp i skaperverket på klokere måte? Regner med at du også tror den geologiske formasjonen som kalles Lots hustru virkelig er bronsealdergudens «etterlatenskaper» eller hva vi skal kalle det?

  Apologetikk på et sånt nivå forteller vel bare at tro/overtro ikke tar smålige hensyn til dokumentasjon og fornuft. Og at Kirill og andre kan rettferdige terrorbombing og folkemord i Guds navn. Hverken ørkenfolkenes storm- og krigsgud eller hans fromme og fremmedfiendtlige korsriddere har grenser for religiøs sadisme i kampen mot liberale demokratier og regnbueflagg. Godt at ungdommen vender slike spøkelser ryggen.

  😘😘😘

  6
  1
  • Det er forsket mye i området der disse byene lå og arkeologer kan ikke forklare hvorfor det er så ekstreme mengder med svovel i bakken blandt ruinene. Både fordi det ikke er en naturlig forekomst av stoffet i området og det har ingen naturlig forklaring på hvordan det i såfall har kommet dit.
   Samme med Noahs ark. Den er funnet på fjellet Arrarat, men det en ingen arkeologisk logikk som tilsier at å bygge en båt i den størrelsesorden på et fjell. Dog ligger den der Bibelen beskriver. Med mindre flommen var et faktum, noe som er arkeologisk bevist via sedimetlagene som er gravd opp utallige ganger.
   Man kan ikke benekte alt bare fordi ting ikke passer med ens virkelighet.
   Dire Straits sier det til ettertanke i “Brothers in arms”:
   “We live in the same world, but we live in different ones.”
   Når ting vitenskapelig bekreftes så må man til tider være tilbøyelig å justere sitt syn. Med mindre man ønsker å mure seg helt inn i egen kjeller og benekte alt som skjer utenfor.
   Det er lov det, men det kan fordre til litt skjevheter i virkelighetsoppfatningen….

   1
   2
  • Kjære Aravna.

   Den pseudoarkeologiske skrønen om at Noahs ark er funnet, er tilbakevist og avslørt ettertrykkelig. Selv kristenkonservative apologeter beskjemmes av kommersielle sjarlatanene som forsøker å selge slike løgner til godtroende katolikker og evangeikale.

   Enhver åtteåring forstår at bibelske «sannheter» om Skabelsen, Edens have, Syndfloden, Babels tårn og Moses i ørkenen er eventyr. Når man blir eldre og lærer mer om virkeligheten, kan man i tillegg tilbakevise det vitenskapelig. At noen likevel fastholder sin hellige overbevisning om at disse hellige mytene er sanne, vitner kun om hellig dårskap. På engelsk kalles det å være silly (salig).

   Hvis man ikke forstår noe, enten det er det ene eller andre, er det direkte latterlig å forklare (ennå) uløste mysterier med magi uten den minste dokumentasjon. Merkelig nok er det mange som nekter å forstå dette enkle prinsipp. «Jeg vet ikke hvor sokkene ble av i klesvasken, hvorfor den nye bilen plutselig stoppet, hvorfor noen hunder har krøllete pels eller hvorfor den stjernen blinker.. vel, den mest sannsynlige årsaken når vi ikke vet, er nok ekte trolldom utført av en usynlig ånd…» 😜

   Greit nok med religiøs spekulasjon, tradisjoner og ritualer. Men alt fremmedhat og voldssvermeri blant flere dommedagskåte her er livsfarlig. Fanatikerne tror at storm- og krigsguden er ufeilbarlig og at dennes hellige vrede og fatale straffedom over ulydige syndere er rettferdig. Slik overtro får folk til å styrte skyskrapere og invadere nabofolk i ørkengudens navn.

   😘😘😘

 3. PS til Olemann.:

  …ja, du tror kanskje også at andre naturkatastrofer og -fenomener skyldes mektige guddommer? At pussige naturfenomener beviser overnaturlig magi og usynlige ånder? At branner på grunn av lynnedslag er Tor med hammerens skyld? Eller at regnbuer er ørkengudens plaster på såret etter å ha likvidert en hel planet bortsett fra en incestuøs familie?

  🤣🤪😇

  4
  1
  • Har du lest grunnen til hvorfor “likvideringen” tok plass? Og hvordan verden var da?
   Det jobbes på spreng for å oppnå verden på samme måte som før flommen. Og det var en periode ingen ønsker skal komme tilbake. Med mindre man elsker at alle rundt seg skal lide 24/7 da.
   Det er jo noen av de der ute også.

   1
   2
  • Aravna! Jo, enig i at det dessverre er noen forskrudde som ønsker andres lidelse. Likevel er det ingen menneskelige sadister som slår den superguden som kan skape absolutt hva som helst, og kjenner alle følger av sine egne og alles handlinger, og så velger å skape lidelse og smerte inn i verden. Hvis ørkenfolkenes storm- og krigsgud kan skape et fullkomment perfekt lykkerike i himmelen, endog med fri vilje, kunne hen like gjerne ha gjort det først som sist og her og nå. Eller? Vel, kanskje den narsissistiske sadisten ikke bar e ønsker, men nyter (seksuelt?) av å fange folk i en meningsløs felle og bevitne at de lider i evighet?

   😘😘😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *