Demonutdriveren Chris LaSala med harde angrep på Torben Søndergaards tvilsomme virksomhet i USA

Den kontroversielle danske demonutdriveren Torben Søndergaard som grunnla og leder “The Last Reformation” blir møtt med harde anklager fra andre som opererer i det samme religøse markedet som Torben Søndergaard gjør. Demonutdrivelser og såkalte “deliverance minististries” har et relativt stort publikum på YouTube, -og som vanlig er det kampen om penger og makt som motiverer frem konfliktene. Etter at Corona-pandemien har ført til nedstengte kirker og kristne har blitt tvunget til å søkje åndelig føde på sosiale plattformer, har det boostet bankkontiene til de forskjellige figurer som opererer som demonutdrivere i den såkalte “deliverance ministries”

Mange tidligere Søndergaard tilhengere spør nå hva pengene de gav til virksomheten egentlig blir av.

Chris LaSala som har operert som demonutdriver og befrier i tjuefem år retter knallharde anklager mot Torben Søndergaard som beskyldes for å lure folk for penger, fake demonutdrivelser og forlede amerikanske myndigheter med en fake historie om forfølgelse i hjemlandet Danmark. Torben Søndergaard flyttet som kjent til USA i juli 2019 hvor han søkte asyl etter å ha blitt utsatt for massiv negativ omtale i dansk tv. I ettertid har Søndergaard skapt seg sin egen virksomhet i USA hvor fem-minutters seanser hvor demonutdrivelse er et av kjennemerkene, I følge Chris LaSala som har drevet som demonutdriver og befrier i tjuefem år, tar Torben Søndergaard kun de lette tilfellene samtidig som han plyndrer tilhengerne for penger, Chris LaSala har i sammen med andre i hans virksomhet opprettet  en YouTube kanal som heter “Uncovering The Wiles Of Pope Torben Søndergaard.” I de videoene som er postet, tegnes det et bilde av en falsk, løgnaktig og pengegrisk danske som farer med falske profetier for slik å gjøre penger på Guds rike,

Chris LaSala som anser seg som en erfaren demonutdriver som har kastet ut demoner av folk i tjuefem år mener at Torben Søndergaard utelukkende er ute etter å plyndre de troende for penger til prosjekter han påstår Gud har bedt ham om å bygge opp. Når prosjektet er ferdig og folk begynner å stille kritiske spørsmål ved Torbens virksomhet, drar han videre til nye steder med ferske dollarsedler i lommeboka.  Det er alvorlige anklager Chris LaSala retter mot Torben Søndergaard som går direkte på Søndergaards personlige karakter.

Raske demonutdrivelser er kjennemerket på Torben Søndergaard

Facebook Comments

1 tanke om “Demonutdriveren Chris LaSala med harde angrep på Torben Søndergaards tvilsomme virksomhet i USA

  1. Dette er et sunnhetstegn. Gud bruker Coronapandemien til å skille ugresset fra hveten, Derfor er det så mye strid og splittelse i kristenheten.

    1
    1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *