Demonutdrivelsen ble avbrutt da mobilen til den “besatte” ringte

Midtveis i demonutdrivelsen ringer mobilen til den “besatte”  som foretar en samtale før han vil at “befrielsen” skal fortsette

Demonutdrivelser som videofilmes og publiseres på You Tube er ikke akkurat med på å styrke tilliten til dem som er i den bransjen. Søkelys har tidligere omtalt og kritisert blant annet den religiøse tjenesten “streetministries seven” som tilbyr demonutdrivelser via blant annet Skype. Personene bak den omstridte tjenesten praktiserer også sin religiøse voodoo på mennesker som ser deres videoer på You Tube. Et aktuelt klipp fra en slik seanse kan ses her. Imidlertid blir det hele bare latterlig når eksorsismen blir avbrutt av en mobiloppringning og at den “besatte” tilsynelatende er innstilt på å fortsette “befrielsen” etter at samtalen er avsluttet. Pastoren er åpenbart frustrert og irritert over det som skjer og bruker tilsynelatende kjeft på den “besatte” som etter samtalen ser ut til å bli avvist av pastoren og jagd bort fra plattformen. Videoen er hittil blitt sett av mer enn 196 000 mennesker.

2 tanker om “Demonutdrivelsen ble avbrutt da mobilen til den “besatte” ringte

  1. He He, folk er lettlurte. Viser bare hvor useriøse karismatikere er. Fornøyelig video.

  2. Man kan selvsagt more seg over slikt, men for meg ser skuespill ut til å prege de fleste trosrettninger. Og mange typer skuespill er langt alvorligere enn dette.

    For min egen del kan jeg nevne at jeg i mange år trodde at jeg var en slags kristen på grunn av barndåpen. Men det var jeg over hodet ikke. Og jeg forstod det ikke selv. At et menneske kan “frelse” et annet menneske gjennom noen vanndråper på hodet til en baby er et like “morsomt” skuespill som “demonutdrivelsen” i mine øyne. Det er et skuespill som lurer hundretusener til å tro at “nåden” er så billig at de ikke trenger å omvende seg. Og de religiøse lederne svarer ofte med å gjøre nåden enda billigere for om mulig å bevare kirkens status. Dette kunne kanskje endt med evig fortapelse for meg. Ikke tilfeldig at NT lærer om “omvendelsens dåp”.

    Sannsynligvis er dette en arv fra den katolske tiden da det var viktigere å få folk inn i kirkesystemet enn at de faktisk skulle bli frelst. Derfor sa de at bare medlemskap i kirken gav frelse. Og så lagde man menneskesermonier rundt dette på samme måte som “demonutdrivelsen”.

    Og på samme måte som predikanten ble sint når skuespillet hans ble avslørt blir mange andre svært sinte hvis deres egne skuespill blir avslørt.

Det er stengt for kommentarer.