Deler bilder av selvskading blant barnevernsbarn -aktivister mener at ansatte i barnevernet må brenne i helvete

“Gud har opprettet en spesiell plass i helvete for norske barneverns-ansatte som stjeler våre barn”. Norsk barnevern anno 2019 er ikke akkurat en vakker påskehistorie å fortelle. Som mange etterhvert er blitt klar over, har norsk barnevern ikke akkurat noe godt rykte på seg i flere land både i Øst og Vest-Europa. Jevnlig arrangeres det demonstrasjoner mot barnevernet utenfor norske ambassader og konsulat i hovedsteder i en rekke land, og det var kanskje Bodnariu-familien eller det avisen Dagen omtaler som “Naustdal saken” som satte fokus på vårt barnevern i den hjemlige presse. Nesten daglig blir vi påminnet om barnevernets mange “suksess-historier” i form av barneverns-barn som begår ran, utsettes for mishandling eller som sliter psykisk fordi de må vokse opp i en eller annen iskald “barnevernsinstitusjon” med ansatte som har “omsorg” som betalt jobb.

Gud har innsatt familien (mor, far, søsken) som den naturlige rammen for det å vokse opp og bli et helt menneske. “Barnevernet som er en statlig institusjon bekledd av barnevernbarnas blod hvor penger og kroner og øre er langt viktigere enn barnas ve og vel.” Dette skrev en kritikker av barnevernet for flere år siden og nå blir vi stadig påminnet om hvor galt det kan gå når statlig institusjon skal erstatte den omsorg bare en far og mor kan gi til sine barn. Suksess-historiene til norsk barnevern blir bare flere og flere. Vi møter dem i statistikkene over ran begått for å skaffe penger til rus, i statistikkene over unge som tar sine egne liv, og i form av sykehusinnleggelser der barneverns-klienter har forsøkt å kutte seg selv til døde. Historiene om hvor galt det kan bli når “Aleris omsorg”, “Sunnmørsheimen” eller andre offentlige institusjoner skal overta “omsorgen” for barna. At vettuge norske foreldre som føler seg truet av vårt beryktede barnevernet pakker kofferten og tar barna å rømmer til Polen for å søke politisk asyl der, er slett ikke overraskende -for hvilken omsorgsfull mor eller far ønsker å få telefonen fra en barneverns-sosionom som ringer å forteller at gutten din har akkurat hengt seg eller skåret seg selv til døde?

Overgrep mot familier og barna

Politiet blir av barnevernsmotstandere omtalt som “Gestapo”

“Min største frykt er å få barnevern og politi på døra,” skriver en ung mor i en epost til Søkelys. Den unge kvinnen som har “slitt litt med nervene” har flere traumatiske erfaringer med ansatte fra barnevern som ledsaget av politiet har kommet på døra for å hente hennes to barn. “Politifolkene som slett ikke syntes det er spesielt hyggelig å rive skrikende barna ut av hendene på en gråtende mor, forteller at “de har en jobb å gjøre og at de bare følger ordre,” er setningene politifolkene gjemmer seg bak, når de nekter å la sin samvittighet plages av det motbydelige og onde de må gjøre i barnevernets navn. Også menn som John Demjanjuk, Kaing Guek Eav, kjent som “Duch” og en rekke menn i etterkant av den andre verdenskrig og Nazi-Tysklands fall forsøkte å gjemme seg bak ordene “vi fulgte bare ordre”, og således gjør også norsk politi for å dekke over seg selv når de bryskt og brutalt river skrikende barn ut av hendene på deres mor eller far.  Det første varsel om at tiden er inne til å rømme landet er når barnevernet første gang tar kontakt etter en anonym bekymringsmelding. Når de kommer med politi for å hente barna er det gjerne for sent å rømme. Rett før jul i 2015 opplevde ekteparet Ruth og Marius Bodnariu det som er foreldres store skrekk. Uten at de selv kunne løfte en finger for å hjelpe sine barn, opplevde de at norsk barnevern regelrett kidnappet deres fem barn og plasserte dem på hemmelig steder i Norge. Saken ble først omtalt på flere rumenske nettsider før historien nådde de store kristne amerikanske nettavisene. Søkelys var det første norske mediet som omtalte saken, og det skulle gå en hel måned før avisene “Dagen”, “Vårt Land” og “Norge i Dag” våget å omtale saken. I de første meldingene jeg fikk gikk det ut på at det var en adventist-familie som var rammet. Søkelys tok tidlig kontakt med Adventist-bevegelsen i Norge som ikke kjente saken. Etterhvert ble det klart at familien Bodnariu var tradisjonelle pinsevenner og reaksjonene mot Søkelys var sterke da vi publiserte saken under overskriften: “Hevder norske myndigheter gjennom barnevernet har kidnappet deres fem barn -anklages for kristen indoktrinering.” Selve omtalen i saken var basert på nyhetsoppslag i flere amerikanske kristne aviser som omtalte saken. Søkelys fikk av flere lesere sterk kritikk da vi valgte å publisere historien om hvordan det kristne norsk/rumenske ekteparet ble fratatt sine fem barn. Etter intens kamp, demonstrasjoner verden over og politisk press fra Romania valgte barnevernet å krype til korset slik at de fem barna kom hjem til mor og far. I ettertid har familien gjort det eneste rette, nemlig å flytte til Romania hvor myndighetene i motsetning til her hjemme, ønsker å fremme tradisjonelle kristne familieverdier. I etterkant av Bodnariu saken er norske myndigheter klaget inn for menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg som skal vurdere saken.

Iskald omsorg i regi av barnevernet fører til selvskading 

Mange selvmord og selvmordsforsøk blant klienter som er under barnevernets “omsorg”. Bildet er av en person som blir holdt med tvang på en institusjon drevet av Aleris-omsorg eller Stendi som de nå kaller seg.

Den stadig økende kritikken av virksomheten til barnevernet ser ikke ut til å gjøre inntrykk på den borgerlige regjeringen. Barn som gråter, foreldre som lider, unge som ruser seg eller kutter seg opp for å ta sine egne liv, gjør tilsynelatende ingen inntrykk på de fire borgerlige partiene som styrer Norge. I forskjellige Facebook grupper reageres det både med sinne og avsky over hva som skjer i regi av barnevernet, men kritikk ser ut til å prelle av på den borgerlige mafia som sitter med ansvaret for tragediene som utspiller seg.  På ulike Facebook grupper deles den ene tragiske historien etter den andre, og bilder av unge som kutter seg for å dø mens de er under barnevernets omsorg får mange til å reagere svært sterkt. Søkelys har sett litt på hva folk skriver etter å ha sett bildene som viser hvordan en person som blir holdt med tvang på en barneverns-institusjon som drives av Aleris (Stendi) ble publisert.  I følge en NIBR-rapport fra 2005 er selvmordsraten blant barnevernsbarna 8 ganger høyere enn hos barn som vokser opp hos biologiske foreldre.  I alt døde 702 barnevernbarn i perioden 1990-2001 og det er lite som tyder på at tallet på døde i barnevernsregi er blitt lavere de siste årene da samfunnet og systemet er blitt betraktelig mer kynisk og umenneskelig de siste 10-20

“Erna må bli fjerna, skriver Sohail Faisal Dar  som får støtte av Kristin Pettersen

år. “Får vondt langt inn i hjerterota ? slikt som dette skal det ikke være,” skriver Ingunn Fauskanger Berland som følges opp av “Hjerte mitt hyller av gråt”. “Det er krig folkens. Virkeligheten i landet vårt og i barnevernet er langt, langt mer alvorlig enn dette bildet greier å vise fram. Dette er bare blåbær mot virkeligheten –  Er det noen som tror at soldatene i krigen kan stikke av om de ser litt blod? – Da må de stikke av da, men de blir ikke med i krigføringen,” skriver Oddvar Espegaard i Facebookgruppen “Barnevernet vil vi ha fullstendig fjernet” som har nærmere 5000 medlemmer. “.Barnevernets terror må fram i lyset IKKE hysjes ned.  Det er vel derfor vi har denne gruppen her .Tenk på dem det gjelder som er midt oppi det og som trenger sårt vår hjelp. Legg ut alt som kan hjelpe saken så for de med sarte sjeler blad videre .Tenk på BARNA,” oppfordrer Hilde Roll.  Heppy Marcussen, en annen av dem som har sett de rystende bildene er ikke nådig: ” Fy flate, nå må det bli stopp på bv s galskap. Hva tenker barnevernet med? Er det kun sagspon og luft i hjernen. Håper virkelig at barna kommer hjem til sin familie. Må barnevernet og alle Barneverns-angivere brenne i helvete, da disse er medskyldige i mine øyne. Mine tanker går til dette barna og barnets familie,” skriver Marcussen som følges opp av Roy Veset som skriver dette: “Stakkar arme barn,vi er på de villeste veier som finnes i dette landet?”  Tommy Winther som også har kommentert bildene  skriver: “Demon possessed..Og barnevernet er vel smekke full av demoner;” Torill Born har derimot en oppfordring til KrFs Kjell Ingolf Robstad: ” Ropstad…ta vare på MOR OG EL. FAR OG BARN og la det bli FAMILIE-VERN istedet for dagens Barnevern der det ligger mye blod og død i kjølvannet,” og dette har nok Born rett i.

Harde ord om norsk barnevern

Jan Johansen fra Kristiansand er også krass overfor vårt barnevern og dets ansatte som påfører barn og familier store lidelser: “Måtte det Norske barnevern og deres undersåtter få BRENNE i HELLVETTE!!!,” står det i kraftsalven fra Jan Johansen. “Ja kom under barnevernet og bli selvskader, mange eksempler på dette, vet selv ei på 17 som driver og selvskader seg selv takket være barnevernet på Karmøy,” skriver Lasta Sta Svendsen. “Vet akkurat hvordan det er å jeg drev selv med kutting når jeg var på institusjon under barnevernet,” skriver Kirsten Elin M Steiner Sørli. En annen som reagerer er Karin Susann Owesen som kort og godt slår fast dette: “Ondskap satt i system av ett ondt system.” “Heit forferdelig. Dette må belyses i media.. Ikke tillatt. at dette skjer. Støtter dere alle som opplever slikt. Stå på. Dette BV systemet må renoveres totalt. Stå på,” skriver Gert Sanvik. “Richard Reiersen derimot mener at hele vårt barneverns-system er en butikk hvor det er mer snakk om profitt enn omsorg overfor barna: “De tunge kriminell smører alle ledd for å drive denne butikken. De sender inn falske BKM (bekymringsmeldinger) om noen skylder dem penger. Dette var politiet kjent med nå etter at jeg fortalte dem dette,” forklarer Reiersen og fortsetter: “Dette må etterforskes og de berørte familiene må få erstatning og barna tilbake. En av mine døtre ble utsatt for dette og jeg ble oppsøkt av barnevernet i Stavanger og de ringte til politiet og sa jeg hadde drevet utuktig omgang med mitt barnebarn og gått på fest og stengt han inn på soverommet,” skriver Reiersen og legger til at politiet kom for å sjekke mens de satt ute og grillet.  “Barnevernet trodde utelukkende på den anonyme innringeren,” skriver Reiersen som mener at barnevernet bedriver ren kriminalitet.

Barnevernet overgir barn til fosterforeldre som misbruker barna seksuelt

Harde ord fra et frustrert foreldrepar som opplevde alle foreldres mareritt. Nemlig at barnevern og politi kom på døren og tok med seg deres barn

“Jeg vil gjøre folk oppmerksom på at i barnevernet foreligger det masse planlagt kriminalitet. Barn og unge kidnappes og plasseres i fosterhjem, beredskapshjem og instutisjoner mot sin vilje også uten grunnlag for plassering hver dag. Innlegget består av barn og unge som har blitt plassert i fosterhjem hos overgripere, voldtektsmenn og sexforbrytere og dette er både gamle og i vår levetid… ” skriver Tonje Omdahl og refererer til tall hun har samlet fra norske aviser og oppslag omkring misbruk av barn under barnevernets omsorg.

Jente, 15 år, 2000 ble misbrukt i fosterhjem
Jenta og hennes bror blir plassert i fosterhjem, og for første gang blir hun befølt av fosterfar. Dette pågår seksuelt i 5 år.
– Straff: To år og seks måneders fengsel. Erstatning 150 000.

Jente, seks år, 2001  Barn overgitt til overgriper
Faren til jenta dør da hun er halvannet år. Barnevernet kommer inn, og jenta blir plassert i avlastningshjem der “faren” begår seksuelle overgrep. Han tvinger seg på henne med oralsex, og utnytter hennes sårbarhet. Barnevernet velger ikke å anmelde saken til politiet, istedenfor går det fem år før overgrepene blir anmeldt. Imellomtiden forgriper mannen seg på to 8 år gamle jenter.
– Straff: Tre års fengsel. 50 000 i erstatning til jenta som bodde i avlastningshjemmet.

Søskenpar, jente syv og jente ni år, 2002 -fosterfar forgrep seg på dem
Søskenparet blir plassert i fosterhjem, der fosterfaren er tillitsvalgt i en fosterhjemsforening. Jentene har beskrevet hva fosterfaren gjorde «Jeg må ligge oppå pappa, tissen hans er helt stiv. Alltid må vi kose med ham. Bestandig må jeg holde rundt tissen hans. Han tar meg inni hullet og kaller meg for kosejenta si»
– Straff: To år og fire måneders fengsel. 75 000 og 30 000 kroner i erstatning.

Gutt, 15 år, 2004 -saksbehandler i barnevernet forgrep seg på gutt
Saksbehandler i barnevernet beskriver gutten som en «urokråke» Men det kommer frem i tingretten at saksbehandleren har misbrukt gutten seksuelt i to år.
– Straff: To år og seks måneders fengsel. Erstatning 100 000 kroner.

Gutt, fem år, 2005 Femåring misbrukt av mann
Gutten er på avlastningshjem, og når gutten er på besøk må han sove inne på samme rom som den 36 år gamle sønnen til kvinnen som barnevernet har engasjert som besøkshjem. Sønnen fører penis inn i barnets munn til han får barnet til å masturbere seg. Overgrepene pågår i tre år… 36-åringen har også vært tidligere dømt for seksuelle overgrep mot to andre barn på tre og syv år. Han har i tillegg til det oppbevart 1600 barnepornografiske bilder.
– Straff: To år (mannen fikk ett år i strafferabatt fordi han tilsto).

Søskenpar, gutter ti år, 2005 10 år gamle gutter utsatt for overgrep av støttekontakt
En enslig 36 år gammel mann blir valgt ut av barnevernet til å være guttenes støttekontakt. På overnattingsbesøk da begynner 36-åringen å masturbere guttene, han tar penis inn i guttenes munn – og får dem til å gjøre det samme med seg. Overgrepene pågår i ett år.
– Straff: Lagmannsretten: To år og tre måneder i fengsel. Høyesterett gjorde seks av disse månedene betinget fordi mannen selv hadde meldt fra om overgrepene. Erstatning 100 000 til hver.

Gutt, åtte år, 2000 misbrukt av støttekontakt i fem år
Støttekontakt misbruker gutten grovt i 5 år.
– Straff: Tre års fengsel. 70 000 kroner i erstatning.

Gutt, 15 år, 2004 15 åring utsatt for overgrep av saksbehandler i barnevernet
Saksbehandler i barnevernet beskriver gutten som en «urokråke» Men det kommer frem i tingretten at saksbehandleren har misbrukt gutten seksuelt i to år.
– Straff: To år og seks måneders fengsel. Erstatning 100 000 kroner.

Gutt, to år, 2005 To-åring utsatt for mishandling av fosterforeldre
Gutten blir plassert i fosterhjem. Fosterforeldrene mishandler han ved slag, kutt, blåmerker, brannsår og mangel på mat. Det kommer også frem at fosterforeldrene kuttet gutten i underarmen med kniv: åtte strekkscener ble avkuttet i et tre cm langt sår, og med det til følge at han måtte opereres.
– Straff: 60 dagers betinget fengsel. Gutten fikk 60 000 kroner i erstatning.

Jente, åtte år, 2006 Jente utsatt for overgrep i barnevernsregi
Jenta havner i besøkshjem, da barnevernet gjør seg opp avtaler med tante og onkel til jenta. På dette tidspunktet er onkelen allerede dømt to ganger for seksuelle handlinger av tre barn. Jenta forteller at onkelen pleide å ta henne med på et rom for å ta av sine egne og hennes klær, dermed så legger han seg oppå henne og tar tissen inn i henne. I retten kommer det frem at overgrepene har pågått fra hun var fire til ni år gammel, og at dette da har ødelagt barndommen og ungdomslivet til jenta.
– Straff: Fem års fengsel. 200 000 i erstatning.

Jente, elleve år, 2006 Jente utsatt for overgrep av fosterfar
Jenta bodde i fosterhjem. Der hun blir utsatt for grove seksuelle overgrep av fosterfar, og dette pågår i fem år. Det settes i gang politietterforskning i en periode, men straffe saken blir henlagt da barneverntjenesten ber om hemmelighold. Fire år senere går jenta selv til erstatningssak der hun får medhold.
– Straff: Tingretten tilkjente jenta 430 000 i oppreisning og erstatning, og saksomkostninger dekket med 155 000. Fosterfaren anket og i et forlik gikk han med på å betale henne 350 000 kroner.

Søskenpar, gutt 13 og gutt 14 år, 2007
Guttene havner i fosterhjem der de forsøker å rømme flere ganger. De forteller politiet om at de flere ganger fikk  husarrest som var på en måned, utskjelling og vold fra fosterfaren.
– Straff: Tilståelsesdom der fosterfaren må betale 10 000 kroner i bot. Bistandsadvokaten til guttene anmeldte barnevernet for tjenesteforsømmelse.

Gutt, 17 år, 2007 
Han havner i fosterhjem, men kort tid etter har fostermoren samleie med 17-åringen. Det gjentar seg flere ganger i månedsvis til det havner i retten. Må bare meddele at fostermoren studerte til barnevernspedagog.
– Straff: 30 dagers ubetinget fengsel, 60 dagers betinget. Kvinnen ble fradømt retten til å være fostermor eller besøkshjem i fem år.

Jente, 17 år, 2008
Hun blir plassert i fosterhjem. Fosterfaren har samleie med jenta, og i retten forteller den tiltalte 41-åringen at han ble forelsket i jenta. Jenta ble dermed utsatt for 50–80 samleier.
– Straff: En måned ubetinget fengsel, fire måneder betinget. Erstatning 30 000.

Jente, seks år, 2010
Hun havner hos alkoholiserte fosterforeldre. Da jenta var fire år, ble hun påkjørt og deretter fraktet til sykehus. To år senere blir hun plassert i et nytt fosterhjem, men kort tid etter begynner fosterfar å nusse på jenta. Det utvikler det seg gradevis til kyssing og tungekyss som igjen fører til beføling på kropp. Hun blir senere som 14-åring voldtatt av fosterfaren på sengen, og dette gjentar seg flere ganger i uken, i syv år.
– Straff: To års ubetinget fengsel og tre års betinget.
Erstatning 250 000 kroner.

Tekst; Søkelys

 

 

 

10 tanker om “Deler bilder av selvskading blant barnevernsbarn -aktivister mener at ansatte i barnevernet må brenne i helvete

 1. Kan du dokumentere hvem dette er og hvor bildene er tatt? Ellers er det like “troverdig” som at jeg skulle legge ut et nærbilde av et par mishandlede aper og påstå at dyreparken i Kristiansand er dyremishandlere…

  • Kilden til bildene er troverdig.
   Når det gjelder ofre for barnevernet er det nødvendig med anonymitet.
   Bildene taler sitt tydelige språk og sier mer enn ord.

  • Jeg tror ikke vi skal ta ordene til en beviselig løgner som Kjell Anderson alvorlig. Kjell har her publisert en løgnhistorie og når han blir konfrontert med det så blir hans unnskyldning veldig lite troverdig.

   Alle moralske og etiske anstendige mennesker ser at Kjell Andersen bruker denne bloggen til å lyve og å bedrive hets mot alle han ikke liker. Dette er ikke en kristen blogg. Dette er en blogg som misbruker kristendommen som et fikenblad å spre det ynkelig lille mennesket Kjell Andersen sitt hat.

   Kristne mennesker elsker. Ynkelige lille mennesker som Kjell Andersen hater. Og denne stakkarslige hateren er helt isolert i sitt hat. Han er Jan Kåre Christensen sin tvillingbror og trosfelle.

  • Hvorfor så bitter og sint Aleks? Jeg lar dine ord stå. Dersom sannheten svir, så er det ditt problem og ikke mitt. Jeg deler den informasjon jeg får fra ulike kilder. Du kaller meg “hater”, men hvor er “hatet” du snakker om aleks johansen. Søkelys kommer også i fremtiden til å dele historier om norsk barnevern, for det er på tide at barnevernet settes under lupen skikkelig. Kristne mennesker elsker sannheten fremfor urettferdighet som vi ser.
   Dog, du har din frihet til å mene hva du vil både om meg og Søkelys.

  • Nå har det jo vært oppe i media, TV og aviser, flere ganger. Barnevernet har blitt kritisert for å ikke ta vare på barna de har ansvaret for. Fylkesmenn har kritisert kommuner/barnevern for at de ikke har gjort nok for å forebygge selvskading og narkomisbruk. Så kall bare Kjell for det dere vil. Han har sitt på det rene her. Ynkeligheten sitter aleks johansen selv igjen med. Bra er det, Kjell, at du her har avslørt enda et overgrep barnevernet har på sin pil råtne samvittighet. aleks johansen avslørte at han sannsynligvis er en av disse forsvarerne av barnemishandling.

  • Vi er mange som er takknemlige over at noen deler våre historier om hvordan barnevernet holder på. Tenk, vi er nå over 20 000 medlemmer i gruppen som vil ha fjernet dette ondet som norsk barnevern er.
   Jeg sier takk til Kjell Andersen og Søkelys fordi han forsøker å vise noe av det barn opplever. Som mor til et bortført barn kan jeg bare si at det burde være mange flere kristne som Kjell og Søkelys.
   Litt for mange kristne er uvitende om hva som skjer og hva slags traumer vi som er mødre må gå gjennom etter at barnet vårt blir borte.
   Takk til Kjell.
   Klem fra Monica

 2. Til aleks johansen
  Hvor etisk og anstendig du er, er nok et spørsmål mange vil stille.
  I stedet for å diskutere barnevern og selve saken, at unge faktisk prøver å ta livet av seg mens de er under barnevernet, -så går du hatefult til angrep på en skikkelig rederlig og anstendig person som Søkelys er.
  Hele din kommentar vitner om at du står milevis fra kristen tro, og du er nok blant dem som trenger å møte Jesus til frelse og helbredelse av hjertet.
  Trist at du har så lite medfølelse med barn som lider under barnevernet og knapt får ha kontakt med de jeg er glad i.
  Jeg kan ikke annet enn å ha vondt av deg Aleks.
  Håper at noe en gang for løst deg fra hatet du er fylt av.
  Rett heller ditt hat mot barnevernssystemet som er kaldt og ukjærlig.
  Med hilsen en som har vært utsatt for barnevernet

 3. Søkelys har rett. Barnevernet er et satans redskap fullstendig kontrollert og styrt atv onde ånder og demoniske krefter. Vi opplevde det. Det var selvfølgelig Satan som sto bak disse damene som gikk imot oss på Karmøy.. Det var vel en fem stykker med ei prestefrue i spissen, Marta Elisabeth Åtland Førsvoll. Hun var tvers igjennom skitten og råtten! Barnevernet er slik. Men her gjorde de et akuttvedtak, satte det ut i livet for å prøve å knekke familien Christensen. De lykkes overhode ikke, jeg visste hvem som sto bak. Det var ikke av det gode, eller Gud. Det var selvfølgelig Satan som sto bak disse damene som gikk imot oss. Det var vel en fem stykker med ei prestefrue i spissen, Marta Elisabeth Åtland Førsvoll. Hun var tvers igjennom råtten! Satan kontrollerer alle som jobber for barnevernet. Nå er det et kristent ektepar som er blitt utsatt for det samme. Hva gjør de? Etter å ha vunnet frem? De gjør det rette, rømmer landet.

  De gjorde som jeg sa, flyttet. (dette sa jeg da de fikk barna igjen at de måtte gjøre da de hadde røtter i Romania og der ville ungene blomstre!).

  Jeg personlig hadde flyttet til Danmark hvis vi hadde blitt utsatt for det samme av det Stalinistiske styre som er her i Norge en gang til (Jeg har mer slekt i Danmark enn i Norge).

 4. Jeg ventet på det. Vårt Stalinistiske Barnevern har fått nok en familie til å rømme landet med sine traumatiserte barn for å skjerme barna mot flere traumatiserende overgrep av disse farlige maktmenneskene. Dette er en skam for Norge!
  Og selvfølgelig tar ikke disse offentlige overgriperne selvkritikk – istedet forsvares de av både politikere og rådmann. Systemet er blitt slik at ingen i systemet våger å kritisere hverandre. Og media er forbausende stille i denne saken. Alle dere tullinger gjør meg både rasende og flau på Norges vegne.

  Og nå skal disse inkompetente naudene bruke hele rettsspparatet og hundretusenvis av kroner på å straffeforforfølge disse kjærlige foreldrene fordi at de ga barna et klaps eller to på baken. Må Gud hjelpe oss mot disse komplette naudene. Det var Barnevernet som skulle sittet på tiltalebenken, ikke disse flotte foreldrene.

 5. Det er helt forferdelig jævlig. Stiller meg bak tanken om at det varmes opp i ovnen i helvete for disse sadistiske, sosiopatiske, griske, udyrene i det såkalte barnevernet.fy faen for noen svin.

Det er stengt for kommentarer.