De svarte fanene over Damaskus? -endelig seier for det offisielle Norge

Jan Hårstad: “Dagene er fulle av krigshumor. Alle de offisielle driver med debatt om de 10 jihad-damaskus000 syrere skjønt den overveldende delen av flyktninger over Middelhavet kommer fra sub-sahara,er svarte. Det er overhodet ingen seriøs dekning av Syriakrigen skjønt den har aldri noengang vært så omfattende og bred. I øyeblikket kan det se ut som om drømmen til det offisielle Norge går i oppfyllelse: Bashar al-Assads sekulære Baath-regimet faller og de islamistiske wahhabiene kan heise de svarte fanene over parlamentet i Damaskus og plyndre kirkene. Vilken lykke for Klassekampen,TV2 og Aftenposten,” skriver Jan Hårstad i dette innlegget

Sluttfasen i denne krigen begynte 25 april da Jihadister utstyrt med tunge,dyre våpen stormet inn fra NatoTyrkia og erobret Jisr al-Shughur. Dette var en kvalitativt ny Jihadhær Hassan_Nasrallahmed luftskyts og Tow-missiler som den fullstendig utslitte syriske hæren ikke kunne stå imot. Fra denne datoen har Jihadistene gått fra seier til seier. Nå gjenstår bare ett avgjørende stort slag,the Qalamoun Battle som avgjør Syriakrigen. Qalamoun er den fjellkjeden som skiller Syria og Libanon. Hizballahsjef Nasrallah (bildet) inviterte general Jean Kahwagi, sjefen for den Libanesiske Hæren,til å bli med i fjelltraktene og slåss mot Jihadene. Det ville han ikke,men heller vente helt til de krysset grensa. Jeg tror han vil angre på dette. Jihadene har femtekolonner i Sidon,Beirut og Tripoli og seirer Jihad i fjellene, tar de den libanesiske hæren også. Uenigheten mellom Hizballah og Hæren kan skade dem begge drastisk.

Blant de tusenvis av eksperter i de tyrkisk-arabiske avisene som skriver om dette,er det ingen dissens om at dette er en klassisk proxykrig som Afghganistankrigen 1979-89 var det. De som driver og styrer denne krigen med satelittbilder er offiserer fra SaudiArabia,Tyrkia,Qatar,Israel og USA som ligger nedgravd i warrrooms i Jordan og Tyrkia. USA solgte våpen for 90 milliarder dollar til SaudiArabia i de siste fire årene: mye av disse våpnene befinner seg nå i bruk i Syria og løfter krigsteknologien for Jihad skyhøyt.Såfremt det ikke skjer et militært mirakel som kommer fra Iran-Kina-Russland fort, har vi den etterstrebte Shariastaten i Damaskus og Middelhavet vil bli en tredoblet gravlund.

Borti Tyrkia satt Nato til toppmøte igår og det er all grunn til å tro at de var lykkelige over sine Jihad leiesoldater i nabolandet. Og meldingen til Russland var denne humoristiske: “Slutt å væpn opprørerne i Ukraina.” Sa de som har levert Tow-missiler til syriske Jihadister! Som jeg har redegjort for i detalj: England, Canada, Polen og USA, etc etc
neo-nazi-ukraine2driver jo å trener Nasjonalgarden,dvs Stephan Bandere frikorpsene, for full krig mot Øst-Ukraina. Skal ikke det opphøre da? Langt ifra. Interessant er det at både Hollande og Gernot Erler (Østansvarlig) i Tyskland sier (13 mai) at de tror Kiev-regjeringen fullstendig har lagt bort Minsk fredsavtale av 12 februar. Så klart. For Kiev-regjeringen gjelder det å skaffe seg tunge våpen til den offisielle hæren og sprengstoff til fascistgruppene som også utdannes som terrorister. Når Nato har vunnet i Syria,har de tusenvis av Jihadister tilgjengelig. Disse vil da bli sendt til Krim,Volga,Kaukasus hvor de skal sammensmelte med Stephan Bandera-bandene til en større krig mot Russland. Nøyaktig etter oppskrift av de to Tsjetsjeniakrigene hvor det samme skjedde. Den massive godhetsindustrien,godhetspartiene i Norge,trenger ikke å bekymre seg. Det vil strømme 100 000 nye flyktninger fra Ukraina og Levanten som vil inn i fredsmaskinen EU/ Nato.

Av Jan Hårstad