David Horowitz: Donald Trump vil vinne fire nye år med et valgskred

Dårlige meningsmålinger til tross. Det går for full seier for president Donald Trump under høstens valg, sier den tidligere liberale demokraten David Horowitz. “Hillary og Obama vil at Trump skal bli beseiret, og dette er payback fra svampen og Jesabel ånden som kontrollerte den tidligere administrasjonen. Alle onde krefter er nå satt inn for å felle president Trump, men de vil feile, skriver David Horowitz i sin siste bok, “Blitz, Trump Will Smash the Left and Win.” David Horowitz som selv er en tidligere venstrevridd liberal har omvendt seg til den riktige siden og er i dag en av USAs mest markante konservative tenker. Horowitz tror ikke bare at Trump vil vinne valget, men at han vil slå ut Joe Biden med et valgskred.

John Bolton, tidligere amerikansk FN ambassadør har brukt hele sin karriere for å dra USA inn i endeløse kriger.Foto Gage Skidmore

Dårlige meningsmålinger til tross, Donald Trump fosser frem til seier, tross intens kritikk fra svampen, demokratene og NeoCon republikanere og ekstremister som oppildnet av demoniske krefter forsøker å skape kaos i USA. Senest ute i kampen mot Donald Trump finner vi krigshisseren og Neocon republikaneren John Bolton som har brukt hele sitt voksne liv på å jobbe for å involvere USA i flest mulig militære konflikter. John Bolton er arkitekten for USAs mange krigsengasjement i Irak, Afghanistan og Midtøsten-og hadde Bolton fått det som han ønsket hadde USA i dag befunnet seg i krig både i Iran, mot Nord-Korea og i Ukraina mot Russland. Gjennom sin siste bok, “The Room Where It Happened” tegner Bolton et forstemmende bilde av Donald Trumps presidentskap og selv om Demokratene i virkeligheten hater “hans guts” sender de nå takkebønner nedover, fordi Bolton går deres ærend gjennom å sverte presidenten.

Horowitz som selv lenge kjempet for demokratenes agenda skrev i forkant av valget i 2016 bestselgeren “Big Agenda: President Trump’s Plan to Save America” og i sin bok slo han fast det få trodde, nemlig at Donald Trump kom til å vinne valget. Nå, i sin siste bok, Blitz kommer Horowitz med en ny overraskende forutsigelse. Nemlig at Trump ikke bare vil vinne valget i november, men det vil bli et valgskred. Horowitz sier at venstresiden har overreagert og det motbydelig mye. Selv under den ennå pågående Corona pandemienm mens amerikanerne rundtomkring i landet, søker enhet, trøst og trygghet, har venstresiden bare en oppgave. Å beseire Donald Trump. Omstendighetene kan endre seg, men Demokratene manuale forblir akkurat det samme, ikke det amerikanske folkets vel, men å ta ned Donald Trump,” skriver Horowitz som mener at demokratene vil feile. Den tause majoritet av velgere har med fortvilelse sett hvilket kaos anarkister, Black Lives Matter aktivster og Antifa har skapt i områder som er kontrollert av Demokratene. “Amerikanere flest ønsker trygghet, stabilitet, lov og orden og anser ikke politiet som fiender. Det er bare de lovløse og kriminelle elementene som anser politiet som fiender -og som ønsker å avvikle politiet, slik det ekstreme venstre tar til orde for.

Kjempet for riksrett fra dag en

“Ikke se dette valget i et vakuum,” advarer Horowitz videre. Og ikke tro på påstandene om at Barack Hussein Obama og Hillary Rodham Clinton bare spiller en ubetydelig rolle i forsøket på å fjerne Trump. Allerede før Trump ble tatt i ed hadde venstrekreftene sverget på å få fjernet USAs 45. president for enhver pris. Allerede den samme dagen han ble tatt i ed, snakket Demokratene helt åpent om deres plan for å stille Trump for riksrett. I sin bok avslører David Horowitz hvordan Demokratene og deres allierte har hatt flere angrepsplaner mot president Trump med målet om å fjerne ham fra makten og tilsidesette valgresultatet i 2016. Planen kuliminerte i desember 2019 da den Demokratisk kontrollerte kongressen valgte å kjøre en farseaktig riksrettsprosess mot ham. Og det endte i mageplask og katastrofe. I sin nye bok forklarer Horowitz hvordan og hvorfor alle forsøkene forliste og hvordan dette har gjort Demokratene bitre, slik at de endog angriper han under en pandemi. Skal vi tro boken til Horowitz vil Donald Trump komme til å smadre venstresiden og slå tilbake de stygge angrepene og gjendrive de bitre og skammelige løgner Trump har fått fra Demokratene under de mange angrep på hans presidentskap. Den strategien som vil lede Trump til seier i 2020 er å minne amerikanerne på hvem som står for grunnloven og lov og orden. I følge Horowitz gikk det ikke mer enn fem dager etter at Trump ble tatt i ed, at venstrekreftene finansiert av globalisten om milliarderen George Soros avholdt et hemmelig møte på et hotell i Washington hvor ekstreme venstreliberale fra hele landet var samlet for å lage en strategi for hvordan man skulle fjerne Trump fra makten. Det Amerika nå opplever av lovløshet, frafall fra Gud og anarki er bare ledd i Demokratenes og deres alliertes onde plan for å fjerne Donald Trump. Imidlertid vil ikke disse kreftene lykkes da den tause majoritet av vanlige menn og kvinner vil bruke valgdagen til å slå tilbake. Det vil bli et valgskred for Trump, slår Horowitz fast.

Tucker Carlson: Hvor er president Trump og republinanerne?