Tucker Carlson om Black Lives Matter mobben: “Ikke vær overrasket når de kommer for din kirke”

Borgerrettighetsaktivist, fascist og lederfigur i Black Lives Matter kulten tar til orde for å rive ned og ødelegge malerier av “den hvite Jesus”, hans europeiske mor (jomfru Maria) og maleri av de tolv disipler. Hele Black Lives Matter bevegelsen er bygd på antikristne verdier. “Ikke være overrasket når de kommer for din kirke,” advarer Tucker Carlson

Black Lives Matter aktivister ødelegger statuer og truer med å rive ned Jesus malerier  Black Lives Matter aktivistenes herjinger og ødeleggelser for å rive ned statuer og alt som minner om det Amerika som engang var, fortsetter. Næmest daglig kommer det rapporter om hvordan lovløse elementer river ned eller tilgriser statuer av historiske personligheter,  mens den tause majoriteten etterlyser noen som kan gjenopprette lov og orden og pågripe mobben som knuser og ødelegger. Demokratene ser ut til å støtte vandalismen mot fortidens monumenter, og republikanerne ser ut til å være for feige til å si eller gjøre noe for å stoppe herjingene og ødeleggelsene.

Nå tar Black Lives Matter aktivister til orde for å knuse glassvinduer og rive ned malerier av den hvite Jesus og hans europeiske mor (Jomfru Maria) samt deres hviite venner. Malerier av Jesus, jomfru Maria eller de 12 disipler representerer en form for hvitt overherredømme og er redskaper som er skapt for undertrykkelse og rasistisk propaganda,” skriver Shaun King på Twitter. Shaun King er en Black Lives Matter” aktivist, borgerrettsforkjemper, forfatter og en viktig brikke i venstresidens strategi for å nedkjempe tradisjonelle kristne verdier i den vestlige verden. Shaun King er den mest kjente og markerte “Black Lives Matter” aktivisten i Amerika, sier Fox news ankeret Tucker Carlson i sin monolog. “Så vær ikke overrasket når de kommer for din kirke,” sier Carlson i sitt advarende budskap. Tucker Carlson som har det mest sette politiske kommentarprogrammet samler flere seere enn MSNBC og CNN til sammen. I Norge er det stadig flere som ønsker at de store kabeltv-leverandørene skal ta inn Fox News i sine programpakker. På Facebook er det opprettet en gruppe som ønsker at norske leverandører som Get, Altibox og Canal Digital skal ta Fox News inn i sine kanalpakker. Så langt har gruppen mer enn 2000 medlemmer.

Hver ikke overrasket når de kommer for din kirke, hva stanser dem? spør Tucker Carlson som etterlyser at noen står opp mot galskapen som nå råder grunnen i Amerika

2 tanker om “Tucker Carlson om Black Lives Matter mobben: “Ikke vær overrasket når de kommer for din kirke”

 1. Hver ikke overrasket når de kommer for din kirke, sa Tucker.
  USAs kristenhet har sovnet i timen og klarer ikke helt å ta inn over seg hva som skjer i deres land og Europa.
  Ekstreme røde vinder feier inn over den vestlige verden og vil ødelegge alt som er bygget opp gjennom hundrevis av år.
  For disse politisk røde negere er Jesus og apostlene bare eksempler på hvit undertrykkelse og hvitt overherredømme.
  Derfor hatet mot historiske monument og statuer av historiske personligheter.
  At de nå går mot maleri av Jesus burde ikke overraske andre enn Knut og den sovende brud.

  • Sant det broder. Dette er til syvende og sist en åndskamp -og de samme krefter som herjer i amerikanske byer, er også aktive i Norge.

Det er stengt for kommentarer.