Dark Winter Is Coming: You Have Six Months To Figure Out Your Life Before the Culling Gets Real

En mørk vinter kommer og vi har seks måneder for å tenke gjennom vår situasjon og våre liv før avlivningen blir en virkelig realitet, er tittelen på den siste videoen fra Jeff Berwick. I følge Berwicks video vil de vaksinerte bli syke og begynne å dø i løpet av høsten og vinteren 21/22. Millioner på millioner av mennesker vil begynne å dø og det vil bli brutalt. Den globale elite som nå pusher vaksinen på millioner av mennesker har en storartet plan for millioner av mennesker, som i realiteten er en form for befolkningsreduksjon.

Covid-21 og massedød blant de vaksinerte er på gang. Noe vanvittig er i ferd med å skje, en mørk vinter er på gang. Vi vet at menn som Bill Gates, Klaus M. Schwab i World Economic Forum begge har tatt til orde for befolkningsreduksjon. Metoden disse vil bruke heter Covid-19 vaksinen som vil utløse massedød blant vaksinerte i vinter. Vi har dermed seks måneder igjen for å finne ut av tingene før avlingen av mennesker begynner, er påstanden fra Jeff Berwick som i sin siste video tenker høyt om sine tanker omkring apokalpsen og det han mener verdenseliten har i tankene for verdens befolkning. Fiction? Fakta? Konspirasjonsteori? 2020 og 2021 har vist oss at ting vi ikke forventer kan skje Når vi koste oss på stranden i 2019 eller feiret juleaften i 2019 hadde påstander om stengte kirker, forbud mot mer enn to gjester i eget hjem og stengte restauranter og politi som bøtelegger folk som inviterer flere enn fem gjester til jul eller fødselsdag, blitt ansett som en syk konspirasjonsteori. Etter et år mer hjernevask går zombiene frivillig til slaktebenken og lar helsepersonell gi deg en dose som har drept et ukjent antall mennesker. Bilder av folk som har dødd av bivirkninger ser ikke ut til å gjøre inntrykk på sauene, så hvem vet? Mulig Jeff Berwick får rett. Han er ikke alene når det gjelder dem som advarer mot konsekvensene av Covid-19 vaksinene. Uansett tror jeg vanskelige tider ligger foran oss. selv om verden ser ut til å feire friheten vaksinen og Coronapasset vil gi. Den informasjon Jeff Berwick gir gjennom sine videoer vil med god grunn bli møtt med motforestillinger fra mange av oss som ikke vil legge for mye idet han her sier. Selv om Berwick innimellim refererer til apokalyptiske tanker fa den kristne kultur, er det likevel grunn til å møte påstandene med sunn skepsis. Den som lever vil finne ut om dette utelukkende er fri fantasi fra en mann som riktignok er rik, men også omstridt.

Facebook Comments

4 tanker om “Dark Winter Is Coming: You Have Six Months To Figure Out Your Life Before the Culling Gets Real

 1. Leser om alt det alvorlige Jeff sier, om vaksinen og tiden vi lever i osv, deretter trykker jeg siden vekk og tilfeldigvis kommer avisen Dagen frem med 3 nyheter ang. pinseskikkelse åpner for homofilt samliv. Ærlig talt, det må være nok stoff om dette nå. De homofile er da hjertelig velkommen i menighetene, være sammen med oss og lytte til Guds ord og lovsynge til Gud. Skal de forandre på noe i Guds hus som går imot Guds ord så kan de selvfølgelig ikke det. Da må de jo bare starte sin egen kirke med egne regler. Kan folk slutte med dette tullet snart? Det er snart Jesus vi skal snakke mere om. Hva Han har gjort for oss. Kristne aviser skriver lite om det som egentlig skjer i verden nå. Hva som egentlig skjer med de kristne nå.

  • Så videoen du linket til, han har rett, vi er i ferd med å bli et totaliert samfunn hvor alle tradisjonelle verdier blir slått tilbake.
   Vi er nå inne i måneden som har sin egen spesielle synd som alle skal hylles.
   Frafallet eskalerer i den vestlige verden.

  • Å er det nå? Følger ikke med i pridestyret. Hadde de ikke bare EN dag før? Det er jo mange andre ting som kun er en dag. Kunne de bare holdt seg unna barnehagene og eldrehjemmene…. De eldre er fullt ut i stand til å ønske dem velkommen hvis de vil. Men pridefolkene er vel av den mening at annenhver eldreboer sikkert er i skapet ennå, og at de trenger hjelp og støtte fra dem… Det samme med barna. De skal “hjelpe” dem til å finne ut hvem de er. Haloo??
   Og noen av pinsepastorene, innen 5 år – om Jesus drøyer med sitt komme, gir dem en egen dag i menigheten der de kan lage en festdag for hele menigheten. Det blir så flott at 🙂 Jepp. Slik blir det.

   Ja, må innom Calvarychapel signal hill for å sjekke, mye aktuelt, lite i Norge. Kristne aviser burde ærlig talt ha gitt litt imformasjon om ting. Fikk du med deg linken min sist med kommentaren om “TOMMEL OPP/NED” ? Kommer fra gamlegamle dager… Hvem som skulle dø. Vi kan IKKE vente oss mye tomler opp fremover. Bryr meg ikke heller 🙂 Vi blir som avskum når vi ikke vaksinerer oss. Og står for Jesus.

   https://youtu.be/GEUKiE_-yHY?t=5714

   RJ, tror du vil finne mye interessant her på kanalen, f.eks. denne videoen, eller en annen.
   https://www.youtube.com/watch?v=fDHLMLQoPTA

   Og RJ, når det gjelder Billy Crone om AI, så let gjerne heller i Chuck Missler sine videoer. Han var ute lenge før Crone.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *