Covid-19 hysteriet: APs Raymond Johansen ydmyket helseminister Bent Høie på direkten

Bent Høie ble totalt ydmyket av APs byrådsleder Raymond Johansen under en direktesendt pressekonferanse på TV

Motvillig byrådsleder innfører noen av Corona-tiltakene foreskrevet av Bent Høie og helsedirektoratet. APs byrådsleder i Oslo gikk under en tv-sendt pressekonferanse rett i strupen på helseminister Bent Høie og ydmyket Høyre-statsråden både med krass kritikk samtidig som han neglisjerte de fleste av Bent Høie og helsemyndighetenes klare råd til byrådet. De nye tiltakene innebærer at publikum som bruker kollektiv-transport er påbudt og bruke munnbind på buss, trikk og annen kollektivtransport. Imidlertid valgte byrådslederen å blåse en lang marsj i de klare anbefalinger fra helsemyndighetene og helseminister Bent Høie -hvis autoritet ble både ydmyket og underminert av av Raymond Johansen utblåsning på direktesendt tv.

Det er forholdsvis oppsiktsvekkende at en byrådsleder så til de grader ydmyker og neglisjerer tydelige råd og veiledning fra sentrale helsemyndigheter og helseministeren.  Byrådslederen tar et oppgjør med helseminister Bent Høie under dagens pressekonferanse. Han mener det er svært uheldig at Høie har truet med å overstyre kommunen. – Helseministeren har gått så langt som å true med å innføre tiltak. Det forundrer meg, sier byrådsleder Raymond Johansen. – Jeg synes helseministeren gikk for langt, jeg tror det er uklokt. Jeg tror vi er veldig tjent med å stole på hverandre og treffe de tiltakene som er nødvendig, sier han. For Bent Høie var dagens seanse med Raymond Johansen den rene ydmykelse da arbeiderpartipolitikeren fortalte oss alle at han er sjefen i Oslo, og ikke Bent Høie og regjeringen. Og så langt ser det ut som om Johansen går seirende ut av konflikten.

2 tanker om “Covid-19 hysteriet: APs Raymond Johansen ydmyket helseminister Bent Høie på direkten

  1. Veldig ufin han Johansen. Virker mer som han er ute etter å finne feil hos partiet, enn å komme til en god løsning. Nesten som han er uenig, bare for å være uenig. Veldig usjarmerende.

Det er stengt for kommentarer.