Covid-19 galskap: Politi avbrøt gudstjeneste med 36 tilstedeværende i menighet i Wales

Covid-19 hysteriet har igjen rammet Europa. Land etter land lar seg nå beseire av Kina-pesten som igjen brer om seg i Europa. Flere land er helt eller delvis i lockdown, og i Wales tar myndighetene 6-personers regelen på ramme alvor. Midt under gudstjenesten i New Hope Community Church i Llanrumney, en forstad til Cardiff var 36 mennesker samlet til gudstjeneste da uniformert politi tok seg inn i kirken og stanset gudstjenesten. Forbudet mot å samle mer enn seks personer på samme sted er noe myndigheter og politi tar svært alvorlig, og selv religions og forsamlingsfriheten må bøye seg for Covid-19 forskriftene. Corona tyranniet er i ferd med å senke seg på nytt over Europa, ettersom smittetallene igjen eksploderer i Europa. Også i Norge griper nå myndighetenes Covid-19 restriksjoner inn i hverdagen til folk flest, og det er grunn til å forvente at disse vil bli ytterligere strammet inn ettersom høsten og vinteren kryper nærmere

Coronagalskapen brer seg igjen i Europa og både Tyskland og Frankrike er de siste land som stenger ned. Den andre bølge av Corona er over oss, og viruset som ble utviklet i Kina drar igjen ut med seier og til seier. Et av de land som er i lockdown er Wales som praktiserer Covid-19 reglene strengt. Søndag fikk menigheten New Hope Community Church i Llanrumney, en forstad til Cardiff, merke at myndighetene tar Covid-19 på ramme alvor. Midt under gudstjenesten hvor 36 mennesker var samlet, trenger uniformert politi seg inn i gudstjenesten og stanser det hele. Pastor Wade McLennan som leder den 150 medlemmer store forsamlingen, hadde av smittevern hensyn valgt å holde tre gudstjenester med maks 50 tilstedeværende på hver, i stedet for en stor gudstjeneste. Alle som var i forsamlingen bar ansiktsmaske, fått målt temperaturen og hadde tatt nødvendige smittevernhensyn, men dette var ikke nok. Politifolkene informerte kort menigheten om at de brøt 6 personers regelen og at de måtte avslutte gudstjenesten og dra hjem.

Det var søndag kveld at politiet ankom bygningen, banket på vinduer og lyste med lykter inn i lokalet. Pastor McClelland åpnet døren og ble spurt av politimannen som sa at de responderte på en klage om at det var en “Disco” på gang. Politiet insisterte på å komme inn å sjekke at det ikke var noen folkeansamling i lokalet. Pastoren svarte at de var midt i en gudstjeneste og at han helst så at politiet droppet å komme inn i lokalet for å ikke forstyrre gudstjenesten. Politiet sa så at de bare opprettholdt loven og således hadde rett til å ta seg inn i lokalet. En video av gudstjenesten som ble strømmet på Facebook viser hva som skjedde. Pastoren forsøkte å argumentere med politifolkene som sa at gudstjenesten måtte avsluttes og folket spre seg. “Dette er virkelig merkelig. Og jeg sier det med respekt at vi elsker dere som politifolk og vi er ikke et lovbrytende folk. Men når dere sier at det er ulovlig å komme sammen for å tilbe vår Gud, -dette er Vesten og ikke land vi vanligvis ikke vil sammenligne oss med. Politiet argumenterte så med at det ikke er forbudt å ha gudstjenester, men at det ikke kan gjøres dersom det er flere enn seks personer samlet på engang.

Videoen under viser hva som videre skjedde

https://www.facebook.com/naomi.mclennan.3/videos/3403423846378263

Facebook Comments

11 tanker om “Covid-19 galskap: Politi avbrøt gudstjeneste med 36 tilstedeværende i menighet i Wales

 1. Jeg synes ikke på noen som helst måte synd på den menigheten. De har en forskrift å holde seg til. Da kan det ikke være så forferdelig vanskelig. Det er kun for en periode. Ingen mister Gud av syne fordi de i en kort periode ikke kan samles. Hvorfor ikke bruke den perioden i bønn og faste? I stedet for å trosse myndighetene som vi ha blitt pålagt i Bibelen?

  1
  3
  • Tyranniet og diktaturet har senket seg over Europa og millioner på millioner er møre og klare for å ta dyrets merke.
   Når dyrets merke introduseres vil Satan ha klar visse regler for en kort periode slik at han kan skape fred ut av kaos.
   Dyrets makt er stor, hvem kan kjempe mot dyret? Vi skal ikke trosse myndighetene som vi har blitt pålagt av Bibelen,” vil liberale kristne bruke som argument for å ta dyrets merke når det introduseres til verden. Jesu Kristi kirke skal aldri følge forbud mot å komme sammen. Guds krav til å komme sammen står over myndighetenes forbud -vi ser her hvordan onde og ugudelige myndigheter setter seg i Guds sted og avgjør hvor mange som kan komme sammen.
   At kristne blindt lyder gjør at jeg tror samme flokk vil ta dyrets merke. På en måte har man allerede tatt dyrets merke i form av tenkningen (panna) som styrer gjerningene deres (hånden)
   Dyrets merke vil være mer enn bare et merke, det vil omfatte måten dem som bærer merket tenker og handler på.
   Rytteren på den hvite hest beseierer folks friheter og gudegitte rett til å holde gudstjenester og nattverd.
   Reis deg Kristi menighet i trass mot ugudelige regler og lover.

   2
   1
  • Nei Birgir. Vi skal ikke følge myndighetene når de kommer med forbud i strid med Guds ord og Jesu Kristi befalinger.
   Det er på tide at du lytter til skikkelige bibellærere som John MacArthur som faktisk vet å forstå Guds ord i lys av kontekst.
   Den kristne kirke må ikke la seg beseire av det moderne tyranni enten det kommer fra kommunistisk ateisme eller tåpelige smitteregler.

   Vi ser alle at myndighetene misbruker Korona for å få kontroll på folket og undertrykke, og jeg klarer ikke å se at Paulus forsvarer en slik blind underkastelse av ugudelige forskrifter som setter grunnleggende friheter til side.
   Et virus med lav dødelighet må ikke få styre kirken til taushet.
   Nå ser vi at tyranniet også kommer til Norge, men på vår bibelgruppe samles vi jevnlig mellom 15 og 20 til bønn, lovsang og fellesskap -og vi akter ikke å redusere eller avbryte på grunn av urettmessige regler fra regjeringen.
   Vi vil fortsette som før fordi Guds ord oppfordre oss til å komme sammen.

   2
   1
  • Jo da. Vi SKAL holde oss til ENHVER FORORDNING fra myndighetene. Men selvfølgelig ikke hvis det går på bekostning av Guds Ord. Jeg ser ikke at det er imot Guds Ord, at vi ikke skal samles så mange om gangen. Denne perioden er en gylden anledning til å endre vores livsvaner og tradisjoner. Å være alene med Gud og Ordet. Men bare klag, dere, over en kort periode hvor dere ikke kan gå til kirker og bedehus for å “vise” dere. Det hjelper dere ingen ting.

  • Birgir.
   Her er du på tynn is.
   Vi vet alle at Corona er en del av et politisk våpen for å fremme den nye antikristelige verdensorden.
   En ordning vi må stå i mot og ikke underordne oss.
   Enhver kristen må reise seg å ta opp kampen.
   Tror du virkelig at Jesus Kristus og Paulus og Peter hadde gått i karantene og valgt å være ulydig mot Guds Ord fordi ugudelige myndigheter krever det?
   Jeg tror ikke det.
   Disse hadde tatt et radikalt oppgjør og avslørt hvordan djevelen arbeider gjennom makter og myndigheter som er endel av mørket.
   Korona er den nye normalen og Guds kirke kan ikke blindt etterkomme regler når mennesker som er kontrollert av det onde bestemmer seg for å stenge ned ettersom de selv lyster.
   Kristne pastorer ser heldigvis anerledes på det enn du gjør.
   Et lite dødelig virus skal ikke skremme Guds folk fra å følge Ordet.
   Trist å se at kristne lar seg styre av hysteri slik vi ser nå.

   1
   1
  • At Corona er et politisk våpen? Ja, den KONSPIRASJONEN har jeg hørt MANGE ganger. Det florerer av konspirasjoner om det. Så får dere holde dere til konspirasjoner. Jeg holder meg til FAKTA. Hvis ikke du har lest Bibelen, er det på tide å begynne. Jesus oppfordret folket og DISIPLENE å gjøre ALT det de skriftlærde og fariseerne påla dem. Husk, det var JESUS som kom med oppfordringen. Hvem tror du det var som kontrollerte de skriftlærde og fariseerne? Var det Gud?

  • Birgir. Du taler over deg.
   Regner du virkelig helsemyndighetene som skriftlærde og fariseere.
   Disse var religøse ledere i Israel, ikke vår tids politi og helsemyndigheter.
   Du misbruker skriften fullstendig.
   Men det er ditt valg, at du vil følger rådene fra død fisk og Babylon blir ditt valg.
   Vi andre følger Lammet dit det går og lever i åndens åpenbarelse.
   Lykke til med å ta råd fra ormeyngel og dødninger.
   Det var jo det Jesus omtalte dem som.
   Blinde veiledere som leder folk vil.
   Du skjønner vel forskjellen på religiøse lovlærde og disse ugudelige antikristne som sitter å utferdigere urette forordninger.
   Nå så jeg at biskopene forbyr nattverd også pga at de frykter Covid-19 mer enn de frykter Gud.
   Det gjør ikke noe, fordi Guds folk ikke har bordfellesskap med skjøgekirken og hennes døtre i folkekirken.
   VI nyter åndens frihet uten disse religiøse klovnene som opptrer i Guds navn og følger Jesu ord om å komme sammen til brødsbrytelse, bønn og undervisning. Covid-19 har blitt gitt stor makt. Det ser vi. Han drar ut med seier for å seire.
   Men det er ikke alle som lar seg beseire av denne rytter.
   Vi samles utenfor leiren og bærer Jesu vanære og tar ikke ordre fra Antikrists tjenere

  • Det du holder på med er lik det Jobs venner holdt på med. Du gir svar utfra dine tanker. Ikke utfra hva Ånden gir deg.

  • Det hele er veldig enkelt: venstresiden har ikke noen andre argumenter enn underkastelse. Virus betyr underkastelse. Alle skal underkaste seg fordi kristenfolket ikke kan noe annet enn underkastelse. De elsker å underkaste seg fordi de er tapere. Så hvis noen ikke underkaster seg så mener de at det er noe galt med dem. Her er Birgir Hermansen med en kort setning

  • Jeg ser at Svein Aage har like våge argumenter som Fri pinsevenn, Rune og Jobs venner.

 2. Ser ut som om Dana Coverstone har truffet spikeren midt på hodet med sine drømmer. Han så at den andre bølge vil komme omtrent rundt valget, og nå er vi rett før. Selv MSM sier nå det samme som Coverstone advarte om.
  Nå som det ser ut til at Trump kan hale dette i land, er faren stor for det andre han også profeterer om.
  Vi får gjøre oss rede for den store smellen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *