Covid-19 frykt gjør folk søvnløse -eldre og sårbare grupper bør bruke dobbel eller trippel-ansiktsmaske

Medias skrekkpropaganda omkring Corona og Covid-19 gjør mange eldre bekymret og mange sliter med søvnen meldte TV2. Frykten for å få Covid-19 i kombinasjon med ensomhet på grunn av Corona-forskriftene gjør at stadig flere mennesker må leve med frykt for fremtiden. Internasjonalt er det rapportert om økt bruk av sovemedikamenter og antidepressiva etter at Corona-frykten har satt seg i befolkningen.  Også en artikkel fra forskning.no bekrefter at Corona-lockdowns og massemedias hausing av pandemien fører til mer angst og dårligere søvn. Stadig skiftende tiltak og stadig nye ekspertråd gjør folk stadig mer angstfulle for viruset og smitten.

Mens det tidligere var godt nok å vaske hendene ofte og hoste i armhulene for å unngå smitten, behøves nå sosial isolasjon, munnbind og selv “en meters regelen” som hittil har vært messet frem av Erik Nakstad med stor andektighet, er ikke lenger godt nok. Nå er det snakk om to meters regelen antydet Nakstad i følge VG.  Joe Biden og Donald Trumps smittevern-ekspert Anthony Fauci hevdet i mars i fjor at ansiktsmasker ikke ville hjelpe og gi falsk trygghet. Imidlertid har pipen nå fått en annen lyd og smitteekspert Fauci tar nå til orde for at to masker over hverandre gir langt bedre beskyttelse enn en. Dermed er det grunn til å forvente at vi snart ser nervøse mennesker både med to og tre ansiktsmasker foran munn og nese. Hva slags råd våre eksperter vil komme med under tredje og fjerde bølge av Corona vites ikke, men vi antar at salget av sovemedisin og antidepressiva vil fortsette å vokse i takt med at Corona-håndteringen kan vi mennesker varige søvnproblemer og varig lidelser knyttet opp mot angst og depresjon.

Facebook Comments

3 tanker om “Covid-19 frykt gjør folk søvnløse -eldre og sårbare grupper bør bruke dobbel eller trippel-ansiktsmaske

  • Redde, nedtrykte, fortvilte mennesker er hva vi ser overalt.
   Media og regjeringen har skremt folk til angst, frykt og søvnløshet.
   Folk tror virkelig det hjelper å gå med bleier foran nese og munn.
   Befolkningen er som du sier blitt sauer, og gjeterne deres sier forskjellig fra uke til uke.
   Det neste regjeringen bør innføre er maskepåbud og pålegge fastlegene å skrive ut lykkepiller til alle.
   Det er meget god grunn til å kritisere regjeringen for å ha medvirket til å sende folk i angst og depresjon.

   2
   1
 1. Ikke det minste merkelig at folk blir redde og får søvnproblemer. Vi har aldri vært utsatt for like mye propaganda som vi har vært det siste året.
  Alt media og regjeringen oppnår er å gjøre folk mer syke, skape flere selvmord og gjøre flere mennesker arbeidsledige og fattige.
  Propaganda har effekt. Stakkars nordmenn som har falt for denne svindelen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *