Coronapandemien -fase to er i gang -økende smitte over hele verden -kraftig økning i Oslo

Corona-viruset fortsetter sin seiersgang over store deler av verden. I følge de siste oppdaterte tall har mer enn 976,021  mennesker dødd som en følge av å bli rammet av Kina-viruset. Så langt har minst 31,816,647   blitt smittet av det fryktede viruset som ble utviklet i Kina. I løpet av de siste 24 timer er minst 152,399 nye mennesker blitt smittet av viruset verden over, og det er registrert 2784 dødsfall det siste døgnet. Også i Norge er smitten på vei oppover, og det er registrert 13153 smittede og 267 dødsfall. Bare i løpet av det siste døgnet har 153 nye nordmenn blitt registrert smittet. I USA er nå  204.709 døde med Corona-viruset i kroppen og det er på høy tid at det gjennomføres en ny nedstenging av økonomien og samfunnslivet

Mens det ene landet etter det andre går fra grønt til gult og så til rødt, må vi alle leve med angsten det fryktede og svært dødelige viruset påfører oss. Egentlig burde myndighetene aldri ha åpnet opp landene igjen og sendt tungt bevæpnet politi ut i gatene for å påse at alle holder sosial avstand, ikke håndhilser på noen og bærer munnbind på buss og trikk. Det burde også bli opprettet flere telefonnummer hvor folk kan ringe å angi naboene dersom disse har for mange gjester i boligen. Alle utesteder burde forbli nedstengt og et hemmelig politi burde bli opprettet slik at alle som uttrykker skepsis eller stiller spørsmål ved helsemyndighetenes Corona-håndtering på sosiale medier eller i avisers kommentarfelt, blir tauet inn og bøtelagt. Egentlig burde alle pandemi-skeptikere og vaksine-skeptikere plasseres i interneringsleirer og omskoleres til å bli gode og bøyelige Covid-19 borgere som lar seg skremme av skyhøye smittetall selv om disse både er misvisende og lite til å stole på. Tirsdag ble det kjent at fotballspilleren Martin Ødegaard hadde testet positivt på Corona, men etter å ha tatt test nr 2 ble han plutselig negativ. Disse testene er den reneste bingo og eksperter har hevdet at opptil 50 prosent av testene viser feil og er således ingen pekepinn på hvor mange som egentlig er smittet av viruset. Imidlertid er det bare politisk korrekt informasjon som tillates og folk som er gjenstridige skal behandles som i videoene under. Med rå makt, politi, bøter og fengsel..

Og folk som har fått nok av Covid-19 hysteri og Corona-lockdown  skal møtes med hard politimakt

5 tanker om “Coronapandemien -fase to er i gang -økende smitte over hele verden -kraftig økning i Oslo

 1. Denne smitten hadde aldri blitt så ille, hvis vi ikke hadde åpnet grensene igjen. Ferie er ikke viktig. Alle overlever et år eller to, uten å reise. Ferie kan man ha hjemme også, men bortskjemte egoister tror feriereiser er en rett. Mange får aldri reist på ferie i løpet av et helt liv engang, og klarer seg helt fint.

  Utestedene burde også vært stengt. Og hjemmefesting avsluttet, anmeldt, og kraftig bøtelagt. De plager bare naboer uansett.
  Å sende folk til leirer, blir helt feil. Noe som ligner en forferdelig praksis fra 40 tallet. Vi vil ikke ha slike tendenser igjen.

 2. Etter alt jeg har hørt og lest virker det ikke usannsynlig at viruset kan være manipulert. Helt siden begynnelsen har det vært et missforhold mellom det som blir sagt og det som blir gjort. Og informasjonen som gis er full av motsettninger. Spørsmålet er om dette viruset kan ha egenskaper som det helst ikke skal informeres om. Kanskje for ikke å kompromitere det mektige diktaturet Kina eller skape panikkstemning blandt vanlige folk.

  Virus mutterer som kjent til stadig nye varianter. Dette er noe man har forsket mye på og hvem vet hva de kan ha funnet ut. Det jeg har lurt på er om dette viruset kan ha innplantede egenskaper som gir det et mulig potensiale for å bli slik man fryktet at fugleinfluensaen kunne bli. Et livsfarlig, veldig smittsomt virus som kunne bli mye farligere enn spanskesyken. Kan vi ha å gjøre med et virus i en tidlig utviklingsfase som er tiltenkt millitært bruk?

  Dette med virus er som et lotteri. Det kan være svært smittsomt men ikke så farlig. Og omvendt. Det kan evnen til å smitte mellom visse dyr, mellom dyr og mennesker, mellom mennesker og alle kombinasjoner av dette. Det kan være motstansdyktig mot ytre faktorer eller ha veldig kort levetid uten en vertsorganisme osv.

  Det store problemet oppstår når et virus plutselig får en virkelig farlig kombinasjon av egenskaper. Da kan vi kanskje få en erfaring av hvordan det var i svartedauens dager. Og det er vel ikke så usannsynlig med tanke på at vi skal inn i endetiden?

 3. Det har aldri vært en pandemi. Det er løgn. Dette er innføringen av satanisk fascisme for å kontrollere mennesker og samfunn. Se hva Australia driver med. Landet er omgjort på kort tid til en totalitært fascistisk diktatur. Det var ikke lang vei fra fritt demokrati til diktatur. Covid-19 har vært planlagt lenge fra globalistiske sataniske krefter sammen med kommunistfascistene i Beijing. Man la merke til at Erna Solberg var relativt tilbakelent i begynnelsen og mente folk måtte prøve å leve normalt da vi ikke kunne stenge ned samfunnet. Men hun har nok fått klar beskjed fra store krefter i verden at her var det bare å stenge ned om du skal være i det gode globalistiske selskap. Hun snudde fort. Underveis har regjeringen fått instruksjoner fra NWO krefter om hvordan de skal gå frem. Alt er iscenesatt. De strammer skruen sakte igjen. Det er nesten ingen som dør av viruset, og dødstallene fra i vår kan man stille spørsmål ved. De fleste har ikke dødd av covid 19. Det er de syke og gamle fra før som har dødd. Hadde mann satt opp sammenligninger om hva folk faktisk dør av, ville covid-19 vært langt nede på listen. Det var og er aldri en pandemi.

  Hele saken er politisk maktovergrep mot befolkningen. Kjenner noen få som har blitt syk, og det handler stort sett om litt vondt i halsen og at smak og lukt reduseres en kort periode. Det virker som et mindre kraftig influensavirus. Det er andre influensavirus man blir langt mer syk av og er mer dødelig for allerede syke og svake i samfunnet.

  Sammen med den såkalte klimasvindel krisen, er covid-19 en stor sammensvergelse mot menneskeheten for å kontrollere dem. Dette er forløperen til den sataniske Antikrist. Bare de siste få årene ser mann at det handler kun om kort tid før hele verden er et diktatur, der man ikke får kjøpe mat uten å ha proklamert at du forkaster Jesus, frelsen og kristendommen.

 4. Forøvrig regner jeg med at artikkelen er ironi. Ellers kan jeg bare si at den er en god talsmann for totalitær fascisme.

  • Selvfølgelig er det ironi Z.
   Dersom myndighetene virkelig ville ha holdt Norge Corona-fri, hadde de stengt grensene og satt alle tilreisende i karantene med en gang. Slik de roter frem og tilbake med å gjøre land gule og røde annenhver uke, virker det som om de ønsker at vi skal ha “pandemien” en god stund.
   Dessverre ønsker de å plage oss med viruset til godt over november-valget og sikkert langt inn i 2023.
   Dette viruset er svært avansert og har stor makt over media.
   Under Black Lives Matter demonstrasjonene var folkeansamlinger og Corona null problem, men under Trump møter eller gudstjenester er Corona virkelig et enormt problem.
   Viruset blir brukt i den politiske kampen og for å styre folk i en viss retning.

Det er stengt for kommentarer.