Corona-viruset og Bill Gates drøm om å gi oss alle et id-merke i kroppen

Bill Gates jobber intenst med å få innført noe som kan være dyrets merke. Foto: Kuhlmann /MSC (lisens)

Vi sier at alle blir påvirket og til en vis grad styrt , men vi kan også godt si at vi alle påvirker og til vis grad kan styre, sånn er denne verden og sånn vil den forbli så lenge den eksisterer, midt i alt dette er Jesus ett ankerpunkt for alle oss som ikke får det til, men også denne sannheten vil bli møtt med, ja hva jeg vil kalle fakta propaganda. Hva som er fakta er at pga Corona viruset har mange land fått innført unntaks-lover,  Norge inkludert. Fakta er at en person som Bill Gates har gitt økonomisk støtte til ett firma som utvikler ett merke som vist nok påføres huden som en tatovering, som vil komme til syne når den blir utsatt for ultrafiolett lys, dette merke kan fungere som ett helse sertifikat og i og med Bill Gates gjennom sin buissnes støtter dette og andre organisasjoner som jobber for fysisk digital id, så må en nesten gå utfra at dette er noe Bill Gates ønsker skal bli gjennomført. Så langt om fakta,” skriver Rune Lye i et innlegg sendt avisen Dagen

Hva jeg kan si er forutsigelse fra min side, noe som ikke har skjedd, men som jeg antar vil skje,  ut i fra fakta som beskrevet ovenfor, det er at det vil bli innført ett globalt system der alle må  ta ett merke for å i det helle tatt kunne kjøpe eller selge eller egentlig gjøre noe som helst . Høres det urealistisk? Høres det konspiratorisk ut ? Jeg driver mitt eget firma, alle som driver sitt eget firma vet at de må prøve å forutsi hva fremtiden vil bringe og så må de våge å satse. Er det urealistisk av dem å gjøre det ? Er det konspiratorisk av dem ? Det kan være jeg tar feil , men bibelen tar ikke feil , før eller siden vil dyrets merke bli innført og ingen kan kjøpe og selge uten å ha dette merket. .Jeg synes at vi bør granske bibelen i disse tider og ha olje på lampene.

Skrevet av Rune Lye

7 tanker om “Corona-viruset og Bill Gates drøm om å gi oss alle et id-merke i kroppen

 1. Har hevder dette helt siden Corona-hysteriet startet. Og selvsagt blir man beskyldt for å være konspiratoriker…..vent og se, snart kommer ID2020 og vaksinasjonsprogrammet GAVI på banen også med Bill Gates og Rockefeller Foundation i spissen sammen med WHO……disse har sittet på gjerdet og ventet på en slik pandemi. Tilfeldig at dette skjedde i 2020..???

  Sjekk ut Jerusalem Post:

  Sjokkerende, men sant……..

  Overrasker meg egentlig ikke, for Israel skal bli maktsentrum for Antikrist sitt rike under Den store trengsel. Kanskje derfor at Gud tillater at så mange som 2/3 av jødene skal bli drept i siste halvdel av denne perioden…

  https://www.google.com/amp/s/m.jpost.com/israel-news/benjamin-netanyahu-suggests-to-microchip-kids-slammed-by-experts-627381/am

  Se også J D Farags siste Prophecy Update:

  https://youtu.be/O8TPfdFSKak

  Sjekk Bibelogtro:

  https://bibelogtro.wordpress.com/2020/03/23/covid-19-og-dyrets-merke/

  Ingen som kjenner Bibelen og tror på Guds Ord vil ta denne vaksinen som kommer til å bli påtvunget oss alle!!

  Det hele har vært planlagt i lang tid:

  https://www.weforum.org/agenda/2019/11/countries-preparedness-pandemics/?fbclid=IwAR26DcRjk8L06agF9ShcXC2u1Vfh8_UqaI4q6u5wCRLWjc29v2vKMFawsw0

  Viruset kom ikke tilfeldig! Endelig kan de få påtvunget verdens befolkning en digital ID i form av chip eller tatovering. Total kontroll over hele verden og et system som ligger klart for Antikrist! 5G vil revolusjonere dette kontrollregimet over verdens befolkning.

  Se også hvordan den falske profet, paven, forsøker å forene verdens religioner, og navnet Jesus er totalt utelatt i hans tale om felles forening i bønn!

  Takk Gud for at vi kristne skal bli rykket opp for å møte Jesus i sky før det ekte dyrets merke skal bli påtvunget oss!!!!!???

  Brudgommen henter sin brud før Gud holder dom!

  • Enig, viruset kom ikke tilfeldig, og endelig kan de ta kontrollen, og da kan jeg ENDELIG snart møte Jesus og ha min egen bengalske tiger og bl.a. høre vakreste rock som finnes.
   Cant wait…

   Trey Smith er fin å høre på og snakker direkte til deg.

  • Ethvert menneske har sitt eget sjelsliv som andre som hevder de er ved sine fulle fem ikke forstår….. Det er forøvrig en grevling i taket i Flekkerøytunnellen.

  • Hei Betraktende betrakter , jeg forstår att du ikke har noe tro på bibelen og det er selvfølgelig ditt valg, men jeg vil gjerne stille deg noen spørsmål :
   1. Tror du att fysisk digital id eller ett tatovert identifikasjons merke på sikt vil erstatte pass ?

   2 . Dersom det blir innført ett system som innebærer at alle må ha en fysisk id, vil du da la dette id merket eller vil du nekte ?

   3. Mener du det er helt urealistisk at det vil bli innført krav om å ha en fysisk festet id på kroppen ? eller tror du det vil skje ?

   4. Skremmer tanken deg om fysisk festet id på kroppen ?

  • Rune Lye.

   Jeg har tro på Bibelen. Men jeg tolker ikke den så fantasirik som man gjør her inne. Jeg holder meg mer til det den sier og verdiene i den.

   Jeg hater heller ikke mennesker som f.eks Bill Gates av verdslige grunner og bruker noen ord i Bibelen som et alibi for dette hatet. Det som haterene gjør har mer til felles med okkultisme enn kristendom. Det samme gjelder disse endetids profetiene. Jesus har sagt klart fra hva som vil skje men det ignoreres. Da er ikke endetids profetier noe annet enn okkultisme.

   Merke på kroppen ? Jeg er mer opptatt av å leve som eksempel for andre, alltid forsøke å tale sant, enn å feste meg ved noen få ord i Bibelen og la disse overskygge Jesus og resten av Bibelen.
   Jeg har ingen tatovering og vil heller ikke ha det av personlige grunner. Ikke fordi at noen ord blandt hundretusener av ord sier at dette er det og det. Ei vil jeg gå rundt med smykker på meg. Jeg er et menneske. Ikke en påfugl.

  • Betraktraktene betrakter, du svare som en politiker , som egentlig ikke vil svare på spørsmål, jeg har alt forstått at mye av det som blir skrevet her byr deg i mot og det er greit , men på mine spørsmål svarte du ikke.

Det er stengt for kommentarer.