Corona-smitten brer seg i “vaksinerte” Israel -323 nye smittede fredag -31 av de smittede i kritisk tilstand

På tross av at Israel er et av de mest vaksinerte land i verden, er nå Corona smitten i ferd med å komme ut av kontroll. Hele 323 nye smittede ble registrert fredag, og 31 personer skal være i kritisk tilstand etter å ha blitt smittet av den indiske varianten av Coronaviruset. Tallet på nye smittede er nå det høyeste siden 6 april og demonsterer for all verden at vaksinen ikke er noen garanti mot smitten eller alvorlig Covid-sykdom.

Økningen i smitten kommer samtidig med at verden åpner opp for turister -og man har igjen funnet frem kartet med grønne, gule og røde land. Sommeren 2020 skal repeteres og det er grunn til å forvente at vi også skal kopiere fjorårets høst og vinter. Også i USA er smitten på vei oppover med 18400 nye smittetilfeller fredag. Også i Norge peker smittetallene igjen oppover. Det er frykt for at de nye mutasjonene, Delta og Delta+ vil være viruset som vil prege nyhetsbildet til høsten. Allerede nå legges hjørnesteinene for mer lockdowns-morro til høsten. I mellomtiden kan vi nyte sommeren i visshet om at SMITTEN er ute etter oss alle. God sommer! Det var nyhetsiden Times Of Israel som lørdag rapporterte om veksten i smitten i Israel. Det er uklart om de nye smittede har blitt vaksinerte.

7 tanker om “Corona-smitten brer seg i “vaksinerte” Israel -323 nye smittede fredag -31 av de smittede i kritisk tilstand

 1. Det kommer nok flere mutasjoner og varianter etter Delta pluss – og den neste får nok benevnelsen : Echo-varianten. De har overtatt det fonetiske alfabetet fra Forsvaret – noe jeg selvsagt har undervist i som sambandsoffiser. Apropos Forsvaret : Den nye forsvarssjefen i Norge gikk nylig i Pride-parade etter oppfordring fra arrangøren. – Krig og rykter om krig uttalte Yeshua om ting som vil hende i de siste dager. Ja , kan hende vil den nye 4-stjerners generalen oppleve at gamle Norge blir satt på krigsfot – og han har ansvaret for å forsvare landet med en hær som nærmest er avviklet ( vi hadde 13 brigader – 13x 5000 soldater – i dag har vi mindre enn en brigade.) Å få hjelp fra NATO tar lang tid – stor-øvelsen i 2017 viste at man brukte 1 1/2 måned i fredstid for å få soldater og materiell inn i Norge. Kan hende har viruset mutert til Foxtrot-varianten på det tidspunkt eller Golf-varianten ?

  • Har du oversikt over hvor mange kriger som til enhver tid utspiller seg i verden, la oss si de siste 1000 år?

   1
   2
 2. Det er ikke Himmelens og jordens Skaper Jehovah Gud som lenger er den kjødelige nasjonen Israels Gud. Satan djevelen er hele denne verdens gud – ja alle nasjonene!

  Sanne kristne har kun åndelige nasjoner, og vil derfor ikke falle når Dyret – nasjonene – bruker Dyrets bilde – FN -til å ødelegge all religion som i dag støttes av Dyret – regjeringene.

  Dette ligger like foran oss alle. Vend derfor om til Jehovah Gud NÅ i bønn, og avslutt dine bønner til Gud med: – I Jesu navn amen! Da viser du Skaperen at du anerkjenner Hans sønn gjenløsningsoffer.

  2
  2
  • Bjarte.

   Din søknad om avskjærelse fra det evige livet er mottatt og hastebehandlet. INNVILGET!

   1
   1
  • Det var en befrielse å høre, at jeg slipper en evighet med deg og dine likesinnede……………….

 3. Poenget med vaksiner er at samfunnet skal åpne tross smitte. Denne delta mutanten er mer lik en influensa, forkjølelse. Men myndigheter ønsker nye nedstenginger og pusher frykten videre. De bruker delta som en ny brekkstang til lockdown. Disse dødsfall som rapporterers er manipulert. Det dør mennesker hele tiden, ca 50 millioner i året. Skulle man rapportere alle typer dødsfall. Nei. Men når man plukker ut en gruppe og sier at disse dør av korona, får man inntrykk at denne sykdommen er verre enn alle andre sykdommer til sammen. Man får inntrykk at man oppnår evig liv bare man får bort denne koronaen.

Det er stengt for kommentarer.