Corona relatert dødsfall i Kautokeino -hadde ingen som var død av Corona før befolkningen ble vaksinert

“Skjedde i Kautokeino i går og saken undersøkes.
Det er som vanlig problematisk å slå fast sammenheng. Myndigheter og media har også lyktes med å skape en forestilling om at dødsfall etter vaksinering ikke er et tema og mange som har blind tiltro til myndigheter og media argumenterer på samme måte, og forsøker ofte dempe de som advarer mot vaksinene.
Mange urolige mennesker mener derfor at alarmklokkene ikke ringer så høyt som de burde, skriver Malvind Börresen på Facebook. “I Finnmark har vi 0 døde av corona. Men totalt tre tilfeller som kan koples opp mot vaksinen der mennesker har dødd.

“Undersøker dødsfall like etter vaksinering.
Kan ikke utelukke sammenheng med vaksinering etter dødsfall
Kautokeino kommune opplyser fredag kveld at det har vært et dødsfall i kommunen.
I Kautokeino har de ifølge ordføreren kun benyttet seg av Pfizer sin variant av vaksinen,” gjengir Børresen fra IFinnmark. “Ettersom dødsfallet har skjedd rett etter vaksinering, i går, og det er en stund siden de ble ferdige med vaksineringen for de eldre, luter jeg også mot at det er en yngre person denne gangen,” skriver Malvind Börresen videre. “Huff, dette er bare tragisk 😢 Folk har blitt advart, de fleste vet at dette er testing… kan ikke skjønne at folk vil være test dyr?!
Dem er indoktrinert og programmert fra media, men allikavel !!!,” skriver Maryann Hoff som får følge av Audi Elise Kverneggen som skriver dette: “Det er nok ikke uvanlig etter hva jeg har lest på andre medier. Synd de ikke er ærlige om hva de setter inn i kroppen på folk.. Det er en grunn til at jeg ikke skal ha dette i kroppen..” Alder og kjønn på avdøde vaksinerte person er foreløpig ukjent og vil neppe bli en stor sak heller i media.

Facebook Comments

8 tanker om “Corona relatert dødsfall i Kautokeino -hadde ingen som var død av Corona før befolkningen ble vaksinert

 1. Det er ingenting som tyder på at det er en sammenheng her.
  Dette er Kjell Andersens patetiske og desperate forsøk på å koke suppe på en spiker.

  5
  6
  • Blinde mennesker som Dagny er bare patetiske. Det er uhyre trist men også komisk å se enfoldige og hjernevaskede sjeler som Dagny, Otto, Birger, Birgir som tar i mot all forførelse som kommer fra myndighetene og Fake News MSM. De er bare morsomme, patetiske og religiøst forførte.
   Stakkars sjeler. Hadde frivillig stilt opp i hirden for å drepe jøder.
   Går rundt med tinnfoilhatter og lever i sin hjernevaskede boble.

 2. Ignoransen lenge leve🤦 Er det noen av søkelys lesere som har en iq på mer enn 80, og mer skolegang enn Livets Harde Skole?

  4
  5
 3. Har ingen planer om å dø av denne vaksinen.
  Sier derfor alltid nei takk.
  De jamrer stadig om at det er for lite vaksiner og dersom regjeringen tar noen vaksiner fra en kommune og gir til Oslo, blir det rabalder.
  De burde sette opp en nettside hvor det er mulig å gi bort vår tiltenkte vaksinedose og donere den til noen vi ikke liker.
  Vi burde ha mulighet til å sende følgende melding til myndighetene.
  “Hei, mitt navn er Snill og ugrei. Jeg vil gjerne donere bort min vaksinedose til fru Olsen i naboblokka. Jeg er lei hennes stadige sladder og at hunden hennes bæsjer på fortauet og tisser på bilen min. Vennligst kall henne inn til vaksinering/avlivning snarets mulig.
  Hilsen naboen i nr 7 b

  3
  1
  • Jeg vil med glede gi min vaksine til helseministeren, kan ta tid før Stavanger er klar med rottegiften…👍🥸

   3
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *