Corona-politi stalker canadisk kvinne for å demonstrere med en plakat som advarer om at kommunsime innføres via ansiktsmasken

Ikke mindre enn sju politifolk blir satt inn for å hindre kvinnen i å løfte frem en plakat hvor det stod: “Kommunisme blir innført gjennom ansiktsmaske-påbud”

Det verdensomfattende Corona-hysteriet har slått ned ytringsfriheten i mange land. Et av de land som fører den mest tyranniske Covid-19 politikken er Canada. Der er grunnleggende rettigheter som ytringsfrihet tatt vekk. Kirker som holder åpent for gigantiske bøter og Covid-19 politiet brukes aktivt for å undertrykke folk som uttrykker skepsis til denne lenge planlagte pandemien. Canada følger slavisk veikartet på hvordan de skal bringe frem “The Great Reset”, og røster som sier i mot den offentlige politikken blir møtt av politi, som nekter folk å bruke retten til å ytre seg.

Canada er et foregangsland for innføringen av “The Great Reset” og Agenda2030 og ser ut til å være landet der myndighetene raskest og mest effektivt innfører globalismens onde tanker. Dette ser de med letthet ut til å greie fordi innbyggerne er hjernevasket til å tro at de skal lyde myndighetene, selv om disse opererer i strid med Guds bud og ord. Å kunne uttrykke seg i overensstemmelse med politisk eller religiøs eller idialistisk overbevisning har frem til nå blitt ansett som en menneskerettighet, men vi forstår at myndighetene ennå tillater “tankefrihet”, men ikke ytringsfrihet. For sannhets og frihetssøkende mennesker er det alltid interessant å se og følge Jeff Berwick på hans luftetur med hunden Lucy. Når kirkene og pastorene tier stille, skal steinene rope, sa Jesus. Jeff Berwick er en av disse steiner.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *