Mark Zuckerberg ville ha blitt bannlyst fra Facebook for å si det han her sier

Du vil bli bannlyst fra Facebook dersom du skriver eller sier at Covid-19 vaksinen modifiserer eller endrer ditt DNA og RNA. DNA er et begrep folk flest er kjent med, men RNA er molekyler (bestanddeler) i cellen som har viktige oppgaver i produksjonen av proteiner og regulering av hvilke gener som slås av og på. Over hele verden pusher myndighetene nå Covid-19 vaksiner som man ikke aner de langsiktige konsekvensene av å ta. Folk som er i målgruppen for dem som skal vaksineres nå, ringes opp av kommunene dersom de ikke melder seg frivillig som prøvekanin for en hastverksutviklet vaksine som er svært omstridt. Mange peker på at vaksinen kan gi folk uante bivirkninger på litt lengre sikt.

Dessverre har flertallet av befolkningen ennå full tillit til myndighetene på tross av at vi vet at våre ledere lyver, hemmeligstempler og holder informasjon tilbake fra allmennheten. «Myndighetene vet hva som er best for meg og ønsker alltid mitt beste,» ser ut til å være tankene folk flest har om systemet. Men er det virkelig slik, og et sentralt spørsmål folk bør stille seg er hvorfor myndighetene ikke ønsker fri og åpen meningsutveksling om en omstridt vaksine vi ikke kjenner konsekvensene av. Hvorfor blir folk med alternativ informasjon og motforestillinger tiet i hjel og sensurert av dem som utøver informasjonskontroll? Facebook var en plattform for frie meningsytringer. Nå er det ikke lenger det og det må være et tankekors at en sosial plattform tar seg sådan myndighet at de kan slette deg straks du uttrykker noe som er politisk ukorrekt. Men Mark Zuckerberg er en hykler som vil måtte bannlyse og utestenge seg selv. Prosject Veritas avslører hykleriet

Facebook Comments

4 tanker om “Mark Zuckerberg ville ha blitt bannlyst fra Facebook for å si det han her sier

 1. Hykleriet blir avkledd litt etter litt. Det hyklerske facebook er en del av den globale elite.
  Godt at det finnes varslere som avdekker sannheten.
  Styr unna vaksinen

  13
  1
 2. Ja det strammer seg til i alle bauger og kanter…
  Nå skal det også holdes Russisk rakettøvelse ved bjørnøya…
  Her gjelder det å ha blikket på Jesus!

  • Veldig viktig. Ha blikket festet på den Herre og frelser som gav sitt liv for oss på korset.

 3. Jeg er usikker på hvor mye Gates eller Suckerberg vet om biologi. Men det å forandre dna-molekylene i milliarder av celler i et menneske er ikke lett. Jeg føler meg veldig usikker på om en vaksine kan overstyre cellenes egne mekanismer for å lage nye proteiner på en kontrollert måte også. «Modifiserte proteiner» ville antagelig forårsake sykdom eller død ganske raskt. Genemanipulasjon skjer vel på en helt annen måte.

  Det som er langt mer mistenkelig er covid19’s opphav. Jeg mistenker at dette er et genemanipulert virus. Og det kan være mye alvorligere. Hvorfor prøver alle politisk kontrollerte medier å dekke over informasjon om virusets opphav og WHO’ rolle? Hvorfor legger alle seg flate for Kina?

  Kanskje tenker politikerne at når viruset først er sluppet løs så kan de like gjerne utnytte det til sin fordel? Kanskje brukes covid19 på samme måte som den såkalte «klimakrisen»? Noen mener at verden snart slipper opp for fossilt brensel og at verden må gjennom en ganske voldsom omstillingsprosess. I stedet for å si dette rett ut så markedsfører man forskjellige kriser som skal tvinge frem denne omstillingsprosessen uten at folk ser de virkelige sammenhengene. Og alt tyder på at denne omstillingsprosessen brukes for å realisere den globale sosialismen. Dobbeltspill hele veien? Egentlig en klassisk oppskrift.

  Hvis man koker alt dette ned til et minste felles multiplum så ser det ut som om vanlige folks levestandard skal reduseres ganske voldsomt. Tipper at det legges opp til en tredeling. Den velstående eliten, offentlig ansatte med sikre og gode lønninger og vanlige folk på bunnen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *