Colton Kelley: Hvilke liv betyr noe? Hvems død vil du proklamere?

What Lives Matter? No more playing Games! Hvilke liv betyr noe?  Svarte, gule, hvite, brune? Alle liv betyr noe, -og det er det nå nær sagt forbudt å si i dagens Amerika. Hvems død er det du går ut og proklamerer? Jesus Kristus eller George Floyd?” spør Colton i sin siste video. Hør Colton Kelleys tydelige vitnesbyrd om Han som egentlig betyr noe, men som få våger å snakke om i vår tid. Kanskje mange i kristenheten trenger å omvende seg fra åndelig søvn og likegyldighet…Vi lever på lånt tid, jeg vil være blant dem som proklamerer Jesu død i stedet for George Floyds død -som nå får oppmerksomhet verden over

Se det sanne og tydelige vitnesbyrdet fra Colton Kelley i SeekingWisdom Ministries. Et budskap vi trenger å lytte til og et eksempel til etterfølgelse…For Jesus Kristus kommer snart tilbake og flertallet av våre medmennesker lever i opprør mot Gud og vandrer på veien til fortapelse og evig pine

 

 

Én tanke om “Colton Kelley: Hvilke liv betyr noe? Hvems død vil du proklamere?

  1. Enig i at hudfarge er underordnet. Og det at venstresiden heier på opprørerne samtidig som de gir Trump skylda for opprøret er antagelig en naturlig konsekvens av synd og avkristning. En ekstra viktig åndelig årsak kan muligens være at den tradisjonellt kristendomsfientlige venstresiden blir mobilisrt for fullt for å stoppe Trumps israelspolitikk. For når Jerusalem ikke lenger blir tråkket under fot av hedningene, så er hedningenes tidsalder forbi. Da blir satan kastet ned i avgrunnen. Og der skal han være i tusen år.

    Men at størstedelen av verdens befolkning skal pines i all evighet har jeg aldri funnet noe belegg for i Bibelen. Og jeg har lest den mange ganger.

    Faktisk tror jeg slik ubibelsk lære er en av årsakene til avkristningen. Primært har ubibelsk lære skapt utallige splittelser. Og sekundært har dette gjort kristendommen langt mindre troverdig. At f. eks et menneske som aldri har hørt om kristendommen og som har levd et helt vanlig liv, skulle dømmens til fryktelig pine i all evighet fordi Gud er så god, er en katastrofal lære.

    Personlig synes jeg det er rart at ikke folk flest har mer gudsfrykt. Mange av de fremste forskerne innen flere typer vitenskap har bevist at noe/noen må ha skapt både universet og alt liv. De sier de ikke vet hva/hvem det er men lite tyder på at det kan være noen andre enn Gud.

Det er stengt for kommentarer.