Colton Kelley: Forget the HATERS! Jesus is coming soon!

Colton Kelley i Seeking Wisdom Ministries er blant dem som må tåle spott og hån fra hatere. “Glem haterne, Jesus kommer snart” er Coltons budskap til oss kristne

I likhet med stadig flere kristne som holder fast på en bibelsk tro, som holder fast på løftet om Jesu gjenkomst og som  tror at bibelprofeti oppfylles og  at Kristus Jesus snart kommer igjen, er Colton Kelley blant de som opplever forfølgelse, spott og hån fra vantro. Stadig flere kristne opplever nå en stadig mer Kristus-fiendtlig verden, og sannheten i Paulus ord i 2. Tim 3,12 ser ut til å bli mer og mer virkelige . “Du vet at alle som vil leve gudfryktig i Kristus Jesus, skal lide forfølgelse.” Skriften er tydelig på at forfølgelse og spott er en del av det vi vil oppleve som Guds barn, og forfølgelsen og spotten vil bli mer og mer intens etterhvert som vi nærmer oss denne tidsalders ende.

“Glem alle haterne! Jesus kommer snart, er budskapet fra Colton Kelley til Guds menighet i dag. Ikke alle som bekjenner seg til den kristne tro og bærer Jesu navn er virkelige kristne. Straks du holder frem tradisjonelle sannheter som den moderne kirke har forkastet, -vil du oppdage hvem som er ugress og hvem som er hvete.  Dersom du urokkelig holder fast på apostlenes lære, på det bibelske koinonia, på brødsbrytelsen og bønnene,” vil du utvilsomt måtte tåle hån og spott fra ugudelige og falske brødre. “Men glem haterne og kom i hu at Jesus Kristus snart kommer og henter sine!”

Facebook Comments

2 tanker om “Colton Kelley: Forget the HATERS! Jesus is coming soon!

 1. Måtte vi, hver enkelt, og som land og sivilisasjon våkne opp, så vi ser hvilken tid vi lever ii.
  Ber om at et hvert potensielt lydhørt hjerte våkner, og personlig om større frimodighet i møte med det vi står ovenfor.

  5
  2
 2. Når Jesus kommer skal han utrydde antikrist og alle de som blir martyerer under antikrist skal oppstå og bli evighetsskapninger lik Jesus. Først skal de herske sammen med Jesus i tusen år og siden skal de leve videre i all evighet. I teorien er det altså mulig at de som leser dette kan oppstå til et evig liv om noen få år! Hvor mange tar dette inn over seg tro?

  Jeg fikk plutselig en tanke i dag da jeg leste i Bibelen. Jesus sa at mange falske profeter skal komme i mitt navn og si det er meg. Hva vil det si? Jeg tror det skal forstås slik at mange skal gjøre krav på å fremstå “Jesu navn” i den forstand at de gjør krav på å representerer Jesus. Jesus er synonym med Guds Ord. Og falske profeter er antagelig alle de som legger noe til eller trekker noe fra det som står i Guds Ord. Jeg tror alle må innse at dette har blitt svært vanlig. Jeg spør meg heller om det er noen som ikke gjør det? Noen som vet? Jeg har lett i mange år men ikke funnet noen. Ikke en gang i nærheten.

  6
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *