Christopher Greene i Alternativ media tv: Tror at Kina er i ferd med å innføre blokade av Taiwan -invasjon nært forestående

For andre gang på ett år gjennomfører Kina i praksis en militær omringning av Taiwan. Dette kan være et tegn på at invasjon er nært forestående. Dette er i hvertfall det Christopher Greene i Alternativ media TV tror. “Kina vet at USA er svakt under ledelsen av den demente Joe Biden og vil utnytte det, mener Greene. At Kina snart vil foreta seg noe for å gjenforene Taiwan med fastlands-Kina er det neppe tvil om. Kina har som uttalt mål at gjenforeningen skal skje i løpet av få år.

Enkelte har antydet at en kinesisk overtakelse enten fredlig eller militær vil skje innen 2027. Andre igjen har snakket om 2025. Dog kan en slik hendelse skje raskere enn dette fordi Kina vet at USA rent militært er svekket etter å ha sendt store mengder ammunisjon til Ukraina, etter å ha redusert nasjonens strategiske oljereserver for å senke drivstoffprisene noe i USA. Viktige oljeeksporterende land har senket produksjonen av olje for å presse prisene oppover, og vesten har innført sanksjoner mot import av olje fra Russland. Imidlertid skaffer Europa seg russisk olje via en tredjepart -noe som koster oss mer penger enn nødvendig. Etter at Emmanuel Macron var i Kina for politiske samtaler med Xi Jinping gir Macron ut og sa at Europa ikke må bli for avhengig av USA og forsøke å ikke bli dradd inn i noe som ikke er vår krig. At det bare er et tidsspørsmål før den ventede konflikten kommer er det lite grunn til å avvise.

https://www.youtube.com/watch?v=bQ0yoT4m0cE