Christensen og Unibuss -Ny dato for nemdmøte 17 september

Kristen-radio på Unibuss. Som tidligere omtalt skulle Christensen og hans klage på at hans arbeidsgiver Unibuss har utsatt han for religiøs diskriminering ha vært behandlet i diskrimineringsnemda i et møte 20 august. Møtet ble på kort varsel utsatt, og ny dato er satt til 17 september klokken 09. Begge parter vil delta i en muntlig forhandling via telefon eller Zoom, opplyser Christensen i en epost til Søkelys. Christensen har i forbindelse med saken fremmet krav om 200 000 kroner i oppreisning.

Facebook Comments

3 tanker om “Christensen og Unibuss -Ny dato for nemdmøte 17 september

  1. Dette handler ikke om Christensen som enkeltperson, men om ytringsfrihet. Kjenner ikkje-vestlege så godt til ham, men i denne saken håper jeg Christensen vinner saken. Alle som er for ytringsfrihet vil være på hans side i denne saken.

    Skal Unibuss nekte ham å høre kristen radio, må de nekte alt annet religiøst innhold også. At han skal ha spilt høyt, tror jeg heller ikke noe på. Det er mennesker som hater kristne, som har skreket høyt, og beskyldt ham for noe han ikke har gjort, fordi de ikke tåler kristen forkynnelse. Det er jeg helt sikker på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *