Ludvig Nessa: Slå ring rundt Sian og ytringsfriheten -møt opp på stortingsplassen lørdag klokken 13

Det er frykt for bråk i Oslo lørdag da SIAN (Stopp Islamiseringen Av Norge) skal avholde en demonstrasjon på stortingsplassen. Det er ventet at det vil bli motdemonstrasjoner etter at SIANs møte i Bergen forrige lørdag endte i voldelige opptøyer og angrep både på SIAN og politiet. I ettertid har mange reagert på at politiet lot seg jage av en flokk muslimske/venstrevridde aktivister. “Islam og de venstre-radikale truer nå ytringsfriheten -og derfor blir det nå oppfordret til å møte opp og slå ring rundt SIAN og ytringsfriheten. “MANN AV HUSE!Foran Stortinget i morgen kl.13.00.
Det står om ytringsfriheten i vårt land,” skriver prest Ludvig Nessa som oppfordrer folk til å komme og slå ring rundt ytringsfriheten.

Oslopolitiet frykter gjentakelse av de voldelige angrepene på SIAN som skapte kaos i Bergen forrige helt

“Veslemøy Lian stiller opp på Eidsvoll plass i morgen klokka 12.20. Hun har med seg gule skjorter, om noen vil være med henne for å beskytte ytringsfriheten.
Sian skal holde stand, og det ventes en flokk med ventreradikale, LO medlemmer, Antifa folk og muslimer som vil mot demonstrere. Tidligere har disse motdemonstrantene brukt vold, og det kommer de nok til å gjøre i morgen også. Jeg håper ikke det går liv tapt. SIANs demonstranter kunne sikkert ha utrykt seg litt mer forsiktig, men det er faktisk sant det de sier om islam. Islam er uforenelig med FNs menneskerettigheter. SIAN er ikke rasistiske, de ønsker å beholde FNs menneskerettigheter i Norge,” skriver Inger Kalland i en post på Facebook og viser til Sians vedtekter. Initiativet til å slå ring rundt ytringsfriheten har fått Kjersti Kleiven i Kirkens Bymisjon til å reagere slik: “For å være med på en «krenkefest», illustrert med at man tråkker på Koranen? Nei takk, det holder jeg meg for god til! Ytringsfriheten bør brukes ansvarlig og med respekt, ikke for bokstavelig talt å tråkke på andres følelser,” skriver Kleiven som åpenbart ikke forstår hvilken åndsmakt islam representerer. Hvor mange som tar oppfordringen om å møte frem for å slå ring rundt ytringsfriheten og SIAN gjenstår å se for svært få våger å stå opp mot alliansen av islam og venstre-ekstreme da de risikerer å bli slått til blods og angrepet av ilske aktivister som ikke klarer å skille mellom religionskritikk og rasisme.

Facebook Comments

1 tanke om “Ludvig Nessa: Slå ring rundt Sian og ytringsfriheten -møt opp på stortingsplassen lørdag klokken 13

  1. Dere legger merke til at illustrasjonsbildet deres er tydelig antisemittisk, der du blant gruppene Alliansen oppgir å kjempe mot finner en davidstjerne?

    Alliansen og deres leder har også gjentatte ganger usjenert kommet med grovt jødehat og trur jødene styrer verden.

    Trudde ikke dette var din kopp te?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *