Donald Trump: Mens demokratene sier at karrierepolitikere er frelsere vender vi oss til troen på Gud for hjelp

Demokratene har forlengst avskrevet Gud som grunnlag for deres politiske plattform. Derfor ser vi deres ja til vold og lovløshet, deres ja til fosterdrap og i enkelte tilfeller ja til fosterdrap helt frem til fødsel. For Bidens folk er budskapet at redningen er å sette sin lit til karrierepolitikere eller svampen for frelse. Hos Donald Trump er budskapet et annet: “Faith in God is Salvation, not in career-politicians,” sa Trump som nå fosser frem til seier.

Bønn er sentralt for kristne som står sammen med president Trump

Facebook Comments

17 tanker om “Donald Trump: Mens demokratene sier at karrierepolitikere er frelsere vender vi oss til troen på Gud for hjelp

 1. Smiler av kristnes Trump-tilhengernes avvisning av løgner og hatretorikk.

  Istedenfor saklig tilbakevising av Trumps korrupsjon, usannheter, angrep på demokratiske frihetsidealer og en sunn velferdsstat og, gjentar Trump-folket avsporinger og falske påstander fra Store Oransje leder 😉 Den diktator-elskende Trump, angivelig som en bibeltro kristen og god patriark, byttet ut nestekjærlighet med nesten-kjærlighet og egenkjærlighet.

  Verdensøkonomien såvel som den amerikanske demografien er i endring. Det krever ekstra kløkt og lederegenskaper av presidenten og hans stab. Trump er imidlertid en konspirasjonsteoretiker som appellerer til det verste i sin velgerbase. Han er og blir en realitystjerne som nærer seg på å skape splid, og han gjør dessverre hva som helst for personlig vinning. Det kan man ikke komme utenom.

  Ja, ja.

  1
  2
 2. Når Trump vinner i november vil vi se et massivt raseri fra marxistene og fascistene i USA. I Norge vil de samme brunrøde fråde av raseri og spytte ut sitt hat og mørke.
  Siden litt for mange lar MSM bestemme hva de skal tro og mene vil skuffelsen bli stor når Trump vinner igjen.
  Trenden på de troverdige målingene er tydelig. Trump fosser frem til seier og demokratene vil gå på et nytt nederlag.
  Enhver oppegående amerikaner ønsker ikke anarkiet venstrekreftene skaper og siden folk vet hva de har, er det helt usannsynlig at de stemmer på en halvsenil tulling og super-radikal VP som vil ta over for den senile etter kort tid.
  Min “profeti” er at Trump vil vinne over Biden med nærmere 5 prosent.

  2
  1
 3. Trump nører opp under rasisme og splittelse. Volden skjer på hans vakt, og han er politisk ansvarlig for å gjøre noe nå.

  Hans tomprat om Gud er selvsagt spill for galleriet. Trump, som satte sin egen bok (den eneste han skal ha lest) foran bibelen, er ingen angrende synder, men ljuger gjerne for å lokke kristennasjonalistiske velgere. Greit nok. Det som virker, det virker.

  Trumps splitt og hersk-politikk og nedriving av demokratiske samfunnsordninger er bevisst politikk. Denne taktikken tjener kynisk sett ham personlig. I 2016 fikk Clinton tre millioner flere stemmer, men Trump vant fordi stemmetallet fordeles etter stater og regioner. Det utnytter selvsagt reality-show-presidenten i jakten på likes.

  Forstår at evangelikanere vender seg vekk fra sannhet og fornuft, men ikke hvordan de kan forsvare Trumps løgner: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Veracity_of_statements_by_Donald_Trump

  Vel, Bibelens evige guddom tillater slaveri, voldtekt og folkemord, og tilgir selvsagt løgn for dem som underkaster seg. Så det er ikke så rart.

  1
  5
  • Trump er det beste som kunne skje. En mann som ikke er en typisk A4 politiker som bryter sine løfter straks de er valgt.
   Donald Trump oppfylte endog Barack Obama og George Bush løfter da han flyttet ambassaden til Jerusalem og anerkjente Jerusalem som Israels hovedstad. Han har stått opp for det ufødte liv, han har stått opp for religionsfrihet og hentet hjem gisler som hadde råtnet i Tyrkia og Nord-Korea hadde Hillary eller “Killary” vunnet.
   Han har begynt å levere å¨muren, og i motsetning til norske myndigheter har han gjennom å dele ut en krisesjekk til alle under Corona-krisen vist vilje til å hjelpe folk flest.
   Erna har ikke sendt fem flate øre i Corona-krisehjelp til noen vanlige folk.
   Snarere har de utsatt å utbetale tillegget til pensjonister og uføre, og de som måtte få krisehjelp fra NAV, må nå begynne å betale tilbake det de fikk i forskudd.
   Når jeg forteller mine amerikanske venner om hvordan Norge håndterte Corona-krisen så forstår de at Trump faktisk har gjort en god jobb i forhold til Erna og co.
   Heldigvis for amerikanerne vil Trump få fire nye år, og dermed kan Guds folk glede seg over trosfrihet og en president som støtter Guds menighet. Alliansen mellom evangeliske kristne og president Trump er sterk, og støtten til Trump er økende blant kristne i Amerika.
   Det takker vi Gud for.
   Samtidig vet vi at Satan raser, og har reist opp en ny Akab og Jesabel i form av Joe Biden og Kamela Harris som vil bli beseiret.

   5
   1
  • Joe Biden og demokratene er de virkelige rasister her. Disse velger en farget kvinne, ikke for hennes kvalifikasjoner, men utelukkende på grunn av kjønn og hudfarge til det som kan være nasjonens viktigste stilling. Hvilke kvalifikasjoner har Harris egentlig, bortsett fra å ha solgt sin sjel til djevelen for makt?
   Utrolig at USA er kommet dit at man kvoterer inn fargede og et bestemt kjønn på denne måten. Skikkelig rasistisk.
   Trump er Guds utvalgte til dette embedet, og det hjelper lite at du skriker i raseri, TDS og hat mot Trump.
   Det blir bare patetisk å se hvordan dem som hater Bibelens Gud alltid spytter ut de samme MSM løgner.
   Ikke en av dem bruker tid på å grave skikkelig. Alt de gjør er å spytte ut det mørket de er hjernevasket til å mene….

   2
   1
  • Petra, jeg er ikke et barn som trenger informasjonen din 🙂 Jeg leser både de som skriver negativt og positivt om Trump. Du er kanskje(?) bare snill og vil informere meg, men jeg tror også at du kanskje ikke liker alt Trump nevner om Gud. Håper ihvertfall du liker Gud? Synes du i det hele tatt det er noe bra han står for? Hvor mange mannfolk reiser seg slik for de ufødte barna f.eks.? Vi har aldri hatt en president som er så pro-life og aldri har de andre vært mindre pro-life. Har du tenkt på det?

   Jeg var som deg. Tenkte som deg. Stolte ikke på Trump. Til din overaskelse kan jeg si at Trump klarte heller aldri overbevise meg om at det var ekte det han sa. Det var annen grunn til at jeg ble overbevist. Jeg har heller aldri drømt noe ang. Trump, men hva som skjedde vil jeg ikke dele. Mitt råd til deg er; ta det til Gud og gjør hva Gud viser deg.

   Noe jeg undrer på, hvis du hadde rett, hva er hensikten for Trump å være falsk i 4 år? For å vinne 4 nye år? Ærlig talt 🙂 Har du i det hele tatt lest og sett det han sier og gjør?

   3
   1
  • Hannah

   Jeg gjentar til ditt voksne intellekt: Trumps støtte til for eksempel hvite, kulturkonservative og autoritetstro pinsekristne gir ham nettopp nødvendig politisk støtte. Dette kan gi et kalkulert flertall etter amerikanske regler. Greit nok. Men bruken av løgner og ensidig og hatsk retorikk mot demokrati, etniske grupper, kvinner, utledninger, byråkratiske fellesskapsløsninger, demokratiske frihetsinstitusjoner osv., og ikke minst ekstreme kallenavn på politiske motstander, splitter samfunnet. Isolert sett tjener han nødvendige poeng, men konsekvensene for helheten Er svært negative.

   Men det skjønte du regner jeg med? Tilhengerne hans ofrer demokrati og frihet for alle for å vende tilbake til egne priviligier.

   1
   4
  • Hannah:

   En kompetetiv reality star vil bare vinne, uansett hvilke følger det får. Trumps motivasjon og politiske logikk er enkel. Samtlige medarbeidere er enige om at han er rågod i denne personlige kampen. Han trenger ikke ta kloke beslutninger, han trenger ikke ta hensyn til annet enn det som gir han seier.

   1
   1
  • Petra skrev: “Jeg gjentar til ditt voksne intellekt: Trumps støtte til for eksempel..”

   Og et barn hadde klart å svare på spørsmål i 1.avsnittet mitt.

  • Ja, jeg ser at Sovjet-sensuren slo til igjen.
   Det er mye vi ikke lenger blir tillatt å se av Storebror og det nye diktatur som er senket seg over de sosiale plattformene.
   Ytringsfrihet er ikke lenger tillatt i den vestlige verden.
   De politisk og religiøst korrekte sosiale plattformene bestemmer nå hva vi har lov og se og hva vi ikke har lov å se.
   Google, YouTube, Facebook og Twitter tillater ikke at denne doktoren får si hva han mener om Covid-19 pandemien.
   Heldigvis har alternative nyhetsformidlere begynt å peke på alternative sosiale plattformer som ennå ikke er overtatt av globalistenes nye Sovjet. Har lagt link til videoen med engelsk oversettelse.

   3
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *