Carter Conlon med aktuelt budskap: “A Prayer Meeting Outside Of Sodom”

Her avleverer David Wilkersons etterfølger i Times Square Church en viktig og dagsaktuell tale. Verd å lytte til

18 tanker om “Carter Conlon med aktuelt budskap: “A Prayer Meeting Outside Of Sodom”

 1. Jeg får håpe David Wilkersons etterfølger får en blidere skjebne enn han. Uansett er trøsten at han havner i himmelen, riktignok på den ytterste dag.
  Jeg leste nettopp at 106 milliarder mennesker har gjennom alle tider levd på jorden. Dersom flesteparten havner i helvete og brenner nå med en evig ild, så er det ca. 105 milliarder og 900 millioner mennesker som er i den tilstanden. Har du en slik Gud? Ikke jeg!
  Her blir Djevelen rene bagatellen i forhold til dette senariet. Er det da ikke på tide at noen advarer hverandre om å få barn? Inne på Sion Fevik foreksempel? http://www.evangeliekirken-arendal.no

  1
  5
  • Fantasiene dine skremmer vel ingen. I alle fall ikke gjenfødte kristne.

  • Dette blir for dumt Anders. Det er ingen som advarer noen mot å få barn. I en tid som denne må vi holde fast på hele Guds ord, og vi kan ikke velge bort de vers som taler om fortapelse og den evige pine.
   Bibelen er klinkende klar og det er ikke uten grunn at bibelen bruker sterke bilder og beskrivelse av fortapelsens realiteter.

  • Svar til Hannah og Søkelys.
   Jeg har skrevet ukentlig i ca. 10 år på verdidebatt i Vårt Land. Jeg har også hatt Evangeliekirken Arendal på nettet i snart 15 år. At jeg ikke er kjent, skylles nok at det er få som bryr seg om det skrevne ord, både i bibelen og på nettet.
   Når det gjelder fortapelsen, så har jeg den samme læren som adventistene.

  • Jo da. Det vet jeg. Men det blir tull å trekke inn dette: “Er det da ikke på tide at noen advarer hverandre om å få barn? Inne på Sion Fevik foreksempel?” Fullstendig meningsløst og jeg oppfordrer deg til faktisk å la Skriften fortolke Skriften.
   Adventistenes lære om fortapelsen er jeg kjent med og finner at den ikke samsvarer med Guds ord.

  • Jesus selv taler jo om evig fortapelse og pine. Med standpunktet til herr Myhren ; så drev Frelseren således med tullprat. Nei , det fins nok en evig fortapelse med pine – selv om Jehovas Vitner og andre mener det stikk motsatte.
   Vi mennesker skjønner lite av det hele – hvordan ting virkelig henger sammen – forstår bare stykkevis og delt. Personlig har jeg undret meg over følgende : Fins det ” graderinger ” i helvete ? Skal en skikkelig god person som alltid har gjort godt mot sin neste , men ikke var kristen , få nett samme lidelser i evigheten som Adolf Hitler – når Guds dom er avsagt ?

  • “Fullstendig meningsløst og jeg oppfordrer deg til faktisk å la Skriften fortolke Skriften.”
   Du vet Kjell. Hvis Hr. Myhren skal la Skriften fortolke Skriften, da taper han ansikt. Og DET kan han selvfølgelig ikke. Sannheten er for sterk kost for han. Han tåler ikke den sunne lære.

 2. Gjenfødte kristne er tydeligvis seg selv nok, mener du?
  Men hva da med dette, at Gud blir framstilt av de fleste kristne som den verste av de verste? Er det ikke snart på tide å rense litt opp i hva bibelen egentlig ønsker å fortelle oss?
  Jeg skjønner godt at mange faller utenfor troen, når milliardene får framstilt vår Far Jahve som en torturist! Og Han holder tydeligvis ikke bare en stund på med dette, men bruker hele evigheten! Og den har som kjent ingen ende!
  Ikke så rart at Jesus undrer seg, om Han ville finne troen på jorden når Han kom tilbake.

  1
  5
 3. Advare noen om å få barn?? (mye rart her) EVANGELIE(?)kirken Arendal?

  Aldri hørt om deg A.H.Myhren. Trykket på linken og ser du kaller deg “webpastor”. Hørte litt på talen der og spolte 70 %. Du snakker om helsestudio o.a, vi har hørt mye sånn fra “pastorer”…

  Du har ingen bibel der som jeg ser, og de gangene jeg så du tok på deg brillene leste du ingenting fra Bibelen på skjermen heller. Man kan ha en talerstol på YouTube for så mangt, men er man pastor så er Bibelen ikke bare på talerstolen, men blir også brukt.

  Kanskje blir Bibelen brukt i dine andre videoer. Kanskje t.o.m i alle sammen uten at jeg vet.

  Vil du ha et tips så lytt f.ex. på J.D.Farag. Og Carter Conlon her ovenfor.

 4. Hei Søkelys.
  Det sier seg selv, at dersom flesteparten ender i helvete med evig pine, da må da bibelen også sterkt advare menneskeheten om å få barn.Men det gjør ingen i bibelen, ikke Jesus heller. Tvertimot, så oppfordrer Gud Adam og Eva, etter syndefallet, at de bør få mange barn. Da kan ikke guddommen ha tenkt på, at livene til de fleste mennesker skal ebbe ut i et evig inferno av ild…
  Adventistene har mange tilhengere, og merk dere det, at færre og færre taler lenger om et evig helvete. Ikke så rart det, da helvetes-læren stammer fra norrøn tid.
  Jeg tror ikke Andersen i Søkelys hører mye snakk om denne læren på Sion Fevik heller.
  Som skrevet står, det er bare guddommen som har evig liv.
  Enig?

  1
  3
  • De fleste evangeliske kristne holder fast på hva Guds Ord sier om evig fortapelse. Adventismen er en lovisk avart i kristentroens randsone. Uansett hvor mange tilhengere den har.
   Få eller mange tilhengere, Guds ord ligger fast, og det hjelper fint lite å protestere Anders.
   Gud er Gud og du og jeg tilhører bare skapelsen -som Gud en gang skal dømme. De få til evig liv og mengden til evig fortapelse, evig pine, der det er gråt og tenners gnissel,

  • At adventismen skjeler til GT’s lovverk feller dem som falske “kristne”. Bibelen er krystallklar:

   “Den som vil holde ett av budene må holde dem ALLE.”

   Bibelen skiller ikke her mellom “seremonilover” og andre av lovene.Alle ættetavlene med det nødvendige presteskapet forsvant i år 70 evt. Tempelet er også ødelagt. Det er derfor ikke mulig å oppfylle loven i dag. Det er et djevelsk blindspor.

   Hele loven gjaldt helt frem til Jesus døde og oppfylte den slik at Jehovah Gud kunne oppheve den. Det betyr ikke at ikke mange sider ved den gamle loven ikke kan være nyttige også for kristne. Det er tro sammen med kristne gjerninger som frelser oss.

 5. Jeg var i ferd med å drukne, men din sønn kom forbi og klarte å reddet meg. Likevel viste jeg ingen takknemlighet, ønsket ikke å snakke om det og ville ikke ha noe med din sønn å gjøre tiltross for at han hadde reddet meg fra drukningsdøden. Er sikker på at da ville du som far ville bli ganske så harm på meg.

  Tenker da på Joh. 3, 36 «Den som tror på Sønnen har evig liv. Men den som IKKE VIL tro på Sønnen, skal ikke se livet, men Guds vrede blir over ham».

  Petter Dass skrev «Gud er Gud om alle folk var døde, Gud er Gud om alle land lå øde». Uansett hva vi tenker eller synes eller mener at Gud bør være, så hjelper det lite. Gud er den HAN ER.

  Peter sier «Ydmyk dere derfor under Guds veldige hånd». Vi burde kanskje derfor være litt ydmyke og overlate til Gud hvem som blir frelst og hvem som går fortapt og hva fortapelsen innebærer for den enkelte.

  NB! hva er egentlig Adventistenes lære om fortapelsen?

 6. A.H.Myhren skriver: “At jeg ikke er kjent, skylles nok at det er få som bryr seg om det skrevne ord, både i bibelen og på nettet.”

  Her må jeg opplyse deg om at vi IKKE er få, men millioner som bryr oss. Og akkurat derfor er vi på nettet og hører Guds Ord bli forkynt. Fra f.ex Australia, Hawai, Israel el. Sverre Meyer i Norge.

  Ta en titt på dette nedenfor her.

 7. Jeg er redd mange som kunne ha blitt kristne, tar avstand fra Gud og Bibelen, på grunn av falske, katolske læresetninger, som fortsatt gjennomsyrer mye av kristendommen. Martin Luther var radikal og tok avstand fra mye, kanskje kunne flere hatt mer av hans kritiske ånd til vedtatte dogmer.

  Jeg har selv vært en bibelleser i flere tiår, og er det en ting den boken viser oss, så er det at mennesket er dødelig, og er avhengig av en oppstandelse for å leve videre. Så enkelt er det, men likevel vanskelig å akseptere for mange.

  Johannes 5: 28,29 :”Undre dere ikke over dette! For den time kommer da alle de som er i gravene skal høre hans røst. Og de skal komme ut, – de som har gjort det gode, til livets oppstandelse, men de som har gjort det onde, til dommens oppstandelse.”

 8. Spørsmål:
  Et barn blir født ett eller annet sted i den tredje verden. Det vokser opp i fattigdom, blir missbrukt og utnyttet. Det lever et kort liv i kampen for å overleve dag for dag. Og så dør det uten noen gang å ha hørt om hverken nåde eller Jesus.

  Hvor i Bibelen står det at dette mennesket skal pines i helvete til evig tid?

  • ALLE mennesker som har levd og dødd i fordums tid vil få en oppstandelse til nytt liv i det tusenårige riket som innen overskuelig tid kommer fra Guds himler.

   På Jesu tid levde det bare ca. 250 millioner mennesker på jorden. Den første miliarden kom rundt 1930 – i vår tid. Jorden vil derfor under det tusenårige fredsriket fint ha plass til og kunne brødfø disse rundt 16 milliarder som totalt har eksistert på planeten Tellus.

   Det var bare noen av de selvrettferdige fariseerne Jesus dømte til EVIG UTSLETTELSE i Gehenna. Gehenna var søppelplassen nedenfor Jerusalems høyder og symboliserte derfor utslettelse – ikke pine.

   Kristenhetens “gud” er Satan Djevelen. Intet menneske på jorden, og følgelig ikke heller deres Skaper, ville dømme noen til evige pinsler. IKKE HØR PÅ SLIK SKAMMELIG SADISME.!

   Dette er løgnaktig og djevelsk ondakap.

   5
   2

Det er stengt for kommentarer.