Får ikke brenne koranen likevel. Høyreordfører trekker tillatelse til Sian møte -melder Fædrelandsvennen

Ludvig Nessa: Å SNAKKE SANT ER INGEN HATEFULL YTRING. Å KNUSE ONDSKAP ER INGEN HATEFULL HANDLING. NEI, DET ER Å VÆRE SANNHETEN TRO I KJÆRLIGHET, DET  Høyre ordfører Harald Furre i Kristiansand vil ikke ha noe Koranbrenning i Kristiansand og trekker tilbake tillatelsen gitt til SIAN (Stopp Islamiseringen av Norge) som hadde bebudet at de ville  brenne koranen i protest mot ekstrem islam og ekstrem vold og terror fra islamistiske grupper. Dermed må Arne Tumyr fra Stopp Islamiseringen Av Norge og prest Ludvig Nessa eventuelt avlyse koran-brenningen eller foreta en ulovlig demonstrasjon for å få gjennomført den bebudede markeringen. Harald Furre som representerer fiffen i Kristiansand er livende redd for at muslimer skal bli provosert -og har derfor valgt å sette foten ned for SIAN og deres søknad om en offentlig markering.

Harald Furre som var valgets store taper under årets kommunevalg har ingen problemer med å innskrenke ytringsfriheten i Kristiansand. Den samme ordfører har imidlertid null problemer med å tiljuble åpen sodomisme i form av gay pride og hyllelst til den 6 fargede regnbuen. Heller ikke arbeiderpartiets Skisland som har overtatt ordførerkjedet etter Harald Furre vil ha koranbrenning i Kristiansand. Dermed vil det mest sannsynlig ikke bli noen markering mot den stadig mer synlige islamiseringen av Norge, samtidig som ytringsfriheten lider ett nytt nederlag. Vi vet alle at ytrings og trosfriheten nå er på sotteseng i Norge, og det som er politisk og religiøst korrekt er i ferd med å senke sitt mørke over vår nasjon. Det er bare et tidsspørsmål før det vil bli slått hardt ned på forkynnelse mot homofile ekteskap og advarsler mot islam.

7 tanker om “Får ikke brenne koranen likevel. Høyreordfører trekker tillatelse til Sian møte -melder Fædrelandsvennen

 1. Raddis-teologen Ivar Flaten fra Drammen og omegn tros og livssynsforum, som nå fortoner seg som en multikulturens yppersteprest, mobiliserte til felles kamp mot SIAN sammen med Drammen Rød Ungdom og Drammen Sosialistisk Ungdom. Protestmarkeringen prøvde å overdøve SIAN med slagord og høylytte protester. http://politiskukorrekt.org/sogneprest-ivar-flaten…/

 2. Fullstendig idiotisk og helt bak mål å trakkasere andres religion ved å tråkke på
  Andre mennesker med slike handlinger det her er søkt om.
  Full støtte til Furre

 3. Jeg tror at liten «r» litt lenger ned på siden her har rett i sin vurdering, vi må vite og forstå at religionen islam er drevet av en ond demon. Altså en ond ånd som er høyt på rangstigen i den onde åndelige verden.

  Så den beste måten å bekjempe denne demonen på er å aktivt bruke Ef 6:10-18 og samtidig be for frelse for menneskene som sitter fast i denne religionen.
  For å hjelpe dem så må vi også bruke 2 Kor 3-5 som sier:

  For våre våpen er ikke fra mennesker, men de har sin kraft fra Gud og kan legge festninger i grus. Vi river ned tankebygninger 5 og alt stort og stolt som reiser seg mot kunnskapen om Gud, og vi tar hver tanke til fange under lydigheten mot Kristus.

  Da kan vi effektivt rive ned de festningsverkene de har i sitt indre, og samtidig lede dem til frelse. Hvis mange gjør dette så vil vi til sist vinne seier, men det er en lang og seig kamp.

  Det eneste som oppnås ved eventuelt brenne koranen, er å gjøre den onde sint og det vil smitte over på de menneskene som har underlagt seg denne ånden, og er fullstendig styrt av denne.

  Dette kan man bare gjøre hvis man er ledet av DHÅ, da er det en helt annen situasjon. Men bare å gjøre dette av ren menneskelige tanker og motiver er dødfødt. Det er ikke noe vits i å provosere bare for å provosere.

  Mvh RJ

  • Din ide blir daglig prøvd av kristne i Midtøsten. Resultatet er som oftest lange fengselsstraffer eller offentlig halshugging fordi Allah mener at jøder og kristne er vantro hunder som skal dø.

   Brenning av Koranen og andre avgudsskrifter som den sataniske bibel, odja bord, tarotkort osv er en kristen plikt.
   Disse er besmittet med åndsmakter og nettopp derfor praktiserte de nytestamentlige kristne brenning av okkulte bøker og gjenstander. Koranen hører hjemme på bålet, og kristne som forsøker din vei der islam har makten, sitter enten i fengsel, blir korsfestet eller halshugget.
   Beklager at din oppskrift ikke virker. Slike ting du beskriver har mest effekt blant kristne i møte sammenheng, der ikke det finnes motstand..

  • Du sier med andre ord at: Herren Den Allmektige Gud ikke rår med onde åndsmakter, og at Hans arm er for kort til å frelse.

   Dessuten er det ikke en kristen plikt å brenne koranen og lignende! Det er det de som ser sine synder og omvender seg som gjør det helt frivillig. Egentlig som et offer, og legger sine bøker for ondskap ned for Jesus kors.

   Mvh RJ

 4. Staten har byttet ut kristendommen med ekstrem liberalisme på denne ene siden og konservative islam på den andre, disse to yter punktene har fått lov beskyttelse mot krenking dvs at du skal vokte dine ord når du kritiserer homofili eller islam , mens kristendommen kan du krenke så mye du vil, eneste konsekvensen det sannsynligvis får er at du blir rost opp i skyene for å ta ett oppgjør med de kristne , som uansett er så vant med og bli spyttet på og skjelt ut, at de knapt nok gidder å løfte på øyelokket på grunn av krenkelse.

  Dette er ikke deres kamp men Guds kamp , dere skal bare stile dere opp og se på , hvordan Gud frelser dere !

  Islamistene og regnbue barna kommer til å fyke i totene på hverandre , for ingen av dem tåler å bli krenket på deres syn og livsførsel og den norske stat legger forholdene til rette for det.

  Brenn gjerne Koranen, Gud kommer til å brenne den uansett.

  • Sitat: “Islamistene og regnbue barna kommer til å fyke i totene på hverandre ”

   Snart vil nasjonene forby all offentlig religionsutøvelse. Dette blir globalistenes trekk for å kvitte seg med religion som hindrer deres globale verdensregjerings endelige gjennomføring.

   Først ble islam benyttet for å fjerne det viktigste hinderet – kristendommen. Men så trenger de dem ikke lenger.

Det er stengt for kommentarer.