Canadisk tenåring arrestert for å ha delt ut bibler etter et sammenstøt med trans-aktivister

Den kristne tenåringen, Josh Alexander, 16, ble arrestert og påsatt håndjern og deretter ført bort av politiet etter at han skal ha delt ut bibler etter at en voldelig krangel brøt ut mellom hans «Save Canada»-gruppe og transaktivistiske som demonstrerte mot den kristne gruppen Josh Alexander er i spissen  for. Josh Alexander har markert seg som en modig røst mot de krefter som nå har tatt over i Canada.

De transseksuelle LGBTQ aktivistene gikk til direkte angrep på Josh under det hele og canadisk politi gjorde som de bruker å gjøre. Nemlig pågripe kristne. Dette så vi tydelig under Corona nedstengningen da kristne pastorer ble arrestert og fengslet for å forkynne Guds ord i gudstjenester som var forbudt under nedstengningen. “Ifølge politiet i Calgary var synspunktene mine for “betennende” til å kunne uttrykkes i nærheten av Vest-Canada HS. I ettertid er noen av de transeksuelle som overfalt 16 åringen blitt siktet. Dette etter at videobevis avslører at det var de transseksuelle som stod for den voldelige biten. “Heldigvis ble noen av overfallsmennene mine siktet etter hendelsen. Jeg vil ikke gi etter for presset fra den våkne mobben eller den korrupte staten. Vi vil fortsette å spre sannheten i kjærlighet,” skriver Josh på Twitter. Må Herren velsigne og bevare den modige ungdommen som våger å være en Herrens stridsmann. I ettertid er det blitt klart at politiet arresterte feil person. Men det vi ser fra Canada burde få Guds folk til å våkne opp og skjønne tiden. Forfølgelsen av kristne er i ferd med å komme til forhendværende demokratiske land. Fra tidligere er vi kjent med hvordan pastor David Lynn ble arrestert fordi han forkynte Guds ord på gata i nærheten av LGBTQ aktivister.

21 tanker om “Canadisk tenåring arrestert for å ha delt ut bibler etter et sammenstøt med trans-aktivister

 1. Modig Herrens kriger. Flott å se at noen kjemper for sannheten.
  Han er tydeligvis blant de utvalgte unge som kjemper Herrens sak.
  Det er godt å se at det er liv i noen kristne.
  Herlig ungdom!
  De religiøse som samles her inne er mer opptatt av å klandre og kritisere eksempelvis Tore.
  Merkelige religiøse kranglefanter og sytere.

  7
  4
  • Og Siri er?

   Fortell gjerne ditt vitnesbyrd om Jesus her😊 Det hadde vært fint å høre👍

   Han gutten er ikke mer utvalgt enn andre. Men står mer på for Jesus enn andre. Tøft.

   Har jeg sagt noe til Tore som ikke er riktig?

   Hvis jeg selv skriver noe galt her og Tore eller andre reagerer, da må jeg lese nøye igjennom det de sier , om jeg har lyst eller ei, være villig til å gå i meg selv, sjekke NØYE hva GUD mener om saken -OG ydmyke meg hvis jeg tok feil.

   Men dette gjelder altså ikke for Tore??

   Hvis vi var i en menighet og ikke Søkelys, så vet man -ved hjelp av Bibelen, hvordan man gjør dette ang. synd og annet. Ikke sant? (Eller?) Men her inne er det enkelt, det er visst bare å la være å svare😊 Attpåtil så blir man kalt klok og vis som ikke «tar til motmæle» om «anklagelser». Snakker om å vri det til🙈.

   4
   6
  • Amen Siri. Du har så rett så rett. Denne gutten er utvalgt til Herrens strid for sannheten.
   Denne gutten slåss for rettferd og blir forfulgt av myndighetene slik Paulus også ble. Her hjemme er det få av hans kaliber.
   Gud utvelger den han vil. Alt som kreves er et lydig hjerte.
   De ekte kristne er Jesu Kristi slaver. De utfører sin oppgave og sitt kall i kampen mot denne verdens makter og myndigheter.
   De er ikledd Guds fulle rustning. De kjemper med ett mål for øyet. Sannheten. De kaster ikke bort tiden på å sutre og klage på andre kristne over små detaljer.
   De er levende opptatt av Herrens sak og radikale nok til å stå i frontlinjen.

   5
   2
  • Ingen god forklaring på HVORFOR det jeg skrev var galt gjermun?
   Fordi du ikke hadde noen.

   Du kaller deg evangelist?
   Og sier AMEN til folk som aldri kan fortelle hva Jesus betyr for dem?

   Amen til folk som har som sin oppgave å trykke folk her ned?

   Hvem er du?
   Aldri hørt om deg. Tror forresten jeg skum-leste noe om prepping og deg?🤔 Vi er ikke kalt til dette.

   Minner deg om at Gud bruker meg som ingenting er.

   Det du skriver visse steder…
   Jeg ønsker ikke mine ukristne venner/kjente innom der du taler.

   Du kaller alvorlige ting (sjekk Guds Ord selv) bagateller. Evangelist🙈??

   Ordet holder oss på sporet. En evangelist må også sjekke i Ordet nå visst.

   Informerer deg om at jeg har Guds fulle rustning på meg. Her inne trengs den.

   Og hvis du skal samme vei som meg så bli jeg kanskje naboen din ved bordet der oppe. Gleder meg til DET jeg😍😇😇

   Men gjør du?

   Jeg har vært i ordet og lært å elske, så intet problem med å se alle mennesker og elske dem. Det er kun Gud som er mirakelet i meg til å få det til. Noen ganger er det vanskelig, men ber jdg oppriktig om hjelp så svikter Han ALDRI.

   Ønsker deg alt godt og at du skal være i Hans vilje.

   Det var ekkelt å lese mellom linjene HVORDAN du forskjellsgjorde Siri og Hannah her.

   Første gang jeg har opplevd en evangelist (?) gjøre det….🤔 Jeg takler det svært bra.

   Men gjør DU??

   3
   6
  • Jeg har da ikke anklaget deg for noe Hannah.
   Er det Ånden som overbeviser om rettferdighet, synd og dom i deg?
   Jeg er opptatt av å rose, velsigne og be for denne ungdommen som kjemper for sannheten. Du kan jo ikke annet enn å kritisere.
   Du avkrever stadig svar og skriftlige vitnesbyrd fra folk.
   Hvorfor gjør du det? Livet er et vitnesbyrd.
   Holdninger er et vitnesbyrd.
   Eller forsvarer du LGBTQ agendaen og kritiserer Josh her fordi Gud har utvalgt ham til å være en kriger som kjemper for Guds sak og sannheten?
   Jeg er enig med Siri at denne kristelige sutringen blant enkelte er en uting. Kristus har ikke kalt og utvalgt noen til å sutre, men til å proklamere sannheten og Jesus som Herre.

   3
   5
  • Gjermund

   Ordsp 21,9 Bedre å bo i et hjørne på taket enn med trettekjær kvinne i felles hus.
   Ordsp 21,19 Bedre å bo i et øde land enn hos en arg og trettekjær kvinne.
   Ordsp 25,24 Bedre å bo i et hjørne på taket enn med trettekjær kvinne i felles hus.
   Ordsp 27,15 Et stadig takdrypp på en regndag og en trettekjær kvinne ligner hverandre.
   1 Kor 11,16 Men dersom nogen vil være trettekjær, da har ikke vi en sådan skikk, heller ikke Guds menigheter.

   2
   3
  • Ok Gjermund, så dette var ikke ment til meg? At «klage å sutre over små detaljer»? Da tok jeg feil? I såfall beklager jeg.

   Jeg reagerte fordi jeg trodde du mente meg. For om du mener du at ting jeg har tatt opp er bagateller og sutring, så er du på ville veier.

   Men hvor ser du at jeg kritiserer gutten? Må jo le…hva skjer? Du er nok ny her og kjenner meg tydeligvis ikke. Og dette er det rareste jeg har lest.

   Det virker som det var helt ok for deg, at Siri beskyldte meg for å kritisere Tore. I følge Guds Ord så synes du det er ok å spre slik vranglære som Tore?
   Hvis du lurer på hva, så får du lese deg opp. Har skrevet nok om det nå. Til ingen nytte.
   Vet ikke du heller, likt de andre her, at man skal ikke tie når det Tore sier er direkte i mot Guds Ord? Kanskje har du ikke fått med deg det jeg er inne på nå. Da beklager jeg. Men jeg velger å tro du vet siden du «er enig med Siri om denne sutringen» her inne.

   Men dette er ingen menighet, Tore vil ikke høre, intet eldsteråd her… Og slik kommer det til å fortsette er jeg redd. (Flere her mener Tore ER eldsterådet😉)

   Og husk at det er forskjell på å varsle om at noen vranglærer Guds Ord, og å sutre over ting😉 (Uansett om det var meg eller ANDRE som du mente sutret)

   1
   4
  • Hannah, jeg lurer på hvorfor andre som velger å la være og svare, skal tvinges til det. Hvis noen ikke ønsker å drive med ordkrig, må man respektere det. Har Tore kommentert direkte til deg nå, og må han svare fordi du mener det er riktig? Jeg forstår rett og slett ikke hvorfor noen er pliktig til å svare hvis man ikke ønsker det, og slett ikke om man ikke har skrevet direkte til og om personen. Dette kommentarfeltet er nå så forvirrende at det er irriterende, går det ikke an å respektere andres meninger? Ingen skal være tvunget eller manipulert til noe som helst. Er så lei av all denne kritikken mot alle. Er alle som kritiserer alle sikker på at det er rett, og hvem har rett? Nick hadde et langt innlegg til meg, og det er noen ting der jeg ikke er enig med, fordi jeg ser annerledes på det. Jeg orker ikke drive å forklare flere ting i lange setninger. F.eks det med Guds tempel, og at det står at Gud i aller deler ønsker at vi har det godt likesom vår sjel har det godt. Hele bibelen er skrevet for alle som er kommet til tro, og da mener vel Gud at Han ønsker vi i alle deler skal ha det godt og være ved god helse likesom vår sjel har det godt. Det har ingenting med at man skal tro man blir verken millionær eller skal få alle materielle goder servert grunnet bekjennelse. Jeg forstår ingenting av hele kommentarfeltet, det er så mye kritikk av enkeltpersoner om vranglære og andre ting. Har selv diskutert med JV, tidligere, det var ikke riktig å være hovmodig av meg ovenfor ham den gangen, selv om jeg ikke var enig, så det ba jeg om unnskyldning for. Jeg skal heller ikke være hovmodig ovenfor andre som verken gransker/Nick eller deg, men jeg trenger ikke være enig i alt dere heller kommer med. Kjenner inni meg at dette kommentarfeltet ikke er bra.

   2
   1
  • Nei, enig Betina, kommentarfeltet er ikke bra. Forstår deg veldig godt, at du skriver som du gjør til meg om dette. Fordi jeg kjenner deg litt, og vi tenker ikke likt. Skulle ønske du så litt mer hvordan jeg ser på dette.

   Jeg har mine meninger om det du også er opptatt med (angående vaksinen) MEN forstår deg, etter det du har delt, og vet at vi ser ikke likt på det.

   Slik som du opplever mine kommentarer ( mitt engasjement) slik opplever kanskje jeg også ditt. Har du tenkt på det?

   Jeg har ikke frykt, og har heller IKKE tenkt å få det, derfor må jeg dessverre hoppe over mange av dine kommentarer om det som opptar deg. (Ordet holder meg mer på sporet) Men jeg ser straks hva jeg KAN lese, og leser med glede, og setter umåtelig stor pris på deg. Har vært endel innom linker og det du har informert om, og forstår ditt engasjement og fortvilelse.

   Ikke glem at jeg kanskje OGSÅ har en fortvilelse da…Over annet her inne. Den sorgen jeg føler er jeg ikke istand til å føle, i meg selv. Så vet du det.

   Det er like råttent her inne som i flere menigheter. Og flere her inne gir 👍 for at det er helt ok.

   Se hvordan Nick og Gransker fremdeles blir behandlet innimellom. Jeg SKJEMMES. Og jeg har ikke ord.

   Det er jo svært ofte flere her skal ta meg for alt mulig feil (det tåler jeg veldig godt) mens de korrigerer ikke flere andre som skriver hårreisende ting.

   Det er jo godt synlig dette med å rotte seg sammen her😊 Det er ikke slik det skal være. MEN, jeg tror ikke på mye bedring.

   Kommentarfeltet var i lang tid ufyselig mye pga ufyselige ord om meg og andre. Dette BURDE og SKULLE vekk mente jeg. Nå er NOE av det borte. Takket være vi som sa i fra at det var galt. Men hvorfor vedkommende ikke er tilbake, og kommenterer høflig, etter å ha sagt unnskyld, forstår jeg ikke helt…Men sikkert best å l være…

   Det var utrolig lite støtte og hjelp til det, å hente fra flere her inne. Merkelig. Og nifst synes jeg -med flere. Fordi det vrengte seg i min Ånd, at folk lot det skje. Med giftige ord og kommentarer. Mens mange her inne synes det det var helt ok å skrive slikt om meg.
   Jeg bryr meg nå null om hele greia, det var en helt grei erfaring😊

   Jeg blir ofte fremstilt som en som ikke respekterer andres syn. Rart, synes jeg. Se hva de andre skriver sier jeg da😊 Jeg blir helt tydelig latterliggjort for mitt syn på bortrykkelsen f.eks. Det tåler jeg også svært godt😊 Jeg har en stor glede og trygghet i det emnet og er svært ivrig med å dele min
   glede over dette, og kan kanskje virke provoserende for de med annet syn. Men DET er ikke meningen.

   2
   1
  • Dette innlegget handler rett og slett om at folk må få mene og uttrykke sine erfaringer uten å få kritikk for hvordan andre ser og tolker ulike ting. Jeg gidder absolutt ikke drive å krangle om når opprykkelsen skjer, det er det bare Gud som vet. At du ikke leser mine kommentarer, er opp til deg, og ikke noe jeg forlanger verken fra deg eller andre. Når det gjelder det andre, så er det ikke så mye mer å skrive om enn det som allerede er kommet frem og det er ikke pent.
   Selvsagt lite gjennomtenkt av meg å dele det jeg har delt om både test og frykt som fulgte med i et sånt kommentarfelt som dette. Burde nok heller kommentert der folk med lignende opplevelser deler disse tankene. Åja, jeg er blitt latterliggjort for det jeg har delt, men jeg har vært ute en vinternatt før, så det er ikke det verste for meg. At jeg er så negativ, som du skrev en gang får så være, mange profeter i GT ville i dag også blitt betegnet som det, sikkert Jesus også der Han formidlet alt det tøffe å lese som Aril ikke takler. Det er fint at du kjenner på gleden i Herren, og gleder deg til å komme til himmelen. Når det gjelder den frykten, hadde jeg ikke den før jeg tok den testen, så sånn er det. Egentlig så kjenner ingen av dere meg her på Søkelys, annet enn det jeg har delt om covid (som jeg ikke er alene om), jeg er ikke bare det jeg kommenterer, men mye annet også.
   Så håper jeg virkelig at Søkelys går være nettopp det, det er Kjell som legger ut artiklene som det kommenteres på, og legger han ut om vaksiner, er det vel det de som skriver engasjerer seg i. Legger han ut andre artikler er det det som engasjerer der som burde kommenteres. Her glir vi alle ut, og det hele ender med alt annet enn artikkelen det handler om. Har satt pris på mange oppmuntringer fra deg, det skal du ha. Så håper jeg kommentarfeltet kan bli til velsignelse og ikke et kommentarfelt der kritikken hagler mot hverandre.

   1
   1
  • Det var ikke til deg Hannah.
   Det var ment generelt.
   Alle har noe å bringe i disse tider.
   Visdom, åpenbaring, advarsler osv osv.
   Kristne krangler og biter hverandre over små detaljer.
   Som saken med Josh viser så lever vi i en tid der det kjempes om ungdommens sjel.
   Vi trenger å stå sammen i krigen. Ikke krangle innenbyrdes om vi skulle se ulikt på ting

   2
   1
  • Har jeg virkelig skrevet at du er så negativ , da ber jeg deg i såfall tilgi meg. Jeg forstår det ikke. Og skulle ønske jeg fant det frem da, og så det…😢

   Jeg har feilet og lært her inne og sagt mang en gang unnskyld.

   Mulig jeg tar feil da men vet at jeg har brukt ord ca sånn som «fokus på det negative» og andre ting også. Men jeg har aldri noengang tenkt at DU er en negativ person selv om du skrev om lite oppløftende ting.

   Jeg har også sagt at jeg forstår HVORFOR du har skrevet og engasjert deg som du har gjort.

   Og ja, Betina, jeg vet du er mye mer enn kommentarene dine.

   Å vente med iver på Jesus og skrive om det jeg ser utifra Bibelen kaller jeg ikke krangling. For de som ikke er så interessert forstår jeg at det kan bli vél mye. Den lange kommentaren om 7-tallet kom fordi noen skrev om det før meg. Elsker emnet og synes ikke du skal kalle det mer krangling enn hva du tar opp.

   Jeg ser mine feil, bl.a. skrive altfor langt, ta frekt plassen der Kjell vil at vi skal kommentere det det egentlig gjelder osv. Har bedt ham om unnskyldning og dessverre ikke blitt så mye bedre.

  • Det var til Betina.

   Ser nå Gjermunds kommentar.
   Ok, helt greit det👍

   Men kan ikke stå sammen med alle kristne. Noen skal man bare si farvel til, fordi de river deg bare ned, og aldri kommer med positivt mot en. Var Søkelys en menighet, så hadde jeg holdt meg langt unna flere. Og advart mine kjære sterkt om dem.

   Ser at det stadig brukes ord som «bagateller». Det jeg har tatt opp, som har bedrøvet meg sterkt, er ikke bagateller.

   Nei, vi kommer ikke ALLE til å være ETT i denne siste tid. Men noen av kommer til å være det👍 Og det kommer ingen STOR vekkelse og enhet.

   Slik er det. Og slik skulle det bli.

   Om jeg ikke er ett med flere her inne, så skriver jeg allikevel ikke de stygge ordene de sier om meg. Jeg blir fort glad i alle folk selv om de ikke liker meg.

  • Det er nok riktig at det du skriver at det var (negativt) i kommentarene mine. Husker ikke hvordan du skrev det for jeg har ikke komme taren foran meg. Håper du kan tilgi meg for at ordlyden ikke ble helt korrekt, men tok det etter husk om ordet, siden jeg ikke har kommentaren foran meg. Kommentaren din om det med Moses og 7 tallet så jeg kjapt over, det var en ganske interresant, så den skal jeg lese grundigere, den var til ettertanke så om den var lang er det interresant å se dette tallet gikk igjen, så takk for den Hannah.

  • Hannah jeg har ikke kommentert kommentaren din om 7 tallet og at den var lang, isåfall må det være gjort i søvne. Jeg skrev at Nick sendte en lang kommentar der jeg ikke orket å gå inn og forklare at jeg ser de to tingene annerledes enn han. Nå må du være korrekt når du skal kritisere meg for lange kommentarer. Du kan ta siste ordet så er vi ferdig med det. Det blir alltid et men etter kommentarene dine, først noe positivt men så kommer det et «men» «eller hva med deg», og det orker ikke jeg å forholde meg til. Ellers er det greit å skrive ferdig det man ikke liker, istedenfor å komme med dette men,et etterpå.

  • Selvfølgelig er du tilgitt😊
   Det er ikke lett for deg å huske om jeg sa det på den ene eller den andre måten. Fremdeles er jeg redd for hvordan jeg har skrevet det… 🤔😢

   Og uansett har det ikke vært oppløftende for deg med min kommentar -og at jeg helt sikkert skulle ordlagt meg annerledes. Så tilgi meg Betina. Og takk for fin mld.

   De 7 tallene er jo som kjent bare en brøkdel av alt med 7 i Bibelen. Det bare ramlet ut av meg alt sammen😊🙈 Jeg leter og studerer og er litt vél opphengt i tall kanskje🤔 Finner mye rart…Og videre, resten om Noah utover i kapittelene, er like spennende👍 Mye med datoer og tall som ikke er tilfeldig mener jeg. Vi vil få se -tror jeg da😊 (Oppi himmelen hvertfall)
   Takk for fin tilbakemld du.

  • Takk for at jeg er tilgitt. Jeg velger nå å ta en lang pause fra å kommentere på Søkelys. Alt godt til alle uansett syn på det ene eller det andre.

  • Ser ikke den nye kommentaren din før nå, etter at jeg har svart.

   Og nå krysses kanskje flere kommentarer…

   Du har misforstått, og jeg ser det selv nå hvordan det kan misforstås.

   Jeg har ikke trodd at du klager på mine lange kommentarer😊 Jeg nevnte det fordi jeg SELV synes MINE kommentarer ofte er altfor lange🙈

   Jeg har ikke beskyldt deg for lange kommentarer😊 Synes du skriver bra jeg. Jeg nevnte noe om emner du og jeg tar opp tar opp på søkelys… Mulig det var det du misforstod? Jeg skrev til deg at «Elsker emnet og synes ikke du skal kalle det mer krangling enn hva du tar opp». ( og ser det nå at du mente ikke noe galt om kommentaren min om 7-tallet)
   Dette bli litt innviklet, og vet ikke om jeg tok alt riktig…🙈 uansett så mente jeg ikke noe vondt.

   (Om jeg er opptatt av vranglære og du vaksine, så får folk bare mene at det ene er mer krangling enn det andre. Det er helt ok. Men ikke enig.)

   Kanskje ble noe av dette feil nå..(?) ble sliten😊

   Og det med «men»-et er jeg litt obs på. Ting er ikke enkelt å få skrevet synes jeg. Kanskje ER det gode grunner for et «men» noen ganger(?)
   Må innrømme jeg tok ikke den helt…
   Har du rett så har du rett, og jeg tenker hvertfall på det nå…

   Kanskje blir det også litt avstengt der oppe i hodet mitt nå🤔…(?) når jeg vet jeg har «krøpet til korset» ørten ganger her, mens flere andre her trenger tydeligvis aldri det….(selv om DET har jo ikke noe med meg å gjøre. Det får være mellom dem og Gud)

   Tror vi avslutter der. Ble kanskje MER misforståelser nå. Håper ikke det😊
   Har ment godt.

  • Der ser jeg kommentaren din.
   Takk, i like måte😊
   Og nei, du må ikke forsvinne. Du er en viktig stemme.🤔
   (Ble avbrutt forrige kommentar midt i tastingen)
   Hadde selv tenkt å forsvinne.
   (Men det er en grunn som holder meg igjen)

   (OG OM det skulle være av interesse, så nevner jeg bare Richards blogg. Bibelogtro ang bortrykkelse , endetid m.m. Og boken snart kommer Jesus av Svein Magne Pedersen. Rikelig med bibelvers, selv om det hjelper ikke alltid før vi leser hele kapittler og andre steder i Bibelen. Skrift forklarer skrift, men fet vet du😊)

  • Ser at Ellen Irene Bøes kommentar til Gjermund øverst var fint eksempel på hvordan han bruker Bibelen… Slå i hodet på folk.

   Ellen, var ordene til Gjermund? Er Gjermund en kvinne?

   Du har gjort deg flid med oppgaven Ellen… Ikke mindre enn 5 vers. Men synd for deg at jeg avslører deg og hjertet ditt. Versene er fine og svært viktige for alle de…

   Dette – og mye annet, synes «kristne» er helt ok her inne.

   Da vil jeg heller være den som blir kalt ting. Være en som står opp for sannheten om hvordan livet med Jesus bør være for oss alle.

   Noen av oss går i lære og vokser for hver dag mens andre her viser intet tegn på å ha rikket seg de siste 7 år. Og der tror jeg de vil forbli dessverre. Har bedt mye for dem, men kommer kanskje ikke til å prioritere dem så mye lenger. De HAR hørt og vet. Andre har hverken hørt hva Jesus har gjort for dem -eller har folk som ber for dem.

   Mange her inne har sterke meninger om meg. Alt jeg skriver er galt. Det er fritt frem nå her for deg som er så tøff og trykker tommel ned -å skrive si HVA var galt med den kommentaren du leser nå😉Denne. Ikke andre kommentarer.

Det er stengt for kommentarer.