Canadisk politi stenger av Grace Life Church menighetens bygning med stålkjettinger for å hindre menigheten fra å ha gudstjenester

Når religionsfriheten tas bort og kristenheten er i dyp søvn, trer trengselstiden inn og få har øyne til å se. Canadiske myndigheter er sykelig opptatt av å stenge ned kirker og kristen virksomhet. Corona ser ut til å trumfe både religionsfriheten, forsamlingsfriheten og Guds folks rett til å komme sammen i Jesu navn for å tilbe Gud.

Facebook Comments

4 tanker om “Canadisk politi stenger av Grace Life Church menighetens bygning med stålkjettinger for å hindre menigheten fra å ha gudstjenester

 1. Vi skjønner, Corona, Covid-19, smittevern trumfer både Jesus og Gud i sosialistenes virkelighetsbilde. Det ser faktisk ut som om Corona og Covid-19 også trumfer Jesus og Guds ord også blant kristenhetens slumrende pastorer.
  For å være helt ærlig. Jeg har null respekt og tillit til kristne forsamlinger, pastorer og predikanter som så lett lar seg stenge ned.
  Det er liksom null glød og ånd i kristenfolket i Norge. Det er frykten som rår og myndighetene har tatt Kristi plass som kirkens hode.
  Så lenge kristne tar ordre fra Cesar og ikke fra Herren, er Guds velsignelse og vekkelse like langt borte som øst er fra vest.
  Corona-pandemien har ikke ført til vekkelse som noen har bedt om. Vi ser i stedet et forherdet folk som jubler over materialisme og fest og fyll.
  Det er ingen lengsel etter Guds hjelp, det er ingen nød etter Gud. Jeg tror mange har sett at kirken er fullstendig død og totalt overgitt til politiske myndigheter.
  Vi ber for de i Jesu Kristi kirke som tar kampen opp og våger å trosse diktatur og tyranni. Kristus er menighetens hode, ikke Cesar eller Baal som deler av kristenheten dyrker.

  • Er 100 prosent enig Steffen. Folk i Norge, inkludert mesteparten av kristenheten ser ut til å ha mer frykt for Corona enn det de har for Guds ord. Jeg blir helt redd når jeg ser hvordan enkelte forvrenger Guds dyrbare ord dithen at vi skal lyde myndighetene selv når de nekter oss å holde gudtjeneste og møter.
   Men det finnes en liten hjord av Guds barn i Norge som lar Jesu navn og Gudsfrykt styre våre liv og valg.
   Derfor kom vi sammen hver eneste kveld i påsken og Herren velsignet oss stort. Tre ungdommer ble begravet med Kristus i dåpen i løpet av påsken. I utgangspunktet skulle vi bare døpe en på møtet langfredag, men ytterligere to meldte seg til dåp, slik at vi måtte flytte møtet til den andre familien også på søndag.
   Det var en fantastisk påskehøytid og tilsammen var det 50 mennesker som var innom et eller flere av møtene. Jeg tror denne form for undergrunnskirke er fremtiden. Vi er i de siste tider, Jesus kommer snart tilbake og vi registrerer at myndighetene og den falske kirke /sjøgen blir mer og mer fiendtlige til menighetene.
   Selv om vi ser ulikt på enkelte spørsmål, er vi likevel brødre i Herren Jesus Kristus Steffen.
   Herren velsigne deg og ditt hus!

 2. For meg må for all del stenge alle kirker. Folket sover likevel. Det luftes i avisen Dagen.no om kirker skal innføre vaksinepass og passerseddel i tråd med fascismen fra myndigheter. For meg må de for all del innføre fascistisk passerseddel slik Hitler drev med under krigen, men kirkene kan de ha for seg selv. Kommer ikke til å sette en fot innenfor der viss det blir slik. Det neste er vel at du trenger vaksinepass og passerseddel for å komme inn i himmelriket. Den etablerte materielle kirken på jorden er død, men lever kun i hjertene til mennesker, de som har tatt imot frelsen.

  • Det som nå mangler er at pålegger alle dem som ikke vil ta vaksinene ei gul stjerne å feste på jakken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.