Canadian Prepper: Vår vei mot den tredje verdenskrig -hva rører seg rundtforbi i verden

Bibel-boka snakker om apokalypsens fire ryttere som skal ri ut på verdensarenaen i de siste tider. De tre første ryttere er ikke gitt noe navn, mens den fjerde og siste rytteren blir navngitt i teksten slik: Hans navn er døden og dødsriket fulgte med ham. De fire ryttere rir også på fire forskjellige hester, apokalypsens hester og fra dem kan vi høre kraftige drønn av hovslag, i hvert fall dersom du har ørene åpne.

De fire ryttere representerer ulike fenomen som skal ramme jorden under apokalypsen. Vi har en hvit hest, en rød hest, en sort hest og tilsist en gulblek/gulgrønn hest hvis rytter er identifisert med navnet Døden. Fargene på hestene representerer visse fenomen som skal oppstå under apokalypsen som epidemier, krig, hunger, pest, økende fattigdom og tilsist massedød. Når vi ser på verdenssituasjonen i dag med pågående krig, krigsforberedelser og rykter om krig, bør man kunne sense at vi hører drønn av hovslag, fra krigens rytter. Jesus omtalte fenomenet som “krig og rykter om krig.” Luk 21,8-11  sier :”Og han sa: Se til at dere ikke føres vill! for mange skal komme i mitt navn og si: “Ego eimi” (Jeg er) (det er meg)  og: Tiden er nær. Gå ikke efter dem!  Og når dere får høre om krig og oprør, da la eder ikke skremme! for dette må først skje, men enden kommer ikke med det samme.  Da sa han til dem: Folk skal reise sig mot folk og rike mot rike,  og store jordskjelv skal det være og hunger og sott både her og der, og det skal skje forferdelige ting og store tegn fra himmelen.”

Vi ser nå bølger av krig og opprør, jordskjelv, pest, hunger osv og det som skjer ser ut til å passe som hånd i hanske med nyhetsoppdateringen om verdenssituasjonen slik den blir delt av prepper Nate Polson. De fleste her i Norge syntes ikke å være i stand til å ta til seg de grelle nyheter slik de egentlig er

3 tanker om “Canadian Prepper: Vår vei mot den tredje verdenskrig -hva rører seg rundtforbi i verden

 1. Norge er blitt et intellektuelt land, med mange intellektuelle mennesker. Siden jeg har vært en ivrig kryssordløser i min tid, er synonymer et interresant fenomen og ikke minst hvordan de brukes. Det er ikke noe nytt at mennesker ikke liker å forholde seg til ubehagelige hendelser som ikke skjer rett utenfor egen dør, det betyr heller ikke at Norge som har vært en fredsnasjon, ikke kommer til å bli rammet av hendelser som etterkrigsgenerasjonen bare har hørt om «langt» borte. Når det er sagt, hjelper det selvsagt ikke bekymre seg for morgendagen, selv om det er lurt å forberede seg med det som er innenfor rimelighetens grenser for hver enkelt person.

 2. Vi er i den første halvdelen av trengsel tiden, andre halvdelen kommer etter 3 verdens krig , når rytteren på den sorte hest og rytteren på den gul bleke hest rir verden, rytteren på den gulbleke hest skal kun ri de europeiske kontinentet.
  De 4 apokalypse rytterenen er bilde på trengsel tiden og hvordan den bare blir vere .
  Rytteren på den hvite hest var/er covid og covid vaksinen, det er helt umulig at den er noe annet som ikke er kommet .
  Opprykelsen tror jeg skjer rett før 3 verdens krig er brutt ut for fult og rett før Babylons/USA fall , da Gud befaler sitt folk ( les de kristne) til å komme ut av Babylon/USA.
  Rune Lye

  • Trist du ikke har brukt tiden din bedre Lye. 6 -7 påstander her og ikke ETT eneste bibelvers. Det er bare trist synes jeg.
   Hvordan kommer du på alt??

   Utenom Bibelen (som du med dette påstår støtter deg) hvem støtter du deg på? Pastor, undervisning, talere? Har du et par navn? Jeg har villig delt ut navn og anbefalinger til deg. Du er jo ikke akkurat eldre mann da, som har studert dette… Sjelden viser du til Guds Ord.

   EN ting er meg og deg enige om. Guds barn skal reddes ut FØRST.

Det er stengt for kommentarer.