Canada: Uvaksinerte polititjenestemenn suspendert uten lønn fordi de ikke vil ta vaksinen

Dersom en politimann er under etterforskning for drap eller annen kriminalitet, blir han suspendert med lønn. Polititjenestemenn og ansatte i politiet i Toronto som nekter å la seg vaksinere blir nå suspendert uten lønn, og det å være uvaksinert politimann gir dårligere rettigheter enn dersom en politimann begår en alvorlig straffbar handling. Covid-tyranniet har senket seg over Canada og ser ut til å forbli. Vaksinen er vist en del av politiuniformen

Politifolk demonstrerer fordi de på grunn av sin vaksinestatus blir nektet å arbeide og blir suspendert uten lønn. I Canada har Covid-19 tyranniet fullstendig senket seg og dyrets system er uhyre effektivt. Protester mot uretten virker nyttløs. Rebel News rapporterer fra en demonstrasjon der suspenderte politifolk reagerer på å bli suspendert uten lønn. Dette mens politimenn som begår alvorlige handlinger som å drepe noen i tjeneste blir suspendert med full lønn. Å ikke ta vaksinen er vist den største forbrytelse man kan begå

 

Facebook Comments

4 tanker om “Canada: Uvaksinerte polititjenestemenn suspendert uten lønn fordi de ikke vil ta vaksinen

 1. Hmm… . Det begåsveldig mye urett rundt i verden. Hvorfor bare skrive om det som har med vaksinering å gjøre? Hva med alle de som blir forfulgt for sin tros skyld! Eller alle de som blir fengslet uten lov og dom?

  Vi lever i et land hvor synd og umoral tar helt overhånd. Det er dette som fører folk i fortapelsen. Men pytt hva gjør vel det? Her er det kun vaksinepolitikk det skal handle om! Ferdig snakka.

  6
  3
  • Som andre har påpekt her på Søkelys, har vi kommet til et skille på grunn av korona-vaksinen. Det vil bare bli mer og mer tydelig. Kristenheten er splittet i to. De to største kristenlederne i landet; Jan Hanvold og Svein Magne Pedersen, står for ulike syn. Hvem velger du å lytte til? Hanvold sier: Ta sprøyta! Ta den og stol 100% på myndighetene.
   Pedersen sier: Ikke ta sprøyta! Vær kritisk til innholdet i sprøyta, se på bivirkninger, ikke legg deg under tvang og press.
   Vel?!

  • Det er et skille i kristenheten.
   Noen stoler på myndighetene som har endret sine budskap og justert sannheten underveis.
   Andre setter sin lit til Jesus og stoler på Guds løfter.
   Coronaen har i hvert fall vist hvem av kristenlederne som har “troen i munnen” og hvem som har troen i hjertet.
   Jeg er ikke sjokkert over at Hanvold endte som vaksinetilhenger, men jeg er overrasket over hvor fort han kastet all sin trosundervisning på søppelhaugen.
   Alle helbredelsene, alle proklamasjoner om tro, positiv bekjennelse og løfter til dem som gav ham penger, veide ikke så tungt når han selv følte seg truet.
   Hanvold viser gjennom å stole på Pfizer at hele hans forkynnelse av troens ord har vært et sandslott han selv ikke tror på.
   Det er nok ikke så altfor lenge før Hanvold omfavner regnbuen og den agenda.

 2. Ja, ctc det begås mye urett i verden , men tydeligvis er du mer opptatt av å klandre Søkelys for å gjøre rett en opptatt av den uretten i verden du selv påpeker.

  2
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *