“Det var den pandemien” og helseministeren varsler omfattende tiltak som vil påvirke hverdagen til de fleste”

Bare seks måneder etter at FHI topp Preben Aavitsland stolt på Twitter slo fast at pandemien var over for Norges del og “Det var den pandemien” varsler helseministeren nye tiltak for å få ned smitten. “Tiltakene vil påvirke hverdagen til de fleste av oss. Helseministeren har hatt et møte med ordførere og statsforvaltere over hele landet mandag. Smittetallene i Norge er rekordhøye, og stadig flere blir smittet av omikronvarianten. Helseminister Kjerkol (Ap) har tidligere sagt at hun er bekymret for utviklingen, og ville tidligere mandag ikke utelukke strengere tiltak i løpet av uken.

Mange trodde i sommer at pandemien var over at tiltak mot Corona var i ferd med å bli borte for godt. Nå ser vi igjen at land etter land innfører lockdown i ulike former og også i Norge må vi forberede oss på nye Corona-tiltak. Denne gang er det Delta og Omicron som ser ut til å medføre at nordmenn igjen må leve med tiltak som påvirker livene. Hva slags tiltak regjeringen bestemmer seg for å innføre finner vi først ut av i morgen. Om regjeringen vil følge den internasjonale trenden med å stenge ned uvaksinerte og la fullvaksinerte fortsatt gå løs i gatene å spre smitte gjenstår å se. I de siste ukene har det vært økende smitte over hele Norge og på tross av at mange har tatt vaksiner og boostere, er det nå flere som dør av smitten enn i 2020.

Facebook Comments

5 tanker om ““Det var den pandemien” og helseministeren varsler omfattende tiltak som vil påvirke hverdagen til de fleste”

 1. Ikke overraskende i det hele tatt Dette er helt etter planen i fase fem. Det blir langt værre når vi går inn i fase seks av denne planlagte “pandemien”.
  Noen lever ennå i den villfarelse at ting vil bli normalt igjen.
  Det vil ikke skje.
  Dyrets merke, tvang, tyranni, tiltak, smitte, maktmisbruk vil bli den nye normalen.
  Det livet du kanskje husker fra 2019 er historie. Ting vil aldri bli normale igjen.
  Det vil bli gløtt av lys før de stenger til igjen.
  Folk skal knuges helt i kne så de lydig tar merket og blir endel av dyrets rike og dyrets system.

  2
  2
  • I våre opplyste moderne tider må det vel finnes bedre betegnelser enn “dyret” og “dyrets merke”. For “vanlige” folk høres dette helt meningsløst og crazy. Det er ikke noe dyr som skal komme og styre verden.
   Enig – verden går ikke tilbake til det den var før koronaen kom. Det blir spennende og ikke minst kaotiske tider forut. Ingen er nok forberedt på hva som egentlig vil komme. Ikke den mest bibelbeleste engang. Når kristenledere begynner å bli grepet av angst allerede nå, er jeg bekymret for kristenheten.

   1
   2
  • Jeg hadde et spørsmål til Otis, på denne kommentaren:

   “02/12/2021, kl. 18:04 sa Otis:

   “Om man er fullvaksinert og får korona blir man ikke så syk som man ellers ville blitt.”
   Det er allmenn “sannhet” nå.”

   Mitt enkle spørsmål til Otis var:

   “04/12/2021, kl. 05:59 sa Birgir Hermansen:

   Hva er så DIN sannhet, Otis???”

 2. Preben Aavitsland hadde helt rett og har fortsatt rett. Pandemien var og er over. Nå er det kun en politisk pandemi. Smitten er forkjølelse og influensa. Det døde langt flere av influensa enn covid-19 før 2020. Omicron er en forkjølelse. Men når målet til myndighetene er noe helt annet enn helse og hindring av smitte, så vil dette pågå i årevis til målet er oppnådd. Det er å skape et internasjonalt overvåkningsregime, der alle mennesker skal være merket med digital ID, som gjør at myndigheter vil vite hvor du er 24/7-365 over hele kloden. Dyrets system skal tilrettelegges.

  2
  2
 3. Dette fremstår som en politisk blogg med to hakk i plata. Alt handler om en bussjåfør og covid19-vaksine.

  Jeg vil påstå at siden enten genererer håpeløshet eller avvisning fordi den evangeliske dimmensjonen er fullstendig fraværende.

  5
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *