California i flammer -Profeter hevder Gud er rasende på California på grunn av synd og ugudelighet

Liberale California høster nå fruktene av sin synd mot Gud (Foto You Tube)

“Guds vrede og ild tukter nå California med de omfattende skogbrannene som sprer seg med rekordfart. 200 000 mennesker er blitt beordret til å evakuere og mer enn 6000 brannmenn kjemper nå mot de intense flammene som sprer seg med rekordfart.  Skogbrannene strekker seg fra Los Angeles til San Diego og så mye som 647 kvadratkilometer med landområder sør i delstaten blitt svidd av som følge av brannene som startet tidligere denne uken. I følge NRK har nå California blitt erklært som katastrofe-område etter at langvarig tørke har gjort terrenget knusktørt. “Det vi nå ser skje er Guds tuktende vrede over California som tross omfattende tukt i form av tørke, flom og nå brann, -har valgt å trosse Gud og hans ord,” sier profeten Ken Dewey

Gud er rasende over Californias mange synder, og derfor tukter han dem som bor der med tørke, skogbranner og trusselen fra et potensielt ødeleggende jordskjelv, sier profet og pastor Murthlene A. Sampson-

Innbyggerne i California gav sin støtte til Barack Obama i 2008 og 2012. Befolkningen i California fortsatte på sin onde vei under valget i 2016 og i flokk og følge gav de sin stemme til “Crooked Hillary” og høster nå tørke og ild.

Gud tukter nå California med ild og ødeleggelser fordi California tross mange advarsler har valgt å vende Gud ryggen. Under presidentvalget i 2016 demonstrerte befolkningen sin tydelige forakt for Gud gjennom å gi sin støtte til kandidaten som kom til å tape valget. California har en lang tradisjon i å stemme demokratisk, og enhver som kan sense litt av den profetiske ånd, har forlengst merket at Gud har lagt sin vernende hånd over Donald Trump. Nettopp derfor raser de liberale mot presidenten og gjør alt for å skape med mulig problemer for den amerikanske presidenten. “Imidlertid er den profetiske virkelighet slik at Donald Trump er utvalgt av Gud til å være USAs president,” sier Mark Taylor, en tidligere brannmann -som ble kjent for sin bemerkelsesverdige profeti om at Donald Trump ville vinne valget. “Velgerne i California har gjennom sin stemme til Hillary Clinton demonstrert at de ikke er på linje med det Gud gjør i tiden, -og derfor fortsetter Gud å tukte California ved hjelp av tørke og brann,” sier den kvinnelige profeten,  Pastor Murthlene A. Sampson, som også legger til at hun har fått en profeti som angår Joel Osteen. I følge Sampson’s ord vil en katastrofal skandale ramme pastor Joel Osteen, en skandale som vil ødelegge hans virksomhet, etter at en mannlig medarbeider vil snakke ut om Joel Osteens virksomhet. Også Jim Bakker vil på ny bli dradd inn i en skandale som vil bety katastrofe for hans virksomhet, sier Murthlene A. Sampson. Også “profet” Brian Carn vil igjen få offentlig oppmerksomhet da han i følge Sampson’s profeti vil bli beskyldt for å ha gjort to unge kvinner gravide. Han vil nekte, men DNA test vil vise at han er barnefaren,” sier Sampson i sin profeti. (Saken fortsetter etter filmklippet om brannen i California)

https://www.youtube.com/watch?v=b2vg8lWaI-Q

Lar seg ikke tukte

California og dem som bor der er gjenstridige mot Gud og høster nå konsekvensen av sin ulydighet i form av de voldsomme og omfattende skogbranner. Som kjent har Gud flere ganger og gjennom forskjellige røster, advart California om et kommende jordskjelv. Blant dem som har advart California er Rick Joyner i Morning Star Minestries som har oppfordret kristne til å rømme California før “the big one” kommer. I 2012 ble California rammet av en historisk tørke som ser ut til å vedvare, og i 2016 slo flere røster fast at tørken var av  bibelske proporsjoner og tørken i California har vart lengre enn den tørke Israel opplevde på profeten Elias tid. Selv om det har vært og er svært tørt i California kunne vi i mai 2015 fortelle at Texas formelig drukner i flomvann etter det som mange omtaler som den verste flommen i området i manns minne.” Det som skjedde da ble av flere definert som Guds dom, etter at velgere i California to ganger hadde gitt sin stemme til Barack Obama, hvis agenda var å trekke Amerika dypere ned i synd og mørke. “Etter at amerikanske velgere to ganger gav sin stemme til en antikristelig og muslimsk president får vi nå en dobbeldose av Guds vrede,” sa Maurice Sklar i 2015. Under fjorårets valg stemte California primært på Donald Trumps motstander, Hillary Clinton -og om kanskje dette vil komme til å bety en trippeldose denne gang,” -gjenstår nå og se. En ting er sikkert. Ilden brenner i California og dette er noe av temaet i den siste videoen fra Jason A

I videoen under kan du følge med på en livesending om brannen

https://www.youtube.com/watch?v=YVGhy9IQ8Lw

11 tanker om “California i flammer -Profeter hevder Gud er rasende på California på grunn av synd og ugudelighet

 1. Det tør være åpenbart for enhver at det liberale vesten har sunket ned i en syndpøl som man må tilbake til det forrige verdensriket – romerriket – for å finne maken til.

  Materialismen har fullstendig tatt overtaket på store deler av den vestlige populasjonen. Materialisme krever alltid – som narkomani – stadig større og tettere påfyll av stimuli. Dette konverterer vår verden om til et tidsinnstilt pyramidespill.

  De 7 bibelske verdensrikene oppsummeres i Daniels profeti. Egypt, Assyria, Babylon, Medo-Persia, Grekenland, Romerriket og Anglo-Amerika.

  Bibelen forteller imidlertid at det siste riket ”skal gå levende ned i dødsriket”, hvilket er symbolspråk for at det ikke skal slås ut av et etterfølgende jordisk rike. Det er Guds Rike som skal avslutte dets eksistens.

  Symptomene selv i vårt land er hedonisme, selviskhet, grådighet, vold, hor og selvdestruksjon. ”Gi meg ikke rikdom, men heller ikke fattigdom”, sier vismannen i Bibelen. Det er nettopp dette manglende ønske om balanse som preger vår tid.

  Vi ble slått av undring da en norsk milliardær kunne skryte av at han hadde 33 toaletter på hytta, halvannen ganger kongeskipet i Middelhavet og eget jetfly. Utplyndringen av ressursene så ut til å motivere stadig flere.

  Ingen steder i vest er de imidlertid kommet lenger i sin kultursuicidale tilværelse enn vestkysten av USA. Moral er blitt et bannord og sanne kristne er blitt fritt mobbevilt blant kapital-elitens grådige lakeier.

  Enhver sindig voksen med hår i ørene skjønner at dette er et party som til slutt vil ta en brå ende. Men for de av oss som leser Guds ord Bibelen er ikke dette noen overraskelse.

  ” Du skal vite at i de siste dager skal det komme vanskelige tider. 2 For da skal menneskene være selvopptatte og pengegriske, brautende, hovmodige og spottende, ulydige mot foreldre, utakknemlige og uten respekt for det hellige, 3 ukjærlige og uforsonlige, baktalende, ubeherskede, rå og ondsinnede, 4 svikefulle, oppfarende og innbilske. De elsker nytelser høyere enn de elsker Gud. 5 I det ytre har de gudsfrykt, men de fornekter gudsfryktens kraft. Vend deg bort fra slike folk! 6 Blant dem er også de som sniker seg inn i hjemmene og får makt over svake kvinner som er nedlesset i synder, slike kvinner som lar seg drive av all slags begjær..” (2.Tim.3:1-7)

  Det er som et speilbilde av VG og Dagbladet å lese dette – historie skrevet på forhånd for 2000 år siden.

  ”I de siste dager”, skriver Paulus til Timoteus. Ja det er overtydelig at vi nærmer oss en brå ende på dette selvmordspartyet. Vi merker at demonene flyr lavt og Djevelen søker enhver han kan oppsluke som en brølende løve. Og gjett hvem han er mest ute etter? Jo selvsagt – de som står på Guds side. Hver gang han mestrer å ta det åndelige livet av en av oss sikrer han seg en ny ”knute i lua”. Han slåss for livet han også. Oppgaven hans er at INGEN skal tjene Gud, slik at han vinner det universelle stridsspørsmålet om hvem som har rett til å styre skapningene. Klarer han ikke det vet han at han har bare kort tid igjen.

  Ser man på vestkysten av USA er det lett å observere at han har nedlagt en voldsom jobb. Han er ikke noen hvemsomhelst, men en tidligere kjerub hos Jehova Gud. Så hvilken sjanse har da vi? Jovisst – vår eneste sjanse er å stille oss under Guds og Jesu vernende paraply som skjermer mot Satans ”brennende piler”. Men da må ikke vår tro være bare en hobby. Vår tro må gjennomsyre våre liv så vi blir totalimpregnerte mot den onde og hans drabanter – også her på jorden. Vi må ”slåss som om det gjelder livet” sier Skriften. For det er det det gjelder – LIVET.

  Og hva er alternativet? Tenk hvilken uendelig tomhet som senker seg i sinnene til rusfestlighetenes styrtrike megasløsere etter helger i horeri og fyll når de våkner til lyden av dommedagsklokkene på Guds den Allmektiges dag i Harmageddon. Da ”skal de kaste sitt gull og sitt sølv på gatene” for å kjøpe seg frelse, skriver Bibelen. ”Men den dagen vil jeg ikke høre bønner, sier Jehova Hærskarenes Gud.”

  Men bønnesvar får man i dag. Bare vi vender om og angrer vår tidligere ferd. Helt gratis! Det er dette gode budskapet vi presenterer for folkene. Det er alle tiders tilbud til menneskeheten. Men som alle tilbud har det en ”best før dato”. Den kjenner vi ikke dagen og timen for. Men at dette to tusen år gamle tilbudet snart er ute av hyllene – det vet vi ett hundre prosent sikkert når vi leser nyhetene.

  • Huff og huff. Synes oppriktig synd på Josef og hans nærmeste. Vondt å leve i et smertehelvete. Godt han har håp på egne vegne.

  • Jeg kan bekrefte, Josef, at jeg er så gammel at jeg har fått hår i ørene, så jeg forstår godt hva du mener, og på akkurat det punktet, om materialismen så er jeg enig med deg!

 2. Man kan jo spørre seg hvorfor Amerika(inkl sør/mellom), blir så hardt rammet av naturkatastrofer, i forhold til Europa?
  Har vi vært noe spesielt mer gudfryktige i Europa enn det som er tilfellet der borte?

  Brann i knusktørre California? Ærlig talt, jeg syns ikke dere gir Gud så veldig mye kraft og kreativitet. Det ville være langt mer oppsiktsvekkende og tankevekkende om det nå brøt ut en omfattende og voldsom brann over mange kvadratkilometer i søkkvåte Hordaland!

  • Menneskeheten farer rundt solen i over 100 000 km/t og jorden svirrer rundt seg selv i om lag 1500 km/t. Vår tilværelse befinner seg defacto blant kometer, asteorider og meteorer – rester fra universets tilblivelse i tidenes morgen.

   I utgangspunktet lever altså skapningen et svært utsatt liv. Uten en overordnet vernende makt ville mennesker og dyr i beste fall leve på tilfeldighetenes lunefulle nåde og tiden hadde ikke akkurat vært vår venn.

   Etter syndefallet i Edens have forlot menneskene i sin alminnelighet sin himmelske Far og opphavsmann. Menneskeheten kom da under en tidsplan der de i mer eller mindre grad ble overlatt til seg selv. I stedet for evig liv uten sykdom, død og naturkatastrofer falt en farløs virkelighet over dem og gjorde tilværelsen ustabil, uforutsigbar og farlig.

   Dette erfarer vi fortsatt fruktene av i dag. Katastrofer og ulykker er ikke nødvendigvis frukter av en styrende guddommelig hånd, men snarere et resultat av at opprørske mennesker lever UTEN en himmelsk Fars vern i en utsatt verden. De får rett og slett se at et gudløst liv går glipp av den helt nødvendige beskyttelsen man trenger i et farefullt univers.

   Vi kan derfor selvsagt ikke fastslå at naturkatastrofer er en direkte følge av en guddommelig straffende hånd. Snarere kan vi si at alskens elendighet er en direkte følge av MANGEL på nødvendig, direkte beskyttelse fra Konstruktøren. Dette skyldes at vi en gang for alle skal lære av det og forstå at et liv uten vår himmelske Far fører til forbannelse. Jehova Gud tukter de Han elsker, og all Hans tukt er i bunn og grunn lærdom for alle som har satt seg på livets skolebenk.

   Bibelen uttrykker med ordene ”alle tings gjenopprettelse” at disse forholdene snart skal ta slutt – slik all skolegang alltid gjør. Etter Harmageddon – Guds kommende oppgjør med ”de som ødelegger jorden” – vil fred og trygghet atter senke seg over den lille planeten vår og englene vil gjenoppta sitt arbeid med å sørge for total sikkerhet både rundt og på jorden.

  • sjekk ut Jonathan Cahns forklaring på nettopp dette. Jeg tror det er i budskapet “The Harbinger” at han gir en grei forklaring på at Amerika i motsetning til Europa ble grunnlagt og innviet for Guds sak.
   Hvis du søker opp Jonathan cahn og the harbinger på You Tube finner du hans forklaring.
   For ordens skyld, det som gjengis i denne saken gjenspeiler ikke nødvendigvis hva jeg tror og står for.

 3. Det kan jo se ut som om Gud er like rasende på menneskene i Asia og Midtøsten når hundretusener blir hjemløse av jordskjelv og oversvømmelse og mennesker omkommer i hopetall…………..

  • Ja den svøpe det er for menneskene å forlate Gud og bli overlatt til seg selv har virkelig vist seg å være en forbannelse.

 4. Er vel en måte å vise amerikanerne at de ikke burde være korttenkte å stemme på Trump. Og kanskje også et tegn på at troende bør slutte å rakke ned på andre som ikke tror.

 5. Fra sangen Gud signe vårt dyre fedreland:
  Vil Gud ikkje vera bygningsmann, me fåfengt på huset byggja.
  Vil Gud ikkje verja by og land, kan vaktmann oss ikkje tryggja.

  Når en nasjon som en gang kjente sin skaper velger å vende han
  ryggen, da forsvinner velsignelsen og nasjonen får det den har valgt.
  Kirken har falt og kristne har kastet seg på en bølge av lykkekristendom.
  Den gamle evangeliet er ikke godt nok lenger, det gjelder å bli rik og
  vellykket. Når saltet mister sin kraft kan det ikke lenger brukes. Og
  Gud trekker sin beskyttelse bort.

Det er stengt for kommentarer.