California fjerner og forbyr billboard med reklame for bibel og kristne arrangement

Pastor Greg Laurie. Foto: You Tube

Liberale og Hillary Clinton vennlige California fortsetter sin antikristelige kampanje mot alt som smaker av kristendom og Bibelen. En av dem som nå er rammet er den kristne evangelisten Greg Laurie som nå må se at reklameplakater eller Billboards med reklame for en kommende møtekampanje er blitt fjernet etter klage fra antikristelige og liberale krefter. Det er CBN news som kan fortelle om hvordan liberale krefter nå forsøker å fjerne alt som smaker av Bibel og kristendom fra det offentlige rom. En av dem som er rammet er Pastor Greg Laurie i Harvest America som måtte se at en rekke Billboards som reklamerer for en kommende kampanje.

De antikristelige kreftene som vokste frem under Barack Obama¨s tid med makten fortsetter å presse på for sin antikristelige agenda. I forbindelse med en kommende kampanje med Greg Laurie var det satt opp en rekke Billboards som reklamerte for den kommende kampanjen. Disse er nå blitt fjernet, angivelig etter klager fra publikum. Imidlertid er det liberale antikristelige ateister som står bak forsøket på å få fjernet alt som smaker av Jesus, kristen tro og bibelen fra det offentlige rom. De samme ateistene har så langt ikke lagt de samme ressurser for å bringe til taushet islam og muslimsk påvirkning i samfunnet. Dessverre er det liberale demokrater som sitter med makten i California, og for dem er kristen tro og ytringsfrihet uviktige saker. I videoen under som er hentet fra Mario The Vigilant Christian’s You Tube kanal forteller pastor Laurie om det som skjer og Mario kommenterer det som er i ferd med å skje i California.

NB: Videoen som saken var bygd på er fjernet fra You Tube

 

 

Én tanke om “California fjerner og forbyr billboard med reklame for bibel og kristne arrangement

  1. “Flott”! Dette går riktige veien. Det skal bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli”. Takk Jehovah for at ditt rike nærmer seg for hver dag nå! I Jesu navn amen.

Det er stengt for kommentarer.