Omstridt blogger: “Ønsker ny rettssak velkommen uten Brynjar Meling som bare ødela for meg!” Har opprettet en falsk Jan Hanvold blogg

Har lagd sin egen “Jan Hanvold blogg” for å fortsette svertingen av Jan Hanvold. Blogger Jan Kåre Christensen vet ikke helt hva han skal mene om sin tidligere advokat Brynjar Meling. I to kommentarer publisert på sin egen nettside skriver bloggeren at advokat Meling holdt med pastor Torp og at advokat Meling egentlig bare ødela for ham. Dette skriver den samme Christensen som for bare litt over en uke siden la ut et bilde av advokat Meling hvor han omtaler sin tidligere advokat som “min glimrende advokat” og på et annet sted slår Christensen fast dette: “Det er ikke riktig at jeg er misfornøyd med Advokat Brynjar Meling, da vi er blitt utsatt for et skittent spill og et justismord.”

I det ene øyeblikket er advokat Meling “min glimrende advokat” og i neste øyeblikk er Meling på “Torps parti” og “en som ødela for meg” sier Christensen på eget nettsted.

Søkelys har tidligere omtalt at blogger Christensen var misfornøyd med det arbeid Brynjar Meling gjorde for som advokat. Dette skrev Christensen selv i noen eposter. I etterkant av den korte saken der Christensen klagde på sin advokat, skrev bloggeren et blogginnlegg med den lange overskriften: “Jeg er ikke misfornøyd med min advokat fra saken mellom meg Jan Aage Torp som det fremkommer på nettstedet Søkelys.” Imidlertid, nå erkjenner Christensen i to kommentarer på eget nettsted at “Meling saboterte ham og egentlig var på lag med Jan Aage Torp, -og dette bare litt over en uke etter at han selv omtalte advokat Brynjar Meling på sitt nettsted som “glimrende”. Vi vil anbefale Christensen om å bestemme seg. Akkurat nå sier du to forskjellige ting nærmest samtidig. I det ene øyeblikket mener du at Meling ødela for deg, og i det neste at du ikke er misfornøyd og at advokat Meling er “min glimrende” advokat. Jeg undres på hva advokat Meling tenker om at du i det ene øyeblikket sier en ting og i neste øyeblikk sier du at Meling var på Torps parti og ødela for deg?

Lagd sin egen Jan Hanvold blogg

Christensens aller siste utspill er opprettelsen av en ny blogg som bærer navnet “Jan Hanvolds blogg usminket”. På Christensens siste blogg er det pastor og TV Visjon Norge sjef Jan Hanvold som skal baktales og kritiseres. Hanvold som tidligere har uttalt at Christensen er et isolert kasus som mangler sosiale antenner er så vant med sjikane og hets at han ikke lenger bryr seg, kommer neppe til å mene noe som helst om Christensens nye og falske blogg. Christensen har med sin siste Jan Hanvold blogg bare understreket det faktum at vi snakker om en person som lever og ånder utelukkende for å baktale, sjikanere og mobbe ulike kristenledere i Norge.  Allerede etter noen få dager har Christensen føyd nye navn til listen over dem han trakasserer. Både Norvald Yri og Gordon Tobiassen er blant dem Christensen bruker sin nyopprettede blogg til å sverte. Visjon Norge leder Jan Hanvold blir på Christensens nye blogg omtalt som “Satans fremste representant her i Norge,” og den straffedømte bloggeren er ikke redd for å ta de store ord i bruk når han omtaler kristenledere han hater.

Christensens nye blogg kan besøkes her.

 

63 tanker om “Omstridt blogger: “Ønsker ny rettssak velkommen uten Brynjar Meling som bare ødela for meg!” Har opprettet en falsk Jan Hanvold blogg

 1. Hm,
  For et år siden eller så, så hevdet Søkelys at de skulle slutte å skrive om JKC, når saken var oppe og avgjort i domstolene. Denne JKC et nå dømt, og ferdig med det. Det å skrive mer om JKC medfører bare mer tull.

  Kan ikke Søkelys slutte å skrive om denne JKC.

  Mvh RJ

  2
  5
  • Det er vel ikke noe galt i å orientere om hva denne forsmådde jyplingen holder på med. Han kan faktisk risikere å bli satt på gata. Det på grunn av uåndelig overmot.

   4
   3
  • Det skrives da lite om denne skruen her nå. Har fulgt saken siden begynnelsen, og jeg må si meg enig med Birgir. En liten oppdatering en gang i ny og ne -kan ikke skade. La merke til at JKC raskt fjernet det han hadde skrevet når Kjell la ut dette.
   JKC er en klovn som i det ene øyeblikket hyller sin “brilliante forsvarer” for deretter å begå noe som minner om et yrkesmessig karakterdrap på sin advokat litt senere. Den ene dagen nærmest hyller han advokat Meling for hans forsvar av ham, forderetter å si at han saboterte saken og ødela for ham.
   Etter mitt syn var det er litt av en prestasjon av Meling å få en foreleggssak helt til lagmannsretten. Få hadde trodd at det skulle skje. En kort oppdatering en sjelden gang er faktisk bra.

   Hilsen Siri

   6
   2
  • Det kan vel kalles et fremskritt at du kjenner deg selv, Jan Kåre Christensen alias Sebastian. Da er det en i denne verden som vil kjenne deg, Jan Kåre Christensen.

   2
   2
  • Som jeg prøvde å formidle, Ikke skriv noe om JKC.
   Da unngår du mye tull.

   Mvh RJ

  • Hei “hetser” Kjell!

   Min broder Christensen har lagt ut innleggene samtidig (på begge bloggene), men det blir ikke mer om Torp på den Himmelske blogg.

   Fint om du aldri skriver om broder Christensen på Søkelys som du nå har lovet i de 3 – 4 siste årene, takk på vegne av broder Christensen!

   2
   3
  • Jeg ser han legger ut og fjerner og legger ut igjen i stort tempo. Morsomt, han kan ikke la være ser jeg. På tide han begynner å respektere norsk lov.

   3
   2
 2. Broder Christensen var ikke fornøyd med Meling i den forstand at han var enig med Torp i mye.
  Han mente at lovanvendelse var feil.
  Da dette ikke ble tatt på alvor av retten, falt alt i fisk for å bli frikent.
  Sannheten var den at det var broder Christensen som var blitt trakassert.
  Meling argumenter om lovanvendelse var et feilspor.
  Men at saken ble avvist av Norsk Høyesterett er bare tragisk.

  3
  3
  • Tull. Han hadde fått måkene å fly en mengde bloggmeldinger hjem uten noe problem.

   4
   4
 3. Dere som har kommet med udokumenterte påstander om Jan Kåre Christensen, bør gå og grave dere ned i skam. Dere har absolutt ingenting å være stolte over. Heldigvis fikk Kjell vite det og har nå slettet kommentarene.

  • Uhindret? Søkelys har da en rekke ganger grepet inn i debattene og slettet kommentarer som går for langt. Denne policyen vil selvfølgelig fortsette. I motsetning til deg og Verdidebatt som praktiserer “forhånds-sensur” holder Søkelys fast på ytringsfrihet -og leserne kan stort sett fritt uttrykke sine meninger. Dog, blir det krenkende så slettes de i ettertid. Sensur er ingen god ting, og vi ser i dag hvordan ytringsfriheten stadig blir mer og mer innskrenket.

   1
   3
 4. Jan Kåre Christensen, med aliaset Oluf, mener at ytringsfrihet er kriminelt.

  For i motsetning til hans egne blogger http://justismord.janchristensen.net/ og http://blog.janchristensen.net/, står det intet straffbart i https://smyrnamenighet.wordpress.com/

  Det er vel verdt å notere seg at Jan Kåre Christensen stjal Smyrna navnet fra menighetene i Stavanger og Larvik. Han har gjort begge disse to menighetene, som i motsetning til han selv drives av lovlydige kristne mennesker, til spott og latter med sine egne blogger.

  Jan Kåre Christensen mener altså at ytringer er kriminelle. Jeg formoder, med mindre disse ytringene har Jan Kåre Christensen sitt behag.

  Jan Kåre Christensen har ingen aktiviteter eller en menighet. Allikevel samler han inn penger til noe han ikke har. Svindel og bedrageri kalles dette. Men det vet ikke Jan Kåre Christensen da han ikke har et moralsk kompass som rettleder han gjennom livet.

  Og nå har han skjelt ut sin egen advokat. Noe som alle andre advokater vil notere seg. Da er det nok en profesjon som vil holde seg på god avstand fra Jan Kåre Christensen. Det som alle andre personer. For han har ingen venner. Bare to aliaser han skriver under. Liksom-venner.
  Og slik går nå dagene til Jan Kåre Christensen.

  3
  4
  • Jonas Mellbye

   Smyrna navnet er noe menigheten her i Oslo da den ble innstiftet i 1991 var navnet, så det navnet er snart 30 år.

   Men det er kriminelt og straffbart etter Norsk lov det som sto på trykk på Søkelys i går, men det har ingen hensikt å anmelde dette da politiet og domstolene har bestemt at broder Christensen skal tas, hele saken lukter og er kristendomsforfølgelse imot vår broder og sanne apostel!

   4
   3
  • Smyrna menighetene i Larvik og i Stavanger ble startet lenge før du fant på å stifte din “menighet”, Jan Kåre Christensen.

   Noe du visste veldig godt. Men allikevel bare stjal du deres navn og har misbrukt deres gode navn og rykte for å bedra og sjikanere i de siste 30 årene.

   Og det tullet du har på trykk i dag i dine to blogger er kriminelt. Men politiet gir blaffen i hva du skriver og straffer deg ikke, Jan Kåre Christensen.

   Det at du skriver som Sebastian viser at du har ingen støtte og at du er for ynkelig liten taper til å skrive under eget navn.

   2
   3
 5. Hvorfor er du så ynkelig liten at du skriver støtte innlegg til deg selv med navnene Sebastian og Oluf, Jan Kåre Christensen ?

  2
  3
 6. Det skal godt gjøres å finne en mer Norge hatende og foraktende lov foraktende kriminell mann enn Jan Kåre Christensen.
  Hver dag siden han ble dømt har han demonstrativt vist hvor mye han forakter lov, orden og det norske samfunnet. Han er som en NAVende islamist som sier at de hater Norge.

  Og hver dag viser Jan Kåre Christensen hvor lite den dommen mot han har virket. Han fortsetter som om ingen dom har falt. Det er en klassisk tilfelle av et kriminelt individ. Et individ som forakter norsk lov.

  Hvor mye mer skal vi tåle av denne kriminelle Jan Kåre Christensen ? Det er det spørsmålet jeg skal stille noen stortingsrepresentanter i denne uken i et møte med dem. Jeg håper da at denne kriminelle Jan Kåre Christensen da får et spørsmål om seg i stortingets spørretime og om hva man skal gjøre med hans kriminalitet.
  Jan Kåre Christensens virksomhet må nå ta slutt og han må straffes for de handlinger som norsk rett allerede har sagt er lovbrudd. Handlinger begått etter at dommen mot han falt.

  Respekt for lov og rett må gjenreises og vi kan ikke ha det slik at slike kriminelle som Jan Kåre Christensen ikke blir arrestert og tatt alvorlig av det altfor passive politiet.

  4
  3
  • Ha-ha, arrestert
   Største idoti jeg har hørt om broder Christensen

   Det er 3 kriminelle i denne saken
   Det er den onde treenigheten
   Ingen andre

   2
   1
  • Hvorfor er du ikke mann nok til å skrive under ditt eget navn, Jan Kåre Christensen ?

   4
   1
 7. He-he
  Hvordan opprette en falsk Jan Hanvold blogg?
  Dette er en blogg spm Broder Christensen legger ut stort sett gamle artikler om Hanvold og Visjon Norge.
  Broder Christensen er den eneste som har advart imot Hanvold ut i fra Guds ord, med at Hanvold lever i hor.

  3
  2
  • Å kalle dette Jan Hanvolds blogg er falskneri. Den burde heller hete “Jan Kåre Christensen blogg for å skrive møkk om Jan Hanvold”.
   Fullstendig meningsløst å opprette en blogg utelukkende for å rakke ned på Jan Hanvold.
   Ditt problem er at Hanvold nok blåser en lang marsj i hva du og andre måtte mene om han.
   Han er opptatt med sitt og lar seg neppe affektere av hva du mener.

   3
   3
  • Hvorfor er du ikke mann nok til å skrive disse to innleggene i ditt eget navn, Jan Kåre Christensen ?

   Den nye bloggen din bare beviser at du ble rettferdig dømt som internett troll. Og du har begått identiske kriminelle handlinger, som du er dømt for, stort sett hver eneste dag etter at dommen falt mot deg.
   Slik opptrer en sann kriminell som deg, Jan Kåre Christensen. Du som er så ynkelig feig at du skriver som Sebastian.
   Og slik går nå dagene dine, Jan Kåre Christensen.

   3
   3
  • Du har en veldig livlig fantasi, Jan Kåre Christensen.
   Og du har et kriminelt rulleblad for nett trolleri.
   Krimalitet du har fortsatt med fra den dagen du ble dømt til i dag.

   2
   3
  • Hei Kjell Andersen.

   Broder Christensen har aldri skrevet hatefullt eller sjikanert noen gjennom sitt 54 årige liv Andersen.
   Men en ny blogg er det.

   JAN HANVOLDS BLOGG USMINKET

   Jeg er den eneste i Norge som gjennom de siste 30 årene har advart imot Jan Hanvold ut ifra Guds ord. Andre har advart imot symptomene med Hanvold. Hans kardinalsynd er at han er skilt og gjengiftet for tredje gang. Legg merke til at når Hanvold forteller om alle som er «stygge» imot ham nevner han aldri meg, hvorfor? Fordi jeg er den eneste som påpeker det som er hans kardinalsynd, det er hans horeri! Det er en forkynner Satan hater fremfor alle andre her i Norge! Det er Jan Kåre Christensen!

   Se for mer her: http://jan-hanvolds-blogg-usminket.janchristensen.net/

  • Jan Kåre Christensen.
   Du er dømt i norsk rett for å ha skrevet hatefulle innlegg. Du har skrevet tusener av hatefulle innlegg. Du er et nettroll.

   Dessuten har mange kristne ledere kritisert Jan Hanvold og det på et saklig grunnlag. Det finnes nettsteder med saklig kritikk av Jan Hanvold.

   1
   2
  • Jonas
   Broder Christensen er den eneste som har advart imot Hanvold art han er gjengiftet og er diskvalifisert som forkynner.

   1
   1
 8. Jonas
  Broder Christensen er den eneste som har advart imot Hanvold at han er gjengiftet og er diskvalifisert som forkynner.
  Alle andre har vært opptatt med symptomer.
  Broder Christensen har gått til rotten av problemet.
  Derfor også disse onde, mørke og demoniske angrepene pp han, hans tjeneste og familie.
  Men Gud er med broder Christensen, derfir har han full seier i Jesu navn ???

 9. Jonas
  Broder Christensen er den eneste som har advart imot Hanvold at han er gjengiftet og er diskvalifisert som forkynner.
  Alle andre har vært opptatt med symptomer.
  Broder Christensen har gått til roten av problemet.
  Derfor også disse onde, mørke og demoniske angrepene på han, hans tjeneste og familie.
  Men Gud er med broder Christensen, derfor har han full seier i Jesu navn ???

  2
  2
  • Denne bloggeren har jo tapt og tapt i hver eneste rettssak han har vært i. Rart ikke Torp eller Hanvold går til ny politianmeldelse og sørger for at han blir låst inne for lang tid. Jeg vil oppfordre både Torp og Hanvold til å anmelde Christensen igjen. De vil garantert vinne frem. Norsk rettsvesen bør straffe denne forbryteren hardt. Helst med ubetinget fengsel uten tilgang til internett. Eventuelt bør han sperres inne på lukket avdeling.

   2
   2
  • Det er vel bare et spørsmål om tid, før det kommer en ny anmeldelse. Jan Kåre ligger tynt an hvis det blir en ny rettssak, som han som kjent ønsker velkommen. Da blir ikke boten 15000,-. Da kan han regne med at det blir fem sifret.

   2
   2
  • Det har du rett i Birgir. Vi snakker bare om et tidsspørsmål siden Jan Kåre fortsetter å begå de samme kriminelle handlinger han ble dømt for.
   Neste gang vil nok også dommen bli langt strengere siden Christensen så til de grader viser null respekt for domstolen og norsk lov. Gjennom sine blogger og skriverier viser han også null respekt for det Paulus underviser om i Romerbrevet 13, om å underordne seg de myndigheter Gud har innsatt.
   Ta nå det Christensen skriver her: “I Borgarting Lagmannsrett bestred jeg på det sterkeste de tall som lå til grunn for dommen imot meg i Oslo Tingrett.
   Selv etter dette brukte lagdommer Øystein Hermansen disse løgntall imot meg for at de kunne dømme meg for forhold som ingen rett i Norge har debattert” Dette fra_
   http://justismord.janchristensen.net/2018/08/nr-348-lagdommer-ystein-hermansen.html

   Når Christensen omtaler lagdommer Hermansen som en løgndommer er det så respektløst det går an.
   Allerede før Christensen gikk inn døren til borgarting lagmannsrett -så var Christensen klar over at ankesaken utelukkende omhandlet lovanvendelsen og hans anke på skyldspørsmål og bevisførsel var avvist. Dette betyr at domstolen ikke hadde som tema å drøfte hvorvidt tallene som ble brukt under tingrettsbehandlingen var riktige eller gale. Det var rett og slett ikke en del av sakskomplekset som ble vurdert i lagmannsretten.
   Selv et barn på 8 år forstår at retten ikke kunne vektlegge Christensens utbrudd.
   Når Jan Kåre skriver dette på sin blogg: “Det er temmelig åpenbart at lagdommer Øystein Hermansen brøt dette da han dømte meg. Jeg gav han klar beskjed at grunnlaget for dommen i Oslo tingrett var horribelt. Da de tallene som dommer i Oslo Tingrett brukte imot meg både var fantasitall og det var ikke dokumentert de tallene som dommerfullmektig Malin Strømberg Amble skrev inn i dommen var tidenes justismord.
   Hvordan kan så to profilerte dommere som dommerfullmektig Malin Strømberg Amble (bildet) og lagdommer Øystein Hermansen la løgnene få ligge til grunn i saken imot meg? Dette som er udokumenterte påstander for narreapostel og horkarl Jan Aage Torp?” -så skriver Christensen mot bedre vitende.
   Han viste på forhånd at Borgarting lagmannsrett ikke skulle vurdere bevisførselen som ble lagt til grunn i tingrettens dom, da anken utelukkende omhandlet “lovanvendelsen”.
   Dette viser vel egentlig hvor lite Christensen har forstått av norsk rettsvesen, og det beviser vel også hvorfor retten gav han oppnevning av advokat. Christensen evner ikke å forstå selv de mest elementære ting med en rettssak, og hans manglende respekt for domstolene og den øvrighet som er innsatt av Gud. En slik manglende respekt kommer til uttrykk bare i dette ene blogginnlegget av Christensen når han skriver: “Jan Kåre Christensen avslører dommer Øystein Hermansen som løgner!” http://justismord.janchristensen.net/2017/12/nr-181-jan-kare-christensen-avslrer.html
   Her kaller han på falsk grunnlag dommeren for en løgner -selv om han på forhånd viste at lagdommer Hermansen ikke skulle ta stilling til bevisførselen eller tallmaterialet som ble fremlagt i tingretten. Anken over de spørsmålene var avvist og Christensens påstand om at “tallene var hinsidige” kunne like ha vært tungetale. Christensens problem er helt åpenbart at han ikke skjønner og forstår det elementære i en rettsprosess.

   2
   1
  • Birgir har du ikke lagt merke til at broder Christensen aldri kaller for noe annet utelukkende enn for narreapostel og horkarl.
   Selv du kan da skjønne at her er det ikke mer å hente.
   De artikklene som ligger ute på bloggen http://justismord.janchristensen.net/ er kun gamle innlegg.
   Du koker suppe på en spiker, her kommer ingen noe vei med broder Christensen. Noe har han da lært, han kaller ikke for noe annet enn hva skriften kaller han for, horkarl!

   2
   2
  • Her taler du usant Jan Kåre. De som tar et blikk på dine blogger ser at du bruker mange og langt sterkere ord om Torp enn det du her gir uttrykk for.
   Du kaller ham gris, spedalsk, notorisk løgner, psykopat osv osv.
   Bare denne setningen “Torp har gjort kjødelige gjerninger hele veien i sitt liv, nå er tiden overmoden for ham at Satan får ham. Da han ved å fornekte Guds ord og Kristus som han har gjort ved å gifte seg på nytt, loppe mennesker for penger, politianmelde og kjøre sak imot meg for å forkynne imot gjengifte,” er så falsk og villedende at det knapt er mulig å kalle deg for noe annet enn en løgner.
   For det første: Torp anmeldte deg ikke for å forkynne imot gjengifte, Torp anmeldte deg for sjikane og fordi du hundrevis av ganger kalte ham horebukk, narsissist, spedalsk, psykopat, gammel gris osv osv. Han politianmeldte deg og du mener at det er synd og galt.
   Dersom det er galt og en synd og brudd på Guds ord å politianmelde deg, hva da med dine egne politianmeldelser av Søkelys og mange flere?
   Dersom Torps anmeldelse av deg er synd og i strid med Guds ord og vilje, hva er så du? Du er jo akkurat som Torp da og lever i synd, ulydighet og opprør mot Guds vilje… Du møter deg selv i døren med hvert eneste ord du skriver på bloggene dine.

   Jeg vil kalle deg en hykler og dobbeltmoralist. Du mener Torp gjør synd samtidig som du selv kopierer Torp og gikk til politianmeldelser i hytt og vær.
   Torps anmeldelse av deg var berettiget og fire domstoler har bekreftet at Jan Kåre Christensen begikk lovbrudd gjennom sin omtale av pastor Torp.
   Dine anmeldelser av alle andre, var fiktive og falske fordi de var gjort ut fra hevnmotiv -eller som du påstår -du ville teste politiet.
   Ved å innrømme at du politianmeldte Søkelys og alle andre for å teste politiet, innrømmer du faktisk å ha begått en straffbar handling.
   Nemlig å komme med en falsk politianmeldelse på tross av at det ikke forelå en kriminell eller straffbar handling.
   Gjennom dine fiktive anmeldelser av Søkelys, pastor Torp og andre begikk du nok et lovbrudd og forbrøt deg mot Straffelovens § 225 som omhandler “Anklage om oppdiktet straffbar handling”. Selve loven du flere ganger forbrøt deg mot har en strafferamme på inntil ett års fengsel. Her er ordlyden: “Med bot eller fengsel inntil 1 år straffes den som
   a) for retten, påtalemyndigheten eller en annen offentlig myndighet anmelder en straffbar handling som ikke er begått, eller
   b) foretar noe for å vekke mistanke om at en straffbar handling er begått, uten at den er det.

   Når du politianmeldte Søkelys for en stund siden beviste du bare hvor lite respekt du har for norsk lov samtidig som du beviser at du selv blir en hykler siden du fordømmer pastor Torp for å gjøre akkurat det samme som du selv gjør. Det er på tide at du slutter å kritisere Torp for å ha politianmeldt deg, da du selv har gjort akkurat det samme selv.

   Du opererer med to sett regler, en for Torp og alle andre, og en annen regel for deg selv.
   Det blir bare patetisk når du fortsatt spytter ut den samme dårskap.
   Fakta er at det er du som er en dømt kriminell, ikke pastor Torp.

   2
   2
  • Sebastian Jeg har BEVISER på hva Jan Kåre Christensen har kalt Torp.

   1
   2
  • Birgir
   Hva har Broder Christensen kalt Torp for det siste året?
   Skal vite dato på når Torp er kalt hva.

   2
   1
  • Det har INGEN betydning hva han har kalt Torp DET SISTE ÅRET. Alle som har fulgt med VET hva han har kalt Torp, fra begynnelse til ende. Den som koker spikersuppe er DU SELV.

   1
   1
  • Birgir det jeg hadde skrevet var sant.
   Det var for mye gjentakelser som gjorde det jeg hadde skrevet til jeg ble dømt for tidenes Justismord ?

   2
   1
  • Dommen imot broder Christensen er tidenens Justismord, da det han er dømt for er ting som ikke var i siktelsen eller er blitt behandlet av retten!
   Verre enn dette er det ikke mulig!

  • Det er kun EN som har vunnet i saken Torp vs. Christensen. Det er han som heyer djevelen og satan. djevelen og satan ble heiet fram av sin sønn Jan Kåre Christensen.

  • Kjell skal du skjønner ikke det mest elementære hva de har gjort mot broder Christensen.
   I siktelsen var såkalt mengde skriving ikke nevnt.
   Under rettsakene, 2 ikke 4 som du skriver var kun et hovedtema. Det var lovanvendelse.
   Når dommen er fremlagt er ikke noe i siktelsen eller det som ble drøftet i retten nevnt omtrent.
   Broder Christensen sa under rettsaken i Borgarting at Torp tall er ikke dokumentert eller sanne.
   Kjell du er nok ikke istand eller vil innse at det er selve rettsprossesen en eller manglende rett prosess imot broder Christensen som gjør dette til et justismord.

  • Det som gjør dette til tidenes Justismord er selve rettsprosessen.
   Siktet for en ting, retten lit broder Christensen sin advokat holde på i flere timer å behandle viktigheten av rett lovanvendelse i saken.
   Han ble aldri konfrontert med såkalt mengde skriving.
   Da å dømme broder Christensen for noe retten overhodet ikke har drøftet.
   Da er det et vanvittig stort justismord.

  • Kjell du skriver at Øystein Hermansen var en løgndommer, det var også Malin Strømberg Amble.

   Jan Aage Torp passer perfekt inn i den samme rollen der han og politijuristen Dag Paulsen manipulerte dommer Malin Strømberg Amble og hennes to meddommere med sine halv-løgnere, fordreining og manipulering.

   Samt at Malin Strømberg Amble selv gjorde etter min vurdering en elendig jobb da hun ikke brakte på banen overfor meg eller Brynjar Meling hva hun skulle bygge dommen på.

   Det var mengden, men her blir det to forhold som gjør at hele dommen er feilaktig!

   1. 99 % av hva som er skrevet imot Jan Aage Torp er skrevet etter hans fiktive anmeldelse.

   2. Hva Torps «pudler» og «lakeier», ikke minst Norges to største nettroll har skrevet i mengde og verbale ord og utrykk overgår meg tusen ganger.

   3. Dette er selvfølgelig ikke noe annet enn et regelrett justismord hvis denne dommen blir stående. Men Gud vet, det holder i massevis!

   Skulle ikke også Jan Aage Torp klare å lure en så lavtstående rett og jury som vi har her i Norge med samme metode? Selvfølgelig, det vi ser nå er ikke noe nytt i historien av den uskyldige går fri og den uskyldige blir tatt.

  • Jan Kåre Christensen.
   Hvorfor besvarer du ditt eget innlegg (Sebastian) med et annet navn (Oluf) ?
   Tror du virkelig at folk er så dumme at de ikke ser at du bruker begge navnene istedet for å være så hederlig at du skriver under ditt eget navn ?

   Du trenger hjelp.

   1
   3
  • Tøv, jeg har kun svart Kjell Andersen for hans tåpelige og fabrikerte meninger.
   Bl.a. at broder Christensen ikke har kalt begge dommerne for løgndommere.

  • Det finnes kun en person i verden som bruker uttrykket “fabrikerte meninger.”, Jan Kåre Christensen. Og det er deg.
   Resten av oss mennesker er for intelligente til å bruke slike idiot uttrykk.

   Men jeg ser at du er så uhederlig at du skriver støtte innlegg til deg selv med navnene Sebastian og Oluf. Det sier alt om hvor isolert og patetisk du er.

   2
   2
 10. Det er ingen vits eller noen grunn til å ta Jan Kåre Christiansen så alvorlig at man kaster vekk tid med å argumentere med han.

  Denne mannen er så ynkelige stakkarslig at han ikke engang tør å skrive under eget navn fra sin pc. Istedetfor kaller han seg Sebastian og Oluf.
  Han er dømt for hetsing og terror av en annen mann. Denne dommen falt for noen år siden. Han har fortsatt med sin terror og hetsing av denne mannen i de årene etter at denne dommen falt. Han er derfor et kriminelt nettroll som ikke hører hjemme i det norske samfunn.
  Politiet tar ikke han alvorlig og de lar Jan Kåre Christensen få fortsette med sin hetsing, nettrolling og terrorisme.

  Men som andre kriminelle mener Jan Kåre Christensen at han ikke har gjort noe galt.

  Birgir Hermansen og andre: Det har ingen hensikt å jatte og debatere med en hardhjertet kriminell mann som endog er for ynkelig feig til å skrive under sitt eget navn. Ignorer han eller skriv kort at man ikke debaterer med kriminelle som ikke er hederlig nok til å skrive innlegg under sitt eget navn.
  Deretter kan dere advare alle dere kjenner mot denne kriminelle mannen slik at hans kriminalitet får innpass hos andre menigheter.

  2
  2
 11. Etter at jeg har lest de siste innleggene fra Kjell og Jan Kåre Christensen, som ikke er hederlig nok til å undertegne sine innlegg med sitt eget navn, er det intet tvil om at Jan Kåre Christensen ikke er i stand til å ta vare på seg selv.

  Det må derfor oppnevnes en offentlig verge for Jan Kåre Christensen da hans virkelighetsforståelse er på samme nivå som et lite barn. En offentlig verge behøves også da Jan Kåre Christensen lever et kriminelt liv.

  En slik offtentlig verge vil forhindre all videre terror og sjikane av andre mennesker. Noe som er Jan Kåre Christensen sin eneste hensikt for bruk av internettet og datamaskiner.

  2
  2
 12. Dette leste jeg på bloggen hans i kveld:
  Anonym Anonym sa…
  Jeg så på Visjon Norge i går, der Jørn Strand preket. Han nevnte deg i prekenen. Ga en omtale om hva han synes om bloggen din, og sa at de\himmelekspressen også har tatt rettslige skritt for å stoppe deg. Har du mottatt en stevning fra de? Hvordan ser du eventuelt på å bli stevnet en gang til?

  29. august 2018 kl. 17:36
  Blogger Jan Kåre Christensen sa…
  Kjenner ikke til dette. Er aldri blitt stevnet før, vet ikke hva han eventuelt vil stevne meg for, det må være at jeg har påpekt at han ikke tåler å bli motsagt? Du får komme med mer dokumentasjon.

Det er stengt for kommentarer.